ΑΝΕΑΕΔ: Όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση ΕΑΑΣ είναι άκρως επικίνδυνα–Δεν θα συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΘΑ

ΑΝΕΑΕΔ: Όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση ΕΑΑΣ είναι άκρως επικίνδυνα–Δεν θα συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΘΑ

Δείτε παρακάτω ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) σχετικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΑΑΣ έξω από το ΥΠΕΘΑ

Ειδικότερα:

...Στις μέρες μας και μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) (ΝΠΔΔ), η ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ οφείλει να υπογραμμίσει, ότι δεν συνηθίζει να σχολιάζει ανακοινώσεις άλλων ενώσεων / συλλόγων / ομοσπονδιών. Όμως η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΑΑΣ από 15 Μαρτίου 2023 για συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αντίστοιχα αιτήματα και προτάσεις, μας δημιούργησε μη θετικά συναισθήματα και πλήθος ερωτημάτων. Σε αυτά μας οδήγησαν, η αναφορά μεταξύ άλλων, σε άγνωστες σε εμάς προτάσεις της ΕΑΑΣ, για την ενίσχυση του ΜΤΣ «που έχουν υποβληθεί εδώ και μια 10ετία», καθώς και κυρίως η συμπερίληψη ανάμεσα στα αιτήματα της συγκέντρωσης των «2 κορυφαίων» κατά την ΕΑΑΣ θεμάτων για:

• «αναλογική κατανομή του 4% από τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ε.Δ. σε όλους τους αποστράτους των Ε.Δ,…

• Η δημιουργία στο εσωτερικό του ΜΤΣ δύο λογαριασμών, ενός για το ΣΞ και ενός για την ΕΛ.ΑΣ., … »

Λυπούμαστε να σημειώσουμε, ότι οι δυο αυτές προτάσεις της ΕΑΑΣ, δυστυχώς μας παραπέμπουν ευθέως στην λογική του «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»! Επίσης το ΔΣ της ΕΑΑΣ στηρίζοντας τη θεωρία της ανταποδοτικότητας αναλογικά με τον αριθμό των μελών κάθε μετοχικού ταμείου, διολισθαίνει στις θεωρίες περί επικουρικότητας των ταμείων, συμμετοχής του εργοδότη κλπ.

Διαπιστώνουμε μια εμμονή του ΔΣ της ΕΑΑΣ για την ενίσχυση των κεφαλαίων του ΜΤΣ από πόρους που θα αφαιρεθούν από τα άλλα δύο ΜΤ (ΜΤΝ και ΜΤΑ) και όχι η αναζήτηση άλλων, αντικειμενικά ορθών, λύσεων οι οποίες όμως είναι ενοχλητικές για τους κυβερνώντες. Αφήνοντας στο απυρόβλητο όλους αυτούς, που με τις πολιτικές τους δημιούργησαν τα χρονίζοντα απαράδεκτα προβλήματα του ΜΤΣ, επιφέρουν τη δημιουργία αντεγκλήσεων ανάμεσα στους συναδέλφους, δίνοντας τροφή στο «διαίρει και βασίλευε»! Τους λόγους της συγκεκριμένης τακτικής του ΔΣ της ΕΑΣ, ας τους αναλογιστούν οι συνάδελφοι!

Τέλος στηλιτεύουμε ως γελοίους, απαράδεκτους, προσβλητικούς και προφανώς χωρίς αντικείμενο, τους χαρακτηρισμούς μέλους του ΔΣ της ΕΑΑΣ, που προγράφει ως «ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ», όσους εκ των αποστράτων δεν συμμετάσχουν στη «συγκέντρωσή» τους. Προφανώς ο εν λόγω «συνάδελφος» αδιαφορεί για το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες συνάδελφοι απόστρατοι διαφωνούν με την ΕΑΑΣ, ανάμεσά τους και εκείνοι που εξέφρασαν τη διαφωνία τους μη συμμετέχοντας στην τελευταία εσωτερική εκλογική διαδικασία (ΑΠΟΧΗ στο 73% εγγεγραμμένων). Επίσης οι χαρακτηρισμοί αποδεικνύουν αν και κατά πόσο το μέλος αυτό του ΔΣ αναγνωρίζει το δικαίωμα της διαφωνίας στις επιλογές της ΕΑΑΣ!

...Πιστεύουμε λοιπόν, ότι επίλυση των προβλημάτων και του ΜΤΣ μπορεί να δοθεί μόνο με:

1. Κάλυψη από το κράτος του συνόλου των απωλειών από το 1950 ως σήμερα, των αποθεματικών όλων των ΜΤ που λεηλατήθηκαν από τις κυβερνητικές πολιτικές όλων των προηγούμενων ετών.

2. Απόσυρση όλων των αποθεματικών των Μ.Τ. από ομόλογα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και άλλα χρηματοπιστωτικά προϊόντα.

3. Χρηστή διοίκηση, ορθολογιστική αξιοποίηση της περιουσίας του ταμείου.

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ επαναλαμβάνει τη θέση της, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για εσωτερικές αντιπαλότητες και ότι η συσπείρωση των φορέων που εκφράζουν τους ε.ε και ε.α συναδέλφους είναι αναγκαία. Η σύμπνοια και οι στοχευμένες κοινές δράσεις και αγώνες των συναδέλφων αποτελούσαν και αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα υπεράσπισης και διεκδίκησης ικανοποιητικών αποδοχών, υγείας υψηλών προδιαγραφών, κοινωνικής ασφάλισης, συνθηκών εργασίας και εξέλιξης των συναδέλφων.

Επειδή θεωρούμε ότι πολλά από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΕΑΑΣ είναι άκρως επικίνδυνα, δε θα συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΘΑ

Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανακοίνωση της ΑΝΕΑΔ:

Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. Πάντως, θα μπορούσαν να φορτωθούν τους αστυνομικούς οι ναύτες και οι αεροπόροι και μετά θα βλέπαμε αν λένε τα ίδια για κατσίκες του γείτονα.
    Όσο το πρόβλημα το έχει άλλος, είναι εύκολο να πουλάς ψυχή και να λες ωραίες θεωρίες.
    Όσο για το 4%, αν αντί για αεροπλάνα και βαπόρια, η κυβέρνηση αγόραζε μόνο εξοπλισμό για τον ΣΞ, θα βλέπαμε τι θα έλεγαν οι αεροπόροι και ναύτες.

    Εξυπνάδες, εκ του ασφαλούς, μπορεί να λέει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πήραμε leopard είπαν τίποτα οι ναύτες και αεροπόροι? Όταν το ΜΤΣ επιδοτήθηκε με 190 εκατ.€ είπαν τίποτα οι ναύτες και αεροπόροι? Όταν πουλησατε την Γενική μπιρ πάρα, είπαν τίποτα οι ναύτες και αεροπόροι?

      Διαγραφή
  2. Το "φόρτωμα αστυνομικών, οι ναύτες" και μόνο ως εκφράσεις συνιστούν αυτόματα την ακύρωση κάθε διαλόγου μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι βολικό να πιάνεσαι από λέξεις , για να αποφύγεις την επιχειρηματολογία.

      Διαγραφή
    2. Αφού πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ είναι αντιπλοίαρχος εα, καταλαβαίνουμε την ποιότητα της Ένωσης αυτής, των γραφομένων και της αξίας των επιχειρημάτων τους! Καλή έκθεση ιδεών, αλλά, όπως πάντα σε αυτή τη χώρα, τα καλά και συμφέροντα! Κάθε μήνα, τα τριπλάσια μερίσματα για τους εα συναδέλφους του ΠΝ και της ΠΑ!
      Τα περί κατσίκας του γείτονα - αν είναι δυνατόν να γράφεται σε επίσημη ανακοίνωση θεσμικού οργάνου - δεν ισχύουν στην εν λόγω περίπτωση, διότι ο γείτονας τα ενθυλακώνει κάθε μήνα εις ΒΑΡΟΣ του γείτονα!

      Διαγραφή
  3. Όταν το πρόβλημα νιώθεις ότι δεν είναι δικό σου και η επίλυση του ενδεχομένως σε επιβαρύνει, αναπτύσσεις θεωρίες για την διάσωση της δικής σου κατσίκας , την βόλεψη σου το μέρισμα σου δηλαδή. Δεν φταις εσύ αλλα αυτοί που σε ενθαρρύναν , σε υποστήριξαν, αυτοί που διαχρονικά υποβάθμισαν οικονομικά το ΜΤΣ και υποστήριξαν το δικό σου Ταμείο. Αυτούς που κατηγορείς, τους αδίκησε η πολιτεία, δίνοντας τους μερίσματα φιλοδωρήματος και ας είχαν συνεισφέρει περισσότερα από σένα και δυσανάλογα των διπλάσιων και τριπλάσιων μερισμάτων που απολαμβάνεις. Δεν σας έχουμε ανάγκη , μην έρθετε στην συγκέντρωση, εξάλλου δεν έχετε λογο να διαμαρτυρηθείτε γιατί μπορεί να δυσαρεστηθούν τα πολιτικά αφεντικά σας. Γλύψτε δια της σιωπής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένα ταμείο για τους απόστρατους όλων των σωμάτων. Έτσι θά υπήρχε εξοικονόμηση χρημάτων και μία κατανομή μερίσματος ίδια για όλους γιατί όλοι μπήκαμε στον στρατό με τούς ίδιους νόμους και τά ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις. Αλλά επειδή ήμαστε στην Ελλάδα κάποιοι πρέπει να έχουν καρέκλα. Όταν ψοφήσει ή κατσίκα του γείτονα σειρά έχει η δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε ρε η ευγένεια σε μάρανε,τα πάντα φορτώθηκε το ΜΤΣ καί χρεωκοπησε καί εσείς το παίζετε καλοί διαχειριστές τρομάρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ απαντησεις απο ΣΞ-ΠΑ>
    Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν την απάντηση στην Ε.Α.Α.Σ. στις 9 Αυγ 2018 την είχε δώσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών ( με Πρόεδρο προερχόμενο από το Στρατό και μέχρι τις χθεσινές εκλογές μέλος στο απερχόμενο Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. ) ......
    Δείτε εδώ :
    Η Π.Ο.Σ. απαντά στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ για τα Μερίσματα των Μετοχικών Ταμείων
    http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2018/08/blog-post_4.html#more
    Δειτε και εδω αλλη ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΑΠΝΓΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ
    Ανακατανομή πόρων Μετοχικών Ταμείων : Απάντηση Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. Παν. Δημητριάδη (Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α.) στον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ.- Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021
    http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2021/07/blog-post_7.html
    Ειχε εισελθει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΑΓΓΕΛΕΑΣ στο ΜΤΣ Η ΕΑΑΣ και το ΜΤΣ, καλό θα ήταν να επιλύσουν πρώτα τα σοβαρά εσωτερικά τους προβλήματα, που οι ίδιοι με την διαχείριση τους δημιούργησαν στο Μετοχικό τους Ταμείο και στην συνέχεια να συζητήσουμε μέσω του Συντονιστικού Συμβουλίου, όποια άλλα κοινά θέματα μας απασχολούν, με διαδικασίες που θα σέβονται θεσμούς και συναδέλφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ρε καραβανάδες στραταίοι η μπόχα απ τις αρβύλες σας έφτασε και στην σελίδα! Για ρίξτε μια ματιά εδώ (https://www.staratalogia.gr/2023/03/k-27-409312-4-2023-staratalogiagr.html) να δείτε τα χάλια σας, πως μιξοκλαίγεστε για το ΜΤΣ & την ΕΑΑΣ σας, τα βρισίδια που ρίχνατε στο ΔΣ του μετοχικού σας και αφού εν τέλει σας έδωσαν το ξεροκόμματο θυμηθήκατε ξανά την γεμάτη γαβάθα των άλλων ταμείων. Να το κοιτάξετε λίγο το θέμα σας επειγόντως και μην γκρινιάζετε γιατί δεν σας παίζουν τα άλλα παιδιά. *(PS στη σελίδα θα βρείτε και αλλού τα κοσμητικά με τα οποία ῥαίνετε το μετοχικό σας, πληθώρα οι κολακείες σας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εξοπλιστικά της ΠΑ και ΠΝ ήταν πάντα πολύ ακριβότερα από τα αντίστοιχα του ΣΞ. Να θυμίσω ότι τα χρήματα τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός και το 4% ανήκει στις ΕΔ. Αν γίνει γνωστό στον λαό ότι οι του ΠΝ και ΠΑ θέλετε να το έχετε μόνο δικό σας, θα σας γυρίσει την πλάτη. Έχετε κακομάθει τόσα χρόνια αλλά είναι καιρός τώρα να γίνει δίκαιη μοιρασιά.

      Διαγραφή
    2. Για 1-4-23 10:06:00 μ.μ.
      Στο ΠΝ ο τελευταίος εξοπλισμός ήταν πριν από 32 χρόνια! Ναι τόσα είναι, όλα αυτά τα χρόνια είδες πουθενά κανέναν του σώματος να κλαίγεται από δω και από κει; Διάβασες κανένα άρθρο που να υπονοεί υπόγειες διαδρομές του ΜΤΝ για να λάβει χρήμα από το ΜΤΑ; (γράφω ΜΤΑ γιατί το ΜΤΣ πάντα καμένο το είχατε). Είδες καμία ανακοίνωση της ΕΑΑΝ για συγκέντρωση που να εναντιώνεται στις αποφάσεις των άλλων ταμείων με σκοπό την ενοποίηση, την χρηματοδότηση; ΟΧΙ δεν το είδες γιατί πολύ απλά τίποτα δεν υπήρξε. Τώρα βρήκατε και μια άλλη καραμέλα, προτάσσετε τον Ελληνικό λαό!! Γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το 4% των εξοπλιστικών; Διάβασε, ενημερώσου, κάνε τις σκέψεις σου και ξανά γράψε. Ενημερώσου για τους λόγους της κατάντιας του ταμείου σου, πίεσε για νοικοκύρεμα με θετικό πρόσημο και τότε έλα να δούμε τι μπορεί να γίνει για το γενικό καλό, το καλό όλων των συναδέλφων.

      Διαγραφή
    3. προς ανώνυμο Σάββατο, Απριλίου 01, 2023 10:06:00 μ.μ
      δηλαδή ρε μάστορα τι μας λες; αν το μοιράσουν και στον ΣΞ, εε..τότε όλα καλά και δεν θα μας γυρίσουν την πλάτη; τότε δηλαδή ξεχνάμε ότι είναι χρήματα του Ελληνικού λαού; πωω ρε φίλε φοβερό! τι ακριβώς πίνεις είπες;

      Διαγραφή
    4. Ακόμη και η αγορά και αλλαγή μίας βίδας σε πλοία , αεροπλάνα , τανκς και περιπολικά φέρνει έσοδα σε αντίστοιχο Μετοχικό Ταμείο. Όσο για τα λεφτά είναι του Ελληνικού Λαού και η εκάστοτε Κυβέρνηση αποφασίζει αν θα αγοράσει οχήματα ή ελικόπτερα για την Αεροπορία ή για την Αστυνομία .

      Διαγραφή
  8. Εδώ παρακαλούσαν τον υπουργό να μην κόψει την μνημονιακη έκτακτη εισφορά 1/100 υπέρ ΜΤΣ των ε.ε για να μην κινδυνεύσει η τσέπα τους. Οι ε.ε έχουν πόσες κρατήσεις υπέρ ΜΤΣ παράνοια.Τωρα απλώνονται και στους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγη αισχύνη δεν βλάπτει.Γενικα είναι θέμα πνεύματος.Τι γίνεται στο εξωτερικο Ισονομια,ισοτιμία,ίση αντιμετώπιση.Σεβασμος.=Συνάδελφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είπαμε ότι η ΕΑΑΣ δυστυχώς δεν υπάρχει αλλά και η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ 3 λαλούν και 2 χορεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αναλογική κατανομή είναι επιβεβλημένη διότι επιτρέπει την προμήθεια οπλικών συστημάτων που αναγκαιουν και επιπλέον οι μερισματουχοι θα έχουν περίπου ίδιο μέρισμα. Η σημερινή απόκλιση είναι σκανδαλώδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ανωνυμο Κυριακη 2 Απρ 12:05 :00 >H σημερινη αποκλιση οφειλεται στην κακοδιαχειρηση που οι ίδιοι δημιούργησαν στο Μετοχικό τους Ταμείο Στρατου, Διαβασε το σχολιο με τα λινκ του ΑΝΩΝΥΜΟΥ Σάββατο, Απριλίου 01, 2023 7:34:00 μ.μ.
      Την περιοδο με τα PSI λαμβαναν παροχες απαγορευτικα υψηλοτατες οταν τα ΜΤΝ-ΜΤΑ ειχαν μειωσει τα μερισματα ανω του 70%.

      Διαγραφή
  12. Η κλαδικη του ΚΚΕ αποστρατων ,εναντιον στα φασιστομουτρα της ΕΑΑΣ.Πλακα εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To ΜΤΣ είχε στην κατοχή του ολόκληρη ΤΡΑΠΕΖΑ (Γενική Τράπεζα) και κατόρθωσε να την χρεοκοπήσει. Αντί να πάνε φυλακή οι "ευγενείς" έρχονται και ζητάνε επιτακτικά να λεηλατήσουν και τα υπόλοιπα δύο ταμεία που με σώφρονα οικονομική πολιτική, επιτελούν το έργο τους. Πρόσφατα στους ίδιους, το Ελληνικό κράτος αποφάσισε την χαριστική απονομή επιπλέον μερισμάτων (4 ως 10 μερίσματα στον καθένα τους). Μαϊμού μερίσματα, με χρηματοδότηση από τους υπηκόους (υπόλοιποι μερισματούχοι)!!! Πόσο θράσος έχουν οι τύποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάθε πρώτα γιατί χρεκόπησε η Γενική. Δε ζητάμε να λεηλατήσουμε τα ταμεία σας. Κατανομή του 4% αναλογικά ζητάμε.Ας γίνει αυτό (και θα γίνει όσο και αν χτυπάτε τον απαυτό σας) και αφήστε την κακοδιαχείρηση στο εσωτερικό κάθε ταμείου

      Διαγραφή
    2. @(10:42:00 μ.μ.) Καλό Πάσχα και στη μαρουλοσαλάτα μπόλικο ξυδάκι παρακαλώ, τονώνει και το σημαντικότερο δεν επιβαρύνει την άνοια.

      Διαγραφή
    3. ανώνυμο Κυριακή, Απριλίου 02, 2023 10:42:00 μ.μ.
      Για πες να μάθουμε και μεις γιατί, μόνο μη μιλήσεις για δανεικά και αγύριστα, δεν θα το αντέξουμε, μπουχτίσαμε τελευταία από τέτοια.

      Διαγραφή
  14. Να Θυμίσω σε όλους τα παρακάτω.
    1. Συντάξεις στους τάχα μου αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης δόθηκαν από το ΜΤΣ.
    2. Στο ΜΤΣ εντάχθηκαν όλοι από την Παλαιά Αστυνομία Πόλεων και από την λεγόμενη Χωροφυλακή , όλοι αυτοί είχαν συνεισφέρει αυτά που έπρεπε ?
    3. Οι Εκλεκτοί των εκάστοτε Κυβερνήσεων τιμωρήθηκαν για ότι έκαναν ? Θα μάθουμε ποτέ σε ποιες τσέπες πήγαν οι παράνομες εκροές χρημάτων ?
    4. Οι Κρατήσεις από αγορές είναι ίδιες με το ΜΤΑ και το ΜΤΝ εν σχέση με το ΜΤΣ ?
    Με δεδομένο της αξίας των αγορών ?
    5. Όταν Ο Κύριος Ραζής πρώην Πρόεδρος της ΕΑΑΣ έκανε αγώνα για να δείξει μέχρι που είχε φθάσει το Κλέψιμο , και την έλλειψη του αποθεματικού του ΜΤΣ κάποιοι τον είπαν Γραφικό , τον είπαν και τι δεν τον είπαν , μάλιστα Ο Κύριος Κούτρας μπορεί να μας πει πως εξελέγη πρόεδρος της ΕΑΑΣ ( Με τι Υποσχέσεις και τι έλεγε για όλα τα προηγούμενα ) ?
    6. Ο Κύριος Κούτρας δεν είναι και αυτός μέλος του ΜΤΣ ως Πρόεδρος της ΕΑΑΣ ?
    7. Μπορεί να μας πουν όλοι οι ειδήμονες γιατί δεν έχει επιτευχθεί η συνένωση όλων των Μετοχικών ( ΜΤΑ - ΜΤΝ - ΜΤΣ ) σε ένα ενιαίο ? και τα λοιπά σώματα ασφαλείας σε ένα ενιαίο ( Αστυνομία - Πυροσβεστική - Λιμενικό ) πάλι σε ένα ενιαίο? από ποιους εμποδίζεται ? τι κρύβετε από πίσω ? Ποια συμφέροντα δεν αφήνουν να προχωρήσει αυτή η συνένωση ενώ είχε γίνει πρόταση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ
    Κυριακή, Απριλίου 02, 2023 8:03:00 π.μ. &
    Κυριακή, Απριλίου 02, 2023 8:14:00 π.μ
    Καλό είναι όταν φυσσάει και όταν έχει κύμα να λουφάρετε γιατί σας πιάνει ζαλάδα. Γιατί σας πιάνει πανικός? Ας γίνει δίκαιη κατανομή και στο εσωτερικό κάθε ταμείο ας πράξει τα δέοντα. Α και κάποια μερίσματα που έχουν φορτωθεί στο ΜΤΣ ας τα μοιράσουμε. Και εσύ του ΠΝ γιατί στέκεσε στα εξοπλιστικά? η συντήρηση και η λειτουργία σας τζάμπα είναι? Αλλά μια ζωή το παίζατε ατσαλάκωτοι, προσγειωθείτε και προσδεθείτε. Σας μιλάω έτσι λίαν επιοιεικώς γιατί έτσι σας αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και εγώ λίαν επιεικώς (έτσι γράφεται) σου πρότεινα να το κοιτάξεις λιγάκι μην είναι τίποτα σοβαρό. Τώρα το πήγες στη λειτουργία και στη συντήρηση. όπου φυσάει ο άνεμος γέρνεις, περαστικά σου.

      Διαγραφή
  16. Λοιπόν παππούδια στραταίοι φτάνει με τη γκρίνια σας, είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ακόμη και από τότε στο παιδομάζεμα και στο τσούρμο του κέντρου μονιμοποίησης σας, δεν το είχατε, δεν μπορούσατε να επεξεργαστείτε ταυτόχρονα πολλές πληροφορίες, έτσι και σήμερα σας φόρτωσαν μια πληροφορία του 4% και βρίσκεστε σε ένα λούουπινγ. Το μόνο που ίσως καταφέρετε θα είναι να καταργηθεί ή στην καλύτερη να πάρει ένα μικρό ποσοστό και το ταμείο σας να το κάνει εξτραδάκι για τους στρατηγούς σας, αφού ακόμη και σήμερα με τα χάλια του, τους χάρισε έναν μποναμά και σεις αντί να τους πάρετε με τις πέτρες, εκεί κολλημένοι στην πληροφορία που σας φόρτωσαν. Στις εκλογές της ΕΑΑΣ ρίξατε ομαδικά άκυρο της γυρίσατε την πλάτη, τώρα πως γίνεται να σας εκπροσωπεί σε αυτή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας; Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου !! Κάντε και κανένα ρισέτ μπας και συνέλθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναεδ : το απολυτο τιποτα με,50 μελη !Βρε ουστ αχρηστοι!τα ναυτακια τα ζουμπυρλουδικα ας,χαλαρωσουν λιγο ..αρκετα ..τα,δε αεροπορικα ταλεντα που ειναι παντου χωμενα απο ιδιαιτεροι τοθ ΥΕΘΑ εως στη βουλη στενοι συνεργατες του προεδρου ας χαλαρωσουν μιγο !!Αρκετα Φτανει πια η κοροιδια!!Μπραβο στον Νεο προεδρο της ΕΑΑΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η ΕΑΑΣ του αποχή 76% τι είναι; Πάτο έπιασε... και βρίζουν τα μέλη τους σκουλίκια κ.λπ. Για τον ΜΟΝΟ-ΥΠΟΨΗΦΙΟ Πρόεδρο τι να πεις; Ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν γίνονται τέτοιες εκλογές. Θα δείξει η συμμετοχή στην διαμαρτυρία μεθαύριο

      Διαγραφή
    2. @(2:17:00) ok κατανοητή η βιασύνη σου να γράψεις ένα κείμενο...ότι να ναι, σου ξεφεύγουν λίγο οι λέξεις, αλλά να γράφεις τη μεγάλη σου ένωση λάθος! Τι να πει κανείς!

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα σας συνάδελφοι του ΣΞ, το κείμενο αυτό που σας παραθέτω σας φτάνει ή θέλετε κι άλλο; "Με τις ρυθμίσεις του νόμου 5018/2023 χορηγούνται επιπλέον μερίδια στα μερίσματα που λαμβάνουν από το ΜΤΣ όσοι αποστρατεύτηκαν με βαθμό ταξιάρχου και άνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί συνάδελφοι της ΕΑΑΣ,
    στο έγγραφο σας https://www.eaas.gr/anakoinoseis/enimerosi-tis-eaas-se-yetha-gia-aitiaseis-eaan-kai-eaaa-katanomis-poron?fbclid=IwAR0-sNp2iGl7M6Uy_zj6rZtGJUhz1rl5G1BCbZAFSArAcYSlfe_IxpWkOm4
    υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες οι οποίες δείχνουν κάποιες αδυναμίες στα βασικά μαθηματικά, τις οποίες θα ήθελα απλά να επισημάνω.
    Στο μάθημα των συγκρίσεων, η πρώτη αρχή λέει ότι όταν συγκρίνουμε μήλα, θα πρέπει να τα συγκρίνουμε με μήλα και όχι με πορτοκάλια. Στην περίπτωση που κάνουμε σύγκριση μήλων με πορτοκάλια τα συμπεράσματα μας θα είναι μάλλον επισφαλή.
    Ξαναγυρίζουμε στο σχετικό σας έγγραφο. Γράφετε ότι ο Υποστράτηγος παίρνει μέρισμα 155,58 ευρώ και ο Υποπτέραρχος 374,40. Η προαναφερθείσα δήλωση έχει από μόνη της δύο λάθη! Λάθος στο μέρισμα του Υποστρατήγου αλλά και σε αυτό του Υποπτεράρχου. Επειδή έχω στοιχεία για τον Βαθμό του Αντιστρατήγου και των αντιστοίχων το σωστό είναι ότι ο Αντιστράτηγος για Μέρισμα+ΕΚΟΕΜΣ παίρνει (ΠΛΗΡΩΤΕΟ) τον μήνα λίγο περισσότερα από 230 Ευρώ και αντίστοιχα ο Αντιπτέραρχος για Μέρισμα+ΕΚΟΕΜΑ λίγο περισσότερα από 340 Ευρώ. Αν έχετε κάνει λάθος και στο μέρισμα του Υποναυάρχου και αντί για 340 ευρώ, παίρνει ο Αντιναύαρχος 300 Ευρώ Μέρισμα+ΕΚΟΕΜΝ τότε η κατάσταση έχει ως εξής:
    Κάνουμε/Προάγουμε όλους τους μερισματούχους και των 3 ΜΤ σε αντιστρατήγους και κάνουμε τις εξής απλές μαθηματικές πράξεις:
    ΜΤΣ ΣΞ 25623 μεριματούχοι * 230 ευρώ/μήνα = 5765175 ευρώ
    ΜΤΣ ΑΣΤ 40687 μεριματούχοι * 230 ευρώ/μήνα = 9154575ευρώ
    ΜΤΑ 13498 μεριματούχοι * 340 ευρώ/μήνα = 4589320 ευρώ
    ΜΤΝ 15948 μεριματούχοι * 300 ευρώ/μήνα = 4784400 ευρώ
    Έχουμε λοιπόν ανά μήνα 24625020 ευρώ για Μερίσματα+ΕΚΟΕΜ και 95756 Μερισματούχους. Μια ακόμα απλή διαίρεση μας δίνει ότι σε περίπτωση ισομοιράσματος του συνολικού ποσού ο κάθε Μερισματούχος θα έπαιρνε 257 Ευρώ.
    Αξιότιμοι Συνάδερφοι μέλη της ΕΑΑΣ, το συμπέρασμα που εξάγεται αβίαστα από τις ανωτέρω απλές αριθμητικές πράξεις είναι ότι οργανώνετε ένα συλλαλητήριο στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας Συναδέλφους από όλη την Ελλάδα για να διεκδικήσετε με τις παρούσες συνθήκες 27 ευρώ τον μήνα! Τα συμπεράσματα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν έχουμε να πούμε σε όλους αυτούς του επίδοξους ή ελληνιστί "wannabe" πρόεδροι διαφόρων απίθανων ενώσεων με άνοιακά μέλη, καθώς και σε όλους μα όλους τους χρήσιμους ηλίθιους του κάθε συστήματος και κοτζαμπάσηδων, εφόσον λέτε να κλείσει και ΔΕΝ ψηφίζετε, ούτε θέλετε να πληρώσνετε το δυσβάσταχτο πόσο του 1€, να καταργηθη ΑΜΕΣΑ με ένα ΠΔ οι συμμετοχή τους και διαγραφούν άπαξ δια παντός από μέλη της ΕΑΑΣ, να επιστρέψουν τις ταυτότητες τους και τις ΕΚΕ και να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους σε οποιαδήποτε στρατιωτική εγκατάσταση ΚΑΑΥ, πρατήρια, ΕΚΕΜΣ, στρατιωτικές λέσχες και ΛΑΕΔ, να απαγορευτούν οι εισοδοι μαζί και των άλλων κλάδων που μας έχουν καταργήσεις το ΕΚΕΜΣ και να μας αδειάσουν την γωνία για να ξέρουμε και εμείς με ποιους έχουμε να κάνουμε. Παρότι δεν ψήφισαν τα συνταξιούχα απόστρατα εμφανίστηκαν όλοι όμως και έχουν εξαντληθεί η θέσεις σε ΚΑΑΥ ανά την επικράτεια και έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι εκδόσεις των ΕΚΕ σε απίθανους διακαιούχους. Ρε αει σιχτιρ από εδώ, κλάψτε τώρα για τις συντάξεις σας και τα επιδόματα φτώχιας που κακώς τα παίρνετε. Εφόσον ΔΕΝ ψηφίζεις δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις και αυτό ισχύει και στις βουλευτικές εκλογές ραγιάδες ε ραγιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή