ΣΟΚ στη Μυτιλήνη: Aπαγχονισμένος βρέθηκε 28χρονος Ανθυποπλοίαρχος που είχε εξαφανιστεί (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Μυτιλήνη: Aπαγχονισμένος βρέθηκε 28χρονος Ανθυποπλοίαρχος που είχε εξαφανιστεί (ΦΩΤΟ)

Νέο σοκ στη Λέσβο καθώς το πρωί της Τρίτης (06/06/23) βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος 28χρονος που είχε εξαφανιστεί και είχε εκδοθεί μάλιστα και Missing Alert

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Μυτιλήνη, σύμφωνα με το lesvosnews.net.

Ο 28χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός και η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στη Λέσβο.

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Γαϊδαρανήφορο στη Μυτιλήνη, ο 28χρονος Γιώργος Κράλλης τα στοιχεία και η φωτογραφία του οποίου είχαν δημοσιοποιηθεί πριν από μία εβδομάδα και εκδόθηκε missing alert.

Το ιστορικό της εξαφάνισης και η αναζήτηση

Η εξαφάνιση ενός νεαρού ανθυποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού στη Μυτιλήνη έχει προκαλέσει σοκ και συναγερμό στο νησί και η κινητοποίηση για την ανεύρεσή του είναι μεγάλη.

Ο 28χρονος εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου και ενώ τον περίμεναν να παρουσιαστεί στον Πόρο, στο κέντρο κατάταξης του Ναυτικού, όπου θα έφτανε μέσω Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα του επιστρέφοντας από τη δουλειά της, βρήκε στο σπίτι όλα τα προσωπικά αντικείμενα το Γιώργου: τη βαλίτσα στο σαλόνι, τον υπολογιστή και το κινητό του κλειστά, τα χρήματα που θα έπαιρνε μαζί του πάνω στο τραπέζι.

Έλειπαν μόνο η ταυτότητά του και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης.

Όλη εκείνη την ημέρα και τη νύχτα, εθελοντές, αστυνομικοί, ακόμα και δημοσιογράφοι του τοπικού lesvosnews.gr τον αναζητούσαν στους δρόμους της Μυτιλήνης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια