Ποιος θα καλύψει το κενό Χαρδαλιά στο ΥΠΕΘΑ – Τι συμβαίνει

Ποιος θα καλύψει το κενό Χαρδαλιά στο ΥΠΕΘΑ – Τι συμβαίνει

Αλλάζει ο Προγραμματισμός για τις επιθεωρήσεις των αποθηκών των ενόπλων δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα μετά την κάθοδο του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής. Τι θα γίνει με την θέση του υφυπουργού

του Χρήστου Μαζανίτη

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι επισκέψεις του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή ενημέρωση.

Όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει η υποψηφιότητά του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η θέση του υφυπουργού εθνικής άμυνας θα παραμείνει κενή μέχρι το πέρας των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το χαρτοφυλάκιο του Νίκου Χαρδαλιά θα μεταφερθεί στον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Oπως όλα δείχνουν στην Περιφέρεια Αττικής θα υπαρχουν 2 υποψηφιοι απο την ΝΔ, καθώς ο ένας αναμένεται να είναι ο Γιώργος Πατούλης (ο οποίος δεν θα έχει τη στήριξη του Μαξίμου) και ο άλλος ο Ν.Χαρδαλιάς.
    Μια αναμέτρηση ενός ανεξάρτητου Γ.Πατούλη με τον Ν.Χαρδαλιά να έχει το επίσημο κομματικό χρίσμα της ΝΔ, μόνο εύκολη δεν θα ήταν για τον δεύτερο.
    Διότι σε τυχόν δεύτερο γύρο, όπου είναι βέβαιο ότι θα μπουν και οι δύο, οι ψηφοφόροι της αντιπολίτευσης θα συσπειρωθούν γύρω από τον Γ.Πατούλη και το ποσοστό του θα είναι «σταλινικό»: Μπορεί και 70% την δεύτερη Κυριακή.
    Δεδομενου το αρνητικο του νυν ΥΕΘΑ κ Χαρδαλια για «σκάνδαλα όταν ήταν δήμαρχος στον δήμο Βύρωνα, εκτός από τα πεπραγμένα του στην πανδημία του Covid-19».
    Στο ΥΠΕΘΑ > “Που φθάσαμε ; Έλεγχος των μέτρων πυρασφάλειας των Στρατοπέδων από τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης και αυτό το ΥΠΕΘΑ το ανακοινώνει στα ΜΜΕ, ως μέτρο πρόληψης των πυρκαγιών ;
    ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ στους Δκτες Μοναδων ;
    “Δεν είναι στρατιωτικά δεοντολογικό και ηθικό να διασύρεται δημόσια ένας Διοικητής μιας κρίσιμης για την ασφάλεια της Χώρας μας Μονάδος F16 , ανακοινώνοντας δημόσια ότι «Απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ο διοικητής» , αυτό γίνεται χωρίς ανακοινώσεις στα ΜΜΕ , αν προέκυψαν βέβαια εμφανείς παραλείψεις στην εκτέλεση των καθηκόντων του και όχι δημόσια.
    Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι «Ο διοικητής είναι υπεύθυνος διά παν ό,τι πράττει ή παραλείπει να πράξει η Μονάδα την οποία διοικεί», αφού όμως στον Διοικητή δώσουμε τις ανάλογες πιστώσεις και τα ανάλογα μέσα . Όλα αυτά όμως θα διατυπωθούν με ακρίβεια και αμεροληψία στο σχετικό πόρισμα της ΕΔΕ, που ορθώς διεξάγεται από το ΓΕΑ. ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προχώρησε σε μια -στην καλύτερη μπορεί να χαρακτηριστεί ΓΚΑΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.
    Εδωσε στη φόρα απόρρητα έγγραφα, τα οποία δείχνουν αναλυτικό χάρτη με την αποθήκη καυσίμων 873 ΑΚ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς σφυριζόνικο κρυφτοτρόλ, ΔΕΝ είναι δουλειά ούτε ευθύνη του κου ΥΦΕΘΑ να ασχολείται με τις φωτό που θα δοθούν στα ΜΜΕ. Προφανώς κάποιος σαν εσένα κακοήθης και τσ#γλανος το έκανε επίτηδες και με δόλο, γι'αυτό και πρέπει να βρεθεί και να τον στείλουν στον αγύριστο γιατί έχει πολλά χρόνια στο υπεθα και έχει γίνει όπως η μαύρη μούχλα σε τοίχο της τουρκικής τουαλέτας του σπιτιού του. Όσο για τον δήμο που λες είσαι προβοκάτορας και άθλιος ψεύτης, καθότι για τουλάχιστον 12 χρόνια ήμουν δημότης Βύρωνα (με απών στις μεταθέσεις μου, όλες 3ετίες). Εν ολίγοις είσαι ένας άθλιος αρουραίος που κρύβεσαι πίσω από εύσχημο λόγο και "ποστάρεις" τις π@π@ριες με στόμφο ενός ευνουχισμένου παλιόγατου του καναπέ, γι'αυτό και άι σιχτιρ. Σας χορτάσαμε βρωμερά σφυριζόνια, και ακόμη δεν μπορείτε να καταλαβαεται σφύριξε και λήξατε!

      Διαγραφή
  2. Πως θα ζήσουμε χωρίς τον παιδαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία φορά πέφτει λίγο παραπάνω αλάτι στο φαγητό. Σας έχει τύχει κι εσάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα ότι το χαρτοφυλάκιό του θα το πάρει ο έτερος. Αν πάρει και τα γραφεία του, ε τότε θα είναι άρχοντας. Πόσα είπαμε ότι έριξε για να τα ανακαινίσει??? Πόσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χαρδαλιάς θα τα πάει καλά στην περιφέρεια, έχει τεράστια πείρα ειδικά στα ταμεία λόγω δήμου Βύρωνα και το πανηγύρι του COVID. Ο Πατούλης την πάτησε από τον χορό ο άλλος από το βήμα της βουλής είπε. Τελείωσε αυτό πάμε παρακάτω τίμησε τους νεκρούς πιλότους ?Η υποψηφιότητα χαρδαλιά ήταν αποφασισμένη πριν από ενα χρόνο γι αυτό και ο πατούλης δεν θα είναι υποψήφιος για τον απλούστατο λόγο. ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12 χρόνια ήμουν δημότης Βύρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΏΝΥΜΟΣΚυριακή, Ιουλίου 30, 2023 11:21:00 μ.μ >ΠΡΟΣ > ΑΝΏΝΥΜΟΣΔευτέρα, Ιουλίου 31, 2023 12:47:00 μ.μ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.Απο την ΝΔ ΕΙΜΑΙ ανοιχτοματι ενστολε δημ υπαλληλε.Για το ελεγχο ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ειναι αντιγραφη επικολληση πρωην ΑΓΕΣ κ Ζαζια ,αλλα ....θα ...ξερεις ...περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας απορριφθηκε για τις πλαστές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου της πρώτης θητείας του, αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, που >>>νομιμοποιήθηκαν με ειδική νομοθεσία από τον Κ.Μητσοτάκη, <<< την >>>τραγική διαχείριση των πυρκαγιών στην δήμο του <<>>«σκάνδαλα όταν ήταν δήμαρχος στον δήμο Βύρωνα<<<, εκτός από τα ....>>>πεπραγμένα του στην πανδημία του Covid-19»<<<.
    Στο ΥΠΕΘΑ > “Που φθάσαμε ; Έλεγχος των μέτρων πυρασφάλειας των Στρατοπέδων από τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης και αυτό το ΥΠΕΘΑ το ανακοινώνει στα ΜΜΕ, ως μέτρο πρόληψης των πυρκαγιών ; (ΠΡΩΗΝ ΑΓΕΣ κ ΖΑΖΙΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ τι σχεση εχει αυτος ο ανθρωπος με στρατό ?καλα τον πειραν γιατι δεν αφηνει κανενα καινο αντιθέτως απαλλασεται ο στρατος απο ενα βαρος. Τι θα δουν ακομα τα ματακια μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δικά μας τα ματάκια πόνεσαν πάντως με την ορθογραφία σου

      Διαγραφή
    2. Εγω ορθογραφία μπορει να μην ξέρω καλή, άσχετος με Στρατο και τσατσά σαν εσένα δεν ειμαι πάντος . Ειδα τους παραμωρφομένους τι καπνό φουμάρουν και την προσφορά τους στο Στρατό .αει κανε κανα μπάνιο να δροσιστής πολυ κουραζεσαι να ελέγχεις ορθογραφίες..

      Διαγραφή
    3. Δύο πριν και τέσσερα τώρα. Έξι λάθη σε έξι προτάσεις. Ωραίος

      Διαγραφή
  10. Χαχα μεγαλο κενο απο παντου!ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ετσι ετσι πολυ γουστάρω, ασχολήσου λιγο ακομα εχεις δουλειά να κάνεις . Μπράβο μπράβο άντε και σε ανώτερα.Εισαι σαίνι τέρας μορφώσεως τα βρίσκεις βλέπω εύκολα. Εισαι του πανεπιστημίου σε σένα βασιζόμαστε εμεις οι ανορθόγραφοι Άξιος ....εσεις μας αξίζεται καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραίος μπράβο την γνωρίζεις καλά βλέπω την ορθογραφία στο συντακτικό θέλεις λιγο δουλίτσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο καλό και να μας γράφεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή