Πολεμικό Μουσείο: Ποιος τοποθετείται Νέος Διευθυντής–Δείτε την απόφαση

Πολεμικό Μουσείο: Ποιος τοποθετείται Νέος Διευθυντής–Δείτε την απόφαση

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Τοποθέτηση Διευθυντή Πολεμικού Μουσείου
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΑΔΑ: 6Τ9Χ6-Ξ7Α

Ο μόνιμος εξ’ εφεδρείας Υποστράτηγος (ΥΠ) Χρήστος Λαζαρίδης τοποθετήθηκε Διευθυντής στο Πολεμικό Μουσείο και η θητεία του λήγει στις 20 Μαρτίου 2025.

Η απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά, αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια και ξεκινάει να ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Ρουσφέτι ο μαρμαράς μέχρι τελευταίας του ρανίδος μέσω του υφισταμένου, ο δε διορισθείς ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νισαφι ρε παιδια με αυτους τους ανακληθεις και τους ΕΟΘ χαθηκαν οι εν ενεργεια;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΟΘ,το μέλλον της Ελλάδος λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχααχ άντε 2+ χιλιάρικα για μια 2ετια ο απόστρατος υποστράτηγος. Μπραβο. Για αυτά προλαβαίνετε να βγάλετε απόφαση. Για οικονομικά και μεταθέσεις κλπ δεν είδατε και δεν ξέρετε τίποτα εε? Οκ θα τα πούμε σε 35 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.500€ καθαρά, ο υποστράτηγος των σωμάτων παρακαλώ, συν το επιπλέον εφάπαξ που επανυπολογίζεται, συν τα "τυχερά" που προκύπτουν κάθε μήνα, συν τα ταξίδια και οι τζάμπα απολαύσεις. Γιατί είπαμε Πολεμικό Μουσείο είναι αυτό, ένα στην μπανανία, δεν είναι για την πλέμπα!

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδιά, μαζευτείτε λίγο μέρες που είναι, πέσατε να τον "φάτε". Είπε το ανθρωπάκι ο αποτυχημενάντζας υπουργάκος να κάνει ένα, ξαναλέω ένα, ρουσφετακι, αφού πήρε την άδεια του κου αρχηγού ( ένας είναι ο Αρχηγός) και ζήτησε ταπεινά συγνώμη για την παρεμβασούλα του και κατόπιν ευχαρίστησε τοιουτοτρόπως τον κο αρχηγό (ένας είναι ο Αρχηγός) για την άδεια που του έδωσε να φανεί λίγο, γιατί εκλογές έρχονται! Μετά έβγαλε βόλτα τον σκύλο του ικανοποιημένος για την "επιτυχία" του στο υπουργείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή