Aνάκληση Δτος και Aποστρατείες Kατωτέρων Aξιωματικών O-Σ Στρατού Ξηράς (ΕΔΥΕΘΑ)

Aνάκληση Δτος και Aποστρατείες Kατωτέρων Aξιωματικών O-Σ Στρατού Ξηράς (ΕΔΥΕΘΑ)

«Ανάκληση διατάγματος και
αποστρατείες κατωτέρων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: ΩΜΓΑ6-64Β ΕΔΥΕΘΑ: 80/2023

Με πρόταση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

1. Θέτουμε σε αποστρατεία με αίτησή τους, με τον βαθμό που φέρουν, σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν.δ. 1400/1973, και εγγράφουμε στα στελέχη της εφεδρείας, σύμφωνα με τo άρθρο 37 του ν.δ. 1400/1973, τους παρακάτω κατώτερους Αξιωματικούς Όπλων και Σωμάτων, κατόπιν αποδοχής των αιτήσεων αποστρατείας - παραίτησής τους από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας:...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Εκεί στο ΓΕΣ/Β1 κοιμαστε με τα τσαρούχια μην πω κάτι άλλο. Είναι δυνατό στην αεροπορία και στο ναυτικό οι αντίστοιχοι Λοχαγοι να έχουν ήδη προαχθεί εδώ και δύο μήνες και εσείς ακόμα να μας έχετε στο περίμενε? Τι κατάσταση είναι αυτή? Τι Παντελής αδιαφορία. Είμαι Τάξη 93 και θα έπρεπε ήδη να είμαι Ταγματάρχης αναδρομικα μάλιστα από Οκτώβριο 2021, όπως και όλοι φυσικά οι συμμαθητές μου, βάση της ένταξης μας στον Νόμο 2439. Κάποιοι τελικά έχουν μεγάλο πρόβλημα εκεί στο ΓΕΣ. Είτε το θέλετε είτε όχι θα μας προάγεται. Δεν ζητάμε ελεημοσύνη. Είναι υποχρέωση σας ή άμεση προαγωγή μας. Ο κύριος Υπουργος ήδη έχει γίνει γνωστης της αδιαφορίας σας εκεί στο Β1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώθηκες φίλε μου... αυτοί ασχολούνται με τα μη αναδιπλούμενα μανίκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε είστε με τα καλά σας εκεί στο ΓΕΣ? Και εγώ Τάξη 93 είμαι. Διαβάζω σε άλλη σελίδα οτι έγιναν προαγωγές Αξιωματικών κοινών Σωμάτων κανονικότατα. Αυτοί πως προήχθη σαν κύριοι? Σε άλλο στρατό είναι? Εσείς τι ζόρι τραβάτε εκεί στο Β1, που γράφει και ο φίλος ποιο πάνω δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτοί μάλιστα έγιναν αναδρομικά μόλις για μόλις δύο μήνες πριν. Μηδέν καθηστερηση λοιπόν. Εμάς που πρέπει να μας προάγεται αναδρομικά εδώ και 2 χρόνια από το 2021? Έχει υπογραφή νόμος κύριοι στο ΓΕΣ/Β1. Την παλαβή κάνετε? Είστε με τα καλά σας? Κάνουμε παραπάνω υπηρεσίες κύριοι στο ΓΕΣ, δεν είμαστε σαν και σας επτά δυόμιση. Έχουμε νυχτερινές ασκήσεις ορχους, χάνουμε κάθε μήνα χρήματα από την αδιαφορία σας, κάνουμε παραπάνω υπηρεσίες, και στην τελική δεν μας αποδίδεται αυτό που δικαιούμαστε με νόμο. Τι δούλεμα είναι αυτό? Προήχθησαν νεότεροι μας της αεροπορίας, του ναυτικού, μέχρι και του μουσικού Σώματος και εσεις στο ΓΕΣ/Β1, ζαμαν φου. Απαράδεκτοι και μικροψυχοι. Όλα εδώ πληρώνονται κύριοι και οι πολιτικοί σας προϊστάμενοι ήδη έχουν ενημερωθεί. Ψήφο μην περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή