Στρατός Ξηράς: Αυτές οι μεταθέσεις κοινοποιήθηκαν σε Σχηματισμούς-Μονάδες

Στρατός Ξηράς: Αυτές οι μεταθέσεις κοινοποιήθηκαν σε Σχηματισμούς-Μονάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας staratalogia.gr κοινοποιήθηκαν:

α. Μεταθέσεις Συνταγματαρχών και Αντισυνταγματαρχών υπό προαγωγή Ο-Σ για θέσεις ευθύνης, Κύπρου και Εξωτερικού.

β. Μεταθέσεις Αντισυνταγματαρχών Ο-Σ Διοικητών Μονάδων.

Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε...

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Πρέπει να κοινοποιηθουν ΟΛΕΣ οι μεταθεσεις κύριοι του Πεντάγωνο. Πότε θα προλάβουμε να βρούμε σπίτια, να τακτοποιηθουμε, να γράψουμε τα παιδιά μας στα σχολεία, να αλλάξουν οι γυναίκες μας δουλειές, να βρουν άλλες, κλπ, κλπ κλπ όταν είναι 100% σίγουρο ότι θα γίνουν και δεύτερες και τρίτες μην πως και Τετάρτες εκλογές. Προειδοποίηση λοιπόν ότι θα φτάσουμε Αύγουστο, ακόμα θα γίνονται εκλογές και οι μεταθεσεις θα είναι στο περίμενε. Τι ποιο απλό. Τις βγάζετε άμεσα ΤΩΡΑ και τελειώνουν όλα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω κάθε χρόνο γιατί πρέπει να καθυστερεί η κοινοποίηση των μεταθέσεων. Από τέλειος Μαρτίου το πολύ έπρεπε να βγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα χρυσόστομε. Ακούει κανείς στο πενταγωνο??????

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω. Απο την 1η εκλογική αναμέτρηση θα τελειώσουν όλα όταν κάποιο απο τα 3 κόμματα θα δεχθεί και θα μπορέσει να σχηματίσει κυβερνήση ανοχής. Οπότε θα χρειαστεί να γινουν ανακατατάξεις στελεχών και οι μεταθέσεις δεν θα υλοποιηθούν. Γι αυτό μόνο προσχέδια στα συρτάρια.

      Διαγραφή
  2. εγώ πάντως έχω κολλησςι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καθυστέρηση των μεταθέσεων θα είναι βάρος της Κυβέρνησης. Δεν τους ενδιαφέρει που θα βρούμε σπίτια ,πως θα μεταφέρουμε της οικογένειές μας, πως θα προσαρμοστούνε τα παιδιά μας στο νέο περιβάλλον. Πρέπει να κοινοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα εκλογές θα έχουμε μέχρι τον Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω να τους απασχολεί. Αν τους απασχολούσε θα το είχαν λύση το ζήτημα εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μεταθέσεις είναι έτοιμες πριν αλλάξει η χρονιά και φυσιολογικά με τη μέθοδο των μορίων είναι αυτόματα τακτοποιημένα από τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους.

    Στη χώρα της μίζα και το πολιτικού παρασκηνίου όμως είναι φυσιολογικό να περιμένουμε χωρίς ουσία να μάθουμε τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι εντελώς άσχετος και επικίνδυνος. Άμα δεν ξέρεις το σπορ μπες και σχολίασε στο gazzetta.

      Διαγραφή
  6. Οι μεταθεσεις σας βγαίνουν αξιοκρατικά. Μπουααχαχαχαχαχαα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανακοινώθηκαν οι μεταθεσεις πριν την προκυρηξη των εκλογών. Θα πάμε Αύγουστο και ακόμα θα ψάχνονται. Στις εκλογές θα υπάρχει το αντίστοιχο τίμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. ΑΓΕΘΑ με εντολή σας θα πρέπει να εκδοθούν οι ετήσιες μεταθέσεις και των υπολοίπων στελεχών, ώστε να υπάρξει και ανάλογη προετοιμασία από πλευράς μετατιθεμένων. Τι περιμένετε τον Αύγουστο που θα ξεμπερδέψουμε με τις εκλογές? Νομίζω ότι τότε θα είναι πολύ αργά……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μεταθέσεις εξωτερικού και Κύπρου εκδόθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή