ΣΣΕ: Ευέλπιδες IVης Τάξης σε Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Περιοχή Ευθύνης 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΣΣΕ: Ευέλπιδες IVης Τάξης σε Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Περιοχή Ευθύνης 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Από την Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023, οι Ευέλπιδες της IVης Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU – OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Αναλυτικότερα, τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, επισκέφθηκαν αρχικά  την έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU – OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» και την 110 Πτέρυγα Μάχης, όπου ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή τους. Στη συνέχεια, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη, στο Γ’ Σώμα Στρατού (Γ΄ΣΣ/ΝRDC-GR) «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», όπου επισκέφθηκαν το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Θεσσαλονίκης. Στο χώρο του μουσείου ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή του Σώματος Στρατού και περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου.

Στη συνέχεια από την Τρίτη 30 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023, επισκέφθηκαν τις έδρες του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ», της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XII Μ/Κ ΜΠ) «ΕΒΡΟΣ», της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ) «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» και της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ) «ΑΨΟΣ», όπου και ενημερώθηκαν για το έργο και τις δραστηριότητες των Σχηματισμών. Επιπρόσθετα, οι Ευέλπιδες επισκέφθηκαν Μονάδες, Επιτηρητικά Φυλάκια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην ΠΕ του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ».

Κλικ για μεγέθυνση:

<

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια