Ρεντίνα-ΚΕΑΠ: Νεκρός 20χρονος Δευτεροετής Εύελπις κατά τη διάρκεια θερινής εκπαίδευσης

Ρεντίνα-ΚΕΑΠ: Νεκρός 20χρονος Δευτεροετής Εύελπις κατά τη διάρκεια θερινής εκπαίδευσης

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Απώλεια Ζωής Στρατιωτικού

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συνταγματάρχης (ΤΘ) Γεώργιος Κολώνιας
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Από τι πέθανε ο μαθητής? Είχε προηγηθεί κάτι? Πάει άραγε κάπου το μυαλό σας? Μπαααααα εμένα δεν μου πάει πουθενα. Για να δούμε θα ανακοινωθεί ο λόγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:29 καταρχήν καλό παράδεισο στο παλικάρι.
      Μυοκαρδιτιδα σε νέους σου λέει κάτι? Για ψάξε λίγο τι προκάλεσε μυοκαρδιτιδα και θανάτους σε νέους και άσε τα ψεκ

      Διαγραφή
  2. Επειδή κάποιοι ψεκασμένοι στο μυαλό, έχουν βρεί την απάντηση ότι σε όλα φταίει ο εμβολιασμός, να πληροφορηθούν ότι μυοκαρδίτιδα εμφανίζεται ακόμη και μετά από ίωση αν δεν προσέξεις δεόντως. Αν γινόντουσαν σωστές εξετάσεις θα μπορούσε να έχει εντοπισθεί η πάθηση και να έχουν ληφθεί τα δέοντα μέτρα. Σταματήστε λοιπόν τις αερολογίες και κοιτάξτε να να περάσει στην κοινωνία να γίνονται κάθε χρόνο εξετάσεις σε όλους (π.χ. υπέρηχος καρεδιάς και άνω-κάτω κοιλίας). Προσωπικά έχω γλυτώσει τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπόλι υπάρχει περίπτωση να φταίει? Μπαααααα αφού το λέει η Παγωνη το πεπόνι και ο Τραπατονι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Τικ τακ τικ τακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο την υγεία των παιδιών. Δύο νέα παιδιά σε καιρό ειρήνης κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν εκπαιδεύεσαι για πόλεμο από ανθρώπους που δεν πολέμησαν ποτε...
    Απλά είδαν πολλές ταινίες Ράμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά. Πήγαν ΣΟΥΔΑΝ σε εξασφαλισμένο αεροδρόμιο και τους απένειμαν εύφημο μνεία. Άντε βρε μπαγλαμάδες.

      Διαγραφή
  6. Μήπως φταίει κάτι άλλο ρε παιδιά? Πάντως προς Θεού. Το εμβόλιο μόνο καλό κάνει. Έτσι λένε στις ειδήσεις. Ίσως φταίει κάνα χαλασμένο μιλκ σέικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πιστεύω να είναι κανένας ψεκι και να πιστεύει ότι ισωωωωωως φταίει το μπόλι!!!!! Απαπαπαπαπαπα. Θα σας μαλώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εμβολιασμενοι κάντε μια αναζήτηση σε οποιαδήποτε καραβανικο site θέλετε τη λέξη πέθανε ή αιφνίδιος θάνατος να δείτε τα αποτελέσματα που θα σας βγάλει τον τελευταίο χρόνο, κάντε μια σύγκριση με τα παλαιότερα χρόνια και μετά αράξτε και απολαύστε τις στιγμές ξενοιασιάς στο σαλόνι του σπιτιού έχοντας τις ελευθερίες της επιλογής σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πρόκειται να βγάλουν στο φως τα αίτια του θανάτου. Την ανεπάρκεια τους και την ξεφτίλα τους δεν τη δημοσιοποιούν. Απόδειξη όλου αυτού? Συνέχισαν την εκπαίδευση σαν να μην έγινε τίποτα, αν πέθαινε σκυλί θα γινόταν χαμός. Και σύμφωνα με πληροφορίες με την επιστροφή στη σχολή είχε τρελό καψονι στον ήλιο. Ας το ερευνήσουν και αυτό οι υπευθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή