Επισπεύδονται οι διαδικασίες πρόσληψης 2.900 ΕΠΟΠ για το 2023–Επίσκεψη στο ΓΕΕΘΑ της Γ.Γ. Ανθρώπινου Δυναμικού ΥΠΕΣ

Επισπεύδονται οι διαδικασίες πρόσληψης 2.900 ΕΠΟΠ για το 2023–Επίσκεψη στο ΓΕΕΘΑ της Γ.Γ. Ανθρώπινου Δυναμικού ΥΠΕΣ

Επίσκεψη στο ΓΕΕΘΑ της Γενικής Γραμματέως Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με την Γενική Γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στην μελλοντική ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω των εισακτέων των Παραγωγικών Σχολών και των προσλήψεων ΕΠ.ΟΠ.

Τονίζεται ότι, εάν δεν είχαν προκηρυχθεί Εκλογές, θα είχε εκδοθεί η προκήρυξη για πρόσληψη 2.900 ΕΠΟΠ, για το έτος 2023, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Χμμμμ, καλοοοοοοό. Τελικά έχει πολύ πέραση το κομάντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι άλλο ΕΠΟΠ.... Αύξηση εισακτέων σε ΣΜΥ... Όλοι από σχολή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζονται άλλοι αεριτζηδες

      Διαγραφή
    2. Ολοι απο σχολες!!Αρκει βεβαια απο την εισαγωγη τους εως και την συνταξιοδοτηση τους να ασχολουνται μονο με την ειδικοτητα που θα λαμβανουν,και οχι με αλοτρια καθηκοντα.Μονο ετσι ο στρατος μας θα γινει επαγγελματισμος,γιατι η τωρινη κατασταση,μαλλον τσιρκο Μεντρανο θυμιζει.

      Διαγραφή
    3. 1:30:00 μ.μ Όπως καταλάβαμε όλοι όλον αυτόν τον καιρό,βολεύει πολύ αυτό το πράγμα την ηγεσία του στρατού,γι' αυτό και δεν αλλάζει.

      Διαγραφή
  3. Όλοι αυτοί πάλι θα γίνουν μέρος της κρατικής αλυσίδας άλλος κουβαλώντας πεσκέσι ένα αρνί στην πλάτη…άλλος με ένα τενεκέ τυρί….άλλος με ένα τενεκέ λαδι….Πλήρωνε εσυ φροντιστήρια και να καρδιοχτύπια από αγωνία και να κουραστούν τα παιδιά σου στο ξενύχτι και στο διάβασμα…καλά πάει έτσι;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποια εποχή ζείτε; Ποιο λάδι και ποιο αρνί; Που για να περάσεις σε μια ειδικότητα πρέπει να έχεις δεν ξέρω και γω πόσα μόρια; Και εμείς σπουδάσαμε με πτυχίο θα μπουνε οι περισσότεροι μην τα ισοπεδώνουμε όλα

      Διαγραφή
    2. Το μυαλό σου και μια λύρα αγαπητέ

      Διαγραφή
    3. Ας μην μιλάνε πολύ οι παλαιότεροι,γιατί αυτά γινόντουσαν ΚΑΠΟΤΕ,ακόμα και για την είσοδο στις σχολές.Ωστόσο,το μέσον δεν έχει σταματήσει να υπάρχει,και δε μιλάμε για τους "μικρούς".αλλά ακόμα και για τη διανομή των σωμάτων/όπλων σε απόφοιτους σχολών....

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους και μια προκήρυξη της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέχιση μιας ενστολης επαγγελματικής ομάδας,με κύριο σκοπό τον εκφοβισμό εντός του περιβάλλοντος εργασίας,και χωρίς την αναγνώριση δικαιωμάτων/παροχών(ΣΟΑ πχ),και με το μέλλον αβέβαιο λόγω της "7ετίας στον αέρα" ,συν το οτι δεν έχει ξεκαθαρίσει το συνταξιοδοτικό ζήτημα.Αν βάλουμε και το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν να προκαλέσουν οι μικροί "κοινωνικά μορφωμένοι(ναι,ειρωνικά το λέω εννοώντας το αντίθετο)" νεοτοποθετημένοι φρέσκοι ηγήτορες ή και παλαιότεροι διοικούντες,το εργασιακό περιβάλλον δεν είναι αυτό που έπρεπε,κι είναι απλά ένα ανταγωνιστικό πεδίο.Ο στρατός είχε παθογένειες,και με το θεσμό ΕΠΟΠ γεννήθηκαν άλλες,καινούριες.Αν βρισκόμασταν σε εποχή με οικονομική ευμάρεια κ' ασφάλεια,δε θα σκεφτόταν καν να μπεί κάποιος στα ΣΑ/ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή