Άρθρο 91 ν.5036/2023: Αξιωματικοί ΕΔ–ΣΑ, δύο μέτρα και 2 σταθμά...

Άρθρο 91 ν.5036/2023: Αξιωματικοί ΕΔ–ΣΑ, δύο μέτρα και 2 σταθμά...

Κείμενο Αναγνώστη του ιστολογίου μας staratalogia.gr - Εστάλη με email:

Καλησπέρα σας...

Διαβάζοντας στο από 28.3.23 ΦΕΚ 77/Α το άρθρο 91 (δείτε παρακάτω), παρακαλώ μέσω της ιστοσελίδας σας, όπως μου δοθεί η δυνατότητα, να πω τα παρακάτω...

Α. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Οι Αξιωματικοί μη Παραγωγικών Σχολών, εμπίπτουν μόνο στην μισθολογική κατηγορία Β...

Ουδείς διαχωρισμός αναμεταξύ των !!!

Αναγνωρίζοντας αφενός μεν τον τρόπο εισόδου του καθενός στην Υπηρεσία, αλλά έχοντας υπόψη και την Ιεραρχία των βαθμών, δεν τοποθέτησαν ιεραρχικά κατώτερο σε ανώτερη μισθολογική κατηγορία, σε σχέση με ανώτερο του...

Β. ΥΠΕΘΑ

Για το ίδιο ακριβώς ζήτημα, οι Αξιωματικοί μη Παραγωγικών Σχολών διχοτομούνται σε 2 μισθολογικές κατηγορίες, την Β και Γ...

Άλλη μια πρωτοτυπία των ΕΔ!!!

Αυτό μας ξεφτιλίζει...

Μας προσβάλει...

Σε μια Χώρα δεν μπορεί να γίνονται τέτοια ατοπήματα μεταξύ των στελεχών ΕΔ-ΣΑ, ακόμα κι όταν αυτοί ανήκουν σε διαφορετικά Υπουργεία...

Έστω και τώρα, διορθώστε το... !!!

Δείτε απόσπασμα (Άρθρο 91) του σχετικού ΦΕΚ:

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Ε και ;;; Κοροϊδεύουν στελέχη ηλικίας 50+ . Κανείς δεν ενδιαφέρεται . Δεν τους καίγεται καρφί . Δώστε μια εθελουσία έξοδος να δεις για πότε αδειάζει το στράτευμα . Ούτε αυτό δεν κάνουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτική απόφαση καθαρά. Πολιτική απάντηση καθαρή θα λάβει.Απλα τα πράγματα. Εγώ ήδη εξήγησα στους επιπλέον 5 ψηφοφόρους της οικογένειας μου τις επιπτώσεις της ανωτέρω πολιτικής κίνησης ώστε να ενεργήσουν καθαρά με την ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επιπλέον 5 ψηφοφόροι της οικογένειας σου ξέρουν τι κάνουν. Για αυτό είσαι εκεί που είσαι.

      Διαγραφή
  3. Ο καιλες των ΕΜΘ. Να πάνε στην Β μισθολογικη κατηγορία και να γίνουν Ταγματάρχες Ανώτεροι Αξιωματικοι. Ε λοιπόν κύριοι ούτε το ένα θα λάβετε ούτε το άλλο. Γιατί απλά δεν το δικαιούστε. Δεν μπορεί ίσα και όμοια να φορέσετε χρυσά αστέρια κλαρες και χρυσες φλόγες όπως εμείς οι ΑΣΣΥ και να πάτε και στην Β κατηγορία. Και αν τα έλαβαν οι Εθελόντριες κακώς τα ελαβαν. Τους πρέπει ένας καλός υποβιβασμός στον βαθμό των ανθυπασπιστων. Κανονικά ο βαθμός σας ήταν Ανθυπασπιστες και μόνο εν αποστρατεια ενώ μόνο όσοι θα είχατε κάποιο πτυχειο πανεπιστημίου να πηγαίνατε στην Γ κατηγορία. Οι υπόλοιποι Δ. ΥΓ. Δεν σας φοβάτε κάνεις ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένας άλλος. Λίγες οι ψήφοι σας και ακόμα λιγότεροι οι εναντιοι στην κυβέρνηση. Είστε θεσμος προς εξαφάνιση. Σε λίγα χρόνια θα έχει αποστρατευτει και ο τελευταίος ΕΜΘ. Το μέλλον είναι οι παραγωγικές σχολές. Αυτό μας έλειπε δηλαδή. Σε λίγο να ζητάνε και οι ΕΠΟΠ να γίνονται Ανθυπασπιστες. Όχι κύριοι. Υπαξιωματικους ζητούσε το κράτος, Υπαξιωματικοι θα είστε. Και μην σπεύσει κάποιος να πει κάτι για εμάς τους ΑΣΣΥ. Συνταγματαρχες έλεγε ο νόμος πως θα φθάσουμε. Συνταγματαρχες και θα γίνουμε και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε. Οποίος δεν μπορεί να το δεχθει ξύδι. Υπήρχαν δε και κάτι τύποι που το κλείσανε το στοματάκι τους που σε προηγούμενα άρθρα πριν λίγους μήνες κορόιδευαν τους ΑΣΣΥ ότι δεν θα συνεχίζουν με τον νέο νόμο να γίνονται ανώτεροι Αξιωματικοι. Εσείς ιδιαίτερα ξύδι, πίσσα και πούπουλα. Δεν σας έγινε το δικός σας. Ο νόμος ψηφισθηκε και εσείς στην απέξω. Ταγματάρχης Ανώτερος Αξιωματικός εξ ΑΣΣΥ. Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς το παιδί το ανώτερο. Εσένα κι αν δεν σε είχαμε στις ΕΔ θα έπρεπε να σε εφεύρουμε...Σίγουρα είσαι από εκείνους που μπήκαν στη ΣΜΥ με ένα τενεκέ λάδι, γιατί έστω και βάση να είχες γράψει στις πανελλήνιες δεν θα είχες τόσα κόμπλεξ και δεν θα μίλαγες έτσι για τα Στελέχη που σε ξελασπώνουν επί τόσα έτη στις Μονάδες (εάν έχεις πάει).

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ να βλέπω εθελόντριες με χρυσά. Είναι σκέτη κοροϊδία για εμάς τους ΑΣΣΥ. Άμεσα να τις υποβιβασουν σε Ανθυπασπιστες. Για τους δε ΕΜΘ ευτυχώς το κράτος και πολύ αργά κατάλαβε ότι όχι Υπολοχαγοι αλλά ούτε καν Ανθυπολοχαγοι θα έπρεπε να γίνονταν. Το πολύ και αυτοί Ανθυπασπιστες και μάλιστα μόνο εν αποστρατεια. Δεν θα γίνετε ΠΟΤΈ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις βγάλουμε Αλ6 θα τρίβεις τα μάτια σου θα τα κάνει όλα τούμπα. Θα μας δεις κ Ταγματάρχες κ θα σε γλενταμε όπως κ τώρα

      Διαγραφή

  5. Δευτέρα, Απριλίου 03, 2023 5:50:00 μ.μ.Oταν θα αποστρατευτείς, Βγες έξω και φώναζε είμαι ο συνταγματάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το εβδομαδιαίο συνηθισμένο κλάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην κάλπη θα δωθεί η λύση κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μετατεθούν όλοι οι κλαρούχοι της ΣΜΥ διοικητές σε Έβρο κ Νησιά, είναι κρίμα τέτοια μόρφωση να μένει εγκλωβισμένη στα στενά όρια του νομού Αττικής κ Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις ελεύθερο το πεδίο;

      Διαγραφή
    2. Μετά χαράς εάν προηγηθούν τα εμθ και αναλάβουν αντίστοιχες διμοιρίες

      Διαγραφή
  9. Δευτέρα, Απριλίου 03, 2023 5:50:00 μ.μ Βρε Αϊνστάιν γιατί λες μισές αλήθειες. Και ποιος σου είπε ότι δεν θα επιβιώναμε χωρίς αστέρια? Αν θες να σου δώσω και τα δικά μου. Το οικονομικό κομμάτι όμως δεν το θίγεις, είτε γιατί σε βολεύει, είτε έχεις άγνοια είτε και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον κλαδαρχη ταγματαρχη με τα χρυσά αστέρια .συμμαθητή αν είσαι δεν μιλάνε έτσι σε συναδέλφους.βραζουμε στο ίδιο ζουμί να μην πω τι άλλο.και όλα τα παιδιά το ίδιο τρώνε.θα χαρώ πολύ να μας δω όλους ανεξαρτήτως προέλευσης σε ένα μισθολόγιο που θα μετράει μόνο τα τα χρόνια η οικογένεια και οι μεταθέσεις.στο. Φινάλε όλοι δουλεύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή