Tο Ανώτατο Παράσημο της Ι.M. Αλεξανδρουπόλεως απονεμήθηκε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ)

Tο Ανώτατο Παράσημο της Ι.M. Αλεξανδρουπόλεως απονεμήθηκε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ)

Το Ανώτατο Παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, ο Σταυρός της Αγίας Γλυκερίας, απονεμήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο ανήμερα της 103ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης, σε ένδειξη Τιμής, και με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο Στρατηγός ο οποίος έδωσε το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αλεξανδρούπολης αναμένεται σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου να συνοδεύσει τον Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προκειμένου να επιθεωρήσουν τον φράχτη του Έβρου.

Όσον αφορά την απονομή του μεταλλίου ο ίδιος δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την εξαιρετική τιμή η οποία κατά πρώτο και κύριο λόγο αφορά στον ίδιο τον θεσμό του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αλλά ταυτόχρονα αντανακλά σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Φύλακες των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι εγγυώνται διαχρονικά την εδαφική ακεραιότητα, την ανεξαρτησία και την ελευθερία της Πατρίδας μας, και το απέδειξαν έμπρακτα όταν πριν σχεδόν από τρεισήμισι χρόνια εδώ στον Έβρο, επιχειρήθηκε η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού ζητήματος από την Τουρκία.

Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει πιο δυνατά εδώ στον ΕΒΡΟ, που δεν θα πέσει ποτέ εις τον αιώνα τον άπαντα.

Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται ότι τα Ελληνικά σύνορα είναι ασφαλή.

Συγχαρητήρια σε όλους για την απόλυτη επιτυχία των εορταστικών εκδηλώσεων.

Χρόνια Πολλά Αλεξανδρούπολη!»

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Το σχολιο δεν εχει να κανει με τον κυριο Α/ΓΕΕΘΑ. Ο π. Ανθιμος και ο παρισταμενος στην τελετη π. Συμεων εχουν κατ' επαναληψη κανει απαραδεκτες δηλωσεις. Ξεχνανε λες και απευθυνονται σε αφελεις, οτι η αθεϊα ειναι μια απο τις βασικες αρχες του κομμουνισμου και δεν μπορει καποιος να προσυπογραφει ταυτοχρονα και στα δυο πιστευω. Σε περιπτωση που καποιος δεν μπορει να καταλαβει το σχολιο, δηλωνω προς αποφυγην παρεξηγησης οτι δεν ειμαι κουμουνιστοφαγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα χναρια του αλκη;
    Παρασημο εκκλησιας σε στρατιωτικη στολη απο συγκεκριμενο ιδιο ξερουμε τι μητροπολιτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώτατο παράσημο ή όπως λέμε Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πόλεμου (ΑΔΙΣΠΟ), Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και πάει λέγοντας!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 15 7:06, υπάρχουν και ανώτατοι θεσμοί σε αυτή την κοινωνία. Αν σε πειράζει, είναι επειδή δεν μπορείς ούτε καν να τους δεις κατάματα! Αν δεν είχαμε τον Στγο κ. Φλώρο ως Α/ΓΕΕΘΑ, τα μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα θα ήταν τώρα καταιγίδα!

      Διαγραφή
  3. Καλά που δεν πήγαν καί σέ πόλεμο, θά έβαζαν καί στα παντελόνια τους παράσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή