ΕΛΟΑΣ: Τι αποφάσισε για τις προκαταβολές εφάπαξ για το 2023 – Δείτε την ανακοίνωση

ΕΛΟΑΣ: Τι αποφάσισε για τις προκαταβολές εφάπαξ για το 2023 – Δείτε την ανακοίνωση

Ανακοίνωση ΕΛΟΑΣ επί των αιτημάτων Χορήγησης Προκαταβολής Έναντι του Εφάπαξ Βοηθήματος

Ο Ειδικός Λογαριασμός ενημερώνει τους μετόχους που έχουν υποβάλλει αίτηση χορήγησης Προκαταβολής έναντι του εφάπαξ βοηθήματος ότι η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΛΟΑΣ ομόφωνα αποφάσισε:

α. Τη μη χορήγηση προκαταβολών έναντι του εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος για το έτος 2023.

β. Την αναστολή χορήγησης προκαταβολών έναντι του εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος, βάσει των προβλεπόμενων στη Φ.872/229160 Απόφαση ΥΠΕΘΑ (ΦΕΚ Β΄ 962/1-10-74), και την επανεξέταση του θέματος σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η παρούσα ανακοίνωση επέχει θέση απάντησης επί των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν μελλοντικά για τον εν λόγω θέμα στον Ειδικό Λογαριασμό.

Αθήνα, 05 Ιουλ. 2023

–Ο–

Διευθυντής του ΕΛΟΑΣ
Ανχης (Ο) Αχιλλέας Νασιάδης

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Θα επανεξεταστεί σε πολύ μελλοντικό χρόνο. Θα πληρώνουμε του ΣΞ για πολλά χρόνια τους ανίκανους Διευθυντές και τα άσχετα Διοικητικά Συμβούλια του ΕΛΟΑΣ. Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί υπάρχετε? Προκαταβολές δεν δίνεται βοεα οποτε και όπως σε τι μας εξυπηρετείται άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόσφατη αναλογιστική μελέτη έδειξε ότι το ΕΛΟΑΣ έχει σοβαρό πρόβλημα. Για αυτό και έχει ζητήσει ενοποιήσει με ΕΛΟΑΝ και ΕΛΟΑΑ, για να σωθεί.
    Αν γίνει αυτό θα πετσοκόψουν τα ΕΦΑΠΑΞ σε όλα τα στελέχη των ΕΔ. Αλίμονο στους συναδέλφους από ΠΝ και ΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα φάγανε τα χρήματα μας... ουστ απατεώνες... ύποπτο..μπας και ετοιμάζεται περικοπές στο εφάπαξ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δίνουν τσάμπα τόκους σε όσους έχουν δικαιωθεί για το συμπληρωματικό εφάπαξ υπάρχουν λεφτά , να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη δεν έχουν. Δεν πήγε κανένας φυλακή όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα υπάρξουν σύντομα μηνύσεις και αγωγες. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Δεν μπορεί τα δικά μου χρήματα να μην μπορώ να τα κάνω ότι θέλω. Τελεία και παύλα. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ε ρε κάτι μηνύσεις… που έχουν να πέσουν». Σιγά μωρή αμαλίτσα θα σκίσεις κανένα καλτσονι. Προς το παρόν τα χρήματα ΔΕΝ είναι δικά σου, είναι του ταμείου στο οποίο έχεις κάνει πλήρη εκχώρηση. Γενικά προκαταβολές ΔΕΝ θα έπρεπε να δίνονταν, αλλά ελέω λαμογιου σιμήτρα και παπαντώνη του χαμογελόβλακα, δόθηκε η άδεια για να τα παίξουν οι ραγιάδες στο τότε χρηματιστήριο. Τώρα άντε ρούφα το φραπεδάκι σου στο ΚΨΜ και μετά γραμμή για τον όρχο να πλύνεις και κανένα styer!

      Διαγραφή
  8. Είστε καλά ρε? Για να ζητάμε ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ πολύ απλά σημαίνει ότι τα έχουμε ΆΜΕΣΗ ΑΝΆΓΚΗ. Με ποιο δικαίωμα αρνηστε να μας δώσετε τα ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε το 2022 μου δώσατε χρήματα ούτε τώρα. Τα έξοδα μου τρέχουν. Θα είστε υπεύθυνοι αν χάσω το σπίτι μου από τις κολοτραπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περίμεναν να γίνουν εκλογές πρώτα και τώρα το ξεφουρνησαν..Το ότι ειμασταν στην αναμονή 6 μήνες με σοβαρά προβλήματα και χωρίς ενημέρωση ούτε λογος...κατά τ αλλα δεν έχουμε σχέση με την πολιτική είναι ημέρα Πέμπτη και τα πουλάκια κελαηδανε στα δέντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν καταχραστεί όλα τα χρήματα από όλα τα ταμεία... δυστυχώς ο κόσμος κοιμάται...τα έχουν φάει όλα τα χρήματα των στελεχών... πώς νομίζετε έδινε ο κάθε κυβερνών επιδόματα κ ξανά επιδόματα?????? Δυστυχώς από τα ταμεία...κ τα πιο εύκολα χρήματα...μα φυσικά των δημοσίων υπαλλήλων κ δη των ΕΔ... απατεώνες κ λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι άσχημο πολύ άσχημο ετοιμάζουν τα λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΟΑΣ.ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Κ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από 26 Ιουνίου και τούδε αρχίζει το πανηγύρι, να το ξέρετε όσοι τους ψηφίσατε.
    Δεν δέχονται παράπονα, έχουν πάρει το 40% οπότε όλοι μας, μοκο για αρκετό καιρό. Ας τους λουστουμε. Και οι περιβόητες αυξήσεις αρχές του 24, θα έχουν εξανεμιστει από την ακρίβεια και τον πληθωρισμός. Μην έχετε καμία ελπίδα για τίποτα θα μας πιούνε το αίμα και όποιος αντέξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5:27 σωστά τα λες. Απλά ενίοτε συμβαίνουν και καταστάσεις που δεν τις έχουν προβλέψει. Μόλις λοιπόν χαθεί η μπάλα θα τους την επιστρέψουν κάποιοι με ευγενικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή