Τελετή Απονομής Αναμνηστικών σε Αντιστράτηγους εν Αποστρατεία (ΦΩΤΟ)

Τελετή Απονομής Αναμνηστικών σε Αντιστράτηγους εν Αποστρατεία (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 02 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, η τελετή απονομής αναμνηστικών στους Αντιστράτηγους εν αποστρατεία, μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑΣΣ), που τερμάτισαν ευδοκίμως τη σταδιοδρομία τους κατά τις τακτικές κρίσεις του έτους 2023.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Απ' ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω και στους 3 έχει "τάξει " ο κ.Α/ΓΕΕΘΑ την θέση του Α/ΓΕΕΦ.Γλαρόσουπα βλέπω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ένας πρόλαβε και διορίσθηκε υποδιοικητης στην ΕΥΠ. Μένουν οι άλλοι 2.

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν παρατηρώντας τις φωτογραφίες, εάν εξαιρέσουμε τους αρχηγούς και τους αντιστράτηγους ε.ε. και ε.α. που είναι όλοι "fitness" και μπράβο τους, βλέπω κάτι ανώτατους που εάν σκύψουν να δέσουν τα κορδόνια τους θα πάθουν ασφυξία από το πάχος και το σφίξιμο. Μα καλά, συγνώμη κύριοι αρχηγοί και λοιποί, η διαταγή που περιγράφει την ανεκτή σωματική κατάσταση των αξιωματικών, για ποιους ακριβώς ισχύει και πως προάγονται αρκετοί, όταν σχεδόν τα τελευταία 15 χρόνια είναι επιεικώς υπέρβαροι με ότι άλλο συμπαρασύρει αυτό στην υγεία και στην απόδοση ενός στελέχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Υπτγος Νταβιντ Ελαζαρ (μετεπειτα Αντιστρατηγος και Αρχηγος των Ενοπλων Δυναμεων του Ισραηλ), οταν ηταν αρχηγος της Βορειου Δκσεως διευθυνε πολεμικες επιχειρησεις επι 48 ωρες χωρις αναπαυση. Λεει τοτε στον Υπασπιστη του ''Θα κοιμηθω μια ωρα και μολις ξυπνησω να ασχοληθουμε με τα εξης δυο...... επειγοντα θεματα.'' Πηγε για υπνο και σε 20 λεπτα τον ξυπνησαν διοτι τον ηθελε στο τηλεφωνο ο αρχηγος του επιτελειου!!!

      Διαγραφή
  3. Αποτελει τον υπερτατο ευτελισμο για τους αρχηγους των τριων κλαδων οπου πηγαινουν να ειναι ''ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας......''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτελισμός τίτλων είναι η ύπαρξη τεσσάρων αρχηγών σε μία χώρα. Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν μόνο έναν αρχηγό ΕΔ.

      Διαγραφή