ΜΤΣ: Αυτός είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής – Δείτε την απόφαση

ΜΤΣ: Αυτός είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής – Δείτε την απόφαση

Α Π Ο Φ Α Σ Η
«Διορισμός Γενικού Διευθυντή στο
Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ)»
ΑΔΑ: Ψ4ΚΨ6-ΔΒ1

Αποφασίζουμε

1. Τον διορισμό του Ταξχου (Ο) Κωνσταντίνου Μπαράκου του Λουκά, ως Γενικού Διευθυντή του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ).

2. Η θητεία του αρχίζει από τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και είναι διάρκειας ενός (1) έτους.

Υπενθυμίζεται ότι, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ έγινε αντικατάσταση μελών της διοικητικής επιτροπής του Ειδικού Κλάδου Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων Στρατού (ΕΚΟΕΜΣ) [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ].

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Μετά τον ατυχη πειραματισμό που λίγο κόντεψε να τινάξει στον αέρα το ΜΤΣ, ήρθε μία σωστή επιλογή με μακροχρόνια γνώση του ΜΤΣ. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως εγραζομενος στο Ταμείο θα ήθελα να σας απαντήσω ότι αυτή η άτυχη επιλογή
      Εδωσε αύξηση στο μέρισμα, μετά από 15 χρόνια
      Εδωσε 13ο μέρισμα, μετά από 20 χρόνια
      Ακύρωσε το ντροπιαστικό ιδιωτικό συμφωνητικό του ΜΤΣ απο το έτος 2002 με την Τράπεζα Πειραιώς για ενοικίαση του Μεγάρου για αλλά 25 χρόνια.
      Επέτυχε αύξηση του ενοικίου του Μεγάρου πρωτόδικα κατά 35%.
      Διόρθωσε μερικώς ένα χρόνιο πρόβλημα με το ΒΟΕΑ για να μην εκμεταλλεύονται μερικοί το ΜΤΣ.
      Αντικατάστησε όλο το αστυνομικό προσωπικό με νεαρούς αστυνομικούς από παραγωγικές σχολές.
      Και το κυριότερο έβαλε μια τάξη στο προσωπικό δίνοντας στο πολιτικό προσωπικό τις θέσεις που είχαν κλαπεί από διάφορους που είχαν κουρνιάσει για δεκαετίες στο Ταμείο.
      Αν θέλεις και άλλα ευχαρίστως να σου γράψω.
      Είναι ωραίο να δολοφονεις από τον καναπέ σου χαρακτήρες.

      Διαγραφή
    2. Μας πλουτισατε κ. εργαζομενε στο Ταμείο, μονο που δεν ειστε πλεον στο Ταμείο και αυτό είναι γνωστό.Σας διέφυγε, στη μακρά λίστα της ιδιοποιησης, ως δηθεν ιδίων επιτυχιων, της κοπιαστικης δουλειας προηγουμενων, να προσθέσετε την ταχύτητα διαφυγής ορισμένων μετη δημοσίευση του 5018.Τετοια ταχύτητα ελιγμού και διαφυγής είναι η μοναδική πραγματική επιτυχία . Αυτά τα ολίγα και υπάρχουν και άλλα αν θες.

      Διαγραφή
    3. κε συνάδελφε και εγώ εργαζόμενος στο Ταμείο είμαι και με όλον τον συναδελφικό σεβασμό οφείλω να πω, ότι μάλλον έχετε άκρως επιλεκτική μνήμη, γιατί διαφορετικά θα αναφέρατε και αυτούς που όχι μόνο έχουν κουρνιάσει αλλά έχουν φτιάξει φωλιά από χυτοσίδερο και δεν κουνιούνται με τίποτα.

      Διαγραφή
    4. Στον (Κυριακή, Ιουνίου 25, 2023 12:59:00 μ.μ) το 13ο μέρισμα ήταν ψηφοθηρικό όπως όλοι γνωρίζουν. Ο αριθμός των μεριδίων αυξήθηκε στους ανώτατατους, με τη λογική ήταν δίκαιο και έγινε πράξη και όσον αφορά το ΒΟΕΑ αποφασίστηκε χωρίς να έχει ήδη δώσει την επιλογή στους μερισματούχους αν επιθυμούν κατά την αποστρατεία τους να πληρώνουν την ίδια κράτηση που πλήρωναν όπως ήταν εν ενεργεία. Τα υπόλοιπα εντός του οίκου σας είναι δικά σας και δεν αφορούν τους πολλούς. Επίσης να μην ξεχνάμε για τον 4093/2012 που συνέχιζαν να κρατάνε απο τους παλαιούς συνταξιούχους εμω ωφελούνταν και οι καινούργιοι. Άρα αυτά περί δολοφονίας χαρακτήρων στις αστυνομικές ταινίες

      Διαγραφή
    5. Η επιλογή θεσμοθετήθηκε ακόμα ψάχνουμε τον πρώτο εν αποστρατεία που θα δηλώσει κρατήσεις εν ενεργεία γιατί τα ψέματα έχουν ένα τέλος.

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία κύριε Ταξίαρχε. Σας παρακαλούμε να δείτε το θέμα με τα υπόλοιπα που έχουν τα τέκνα μας λαμβάνειν απο το ΒΟΕΑ. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 13ο ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΕΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:59 δεν μπορούμε να δανειστουμε από το ελοας 2-3 Χιλ ευρώ γ να βγάλουμε κάποιο χρονικό διάστημα ενώ δικαιούμαστε έως και το 60% του εφάπαξ. Ακόμα και συνάδει με σοβαρά θέματα υγείας παίρνουν 3-4k το πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τούτος ο νέος μήπως πρέπει να σηκώσει τα μανίκια να βάλει το παραπάνω μερίσματα.ατα η μήπως θα τα μαζέψουμε για τις άλλες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή