Βέροια: Αιφνίδιος θάνατος 51χρονου Αντισυνταγματάρχη

Βέροια: Αιφνίδιος θάνατος 51χρονου Αντισυνταγματάρχη

Αιφνίδιος θάνατος 51χρονου Στρατιωτικού-Στην Δωροθέα Αριδαίας σήμερα η κηδεία

Κτηνίατρος του Στρατού Ξηράς, ήταν ο άτυχος Αντισυνταγματάρχης, ο οποίος σε ηλικία 51 ετών, έχασε τη ζωή του από αιφνίδιο θάνατο ανήμερα του Πάσχα.

Ο Αντισυνταγματάρχης υπηρετούσε στην 1η Μεραρχία Βέροιας και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο στρατιωτικό στο Νοσοκομείο Βέροιας, αφού πρώτα οι διασώστες έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς...

Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει νεκροψία – νεκροτομή.

Η κηδεία του τελέσθηκε σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου στα Κοιμητήρια Δωροθέας στην Αριδαία.

ΠΗΓΗ: almopia24.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. καλοπαραδεισο στον εκλειπονντα συναδελφο αλλα γιαυτην την ΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙΙΙΙΙΙ ΡΩΤΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τις ξαφνικιτιδες, γιατί στο βωμό των επερχόμενων βαθμών σφάζονται αποτελέσματα ετησιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Παράδεισο συνάδελφε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει. Δυστυχώς είναι άδικο και βαρύ να φεύγουν παλληκάρια που έχουν πολλά να προσφέρουν στην Πατρίδα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει η ετήσια υγειονομική εξέταση να αναβαθμισθεί άμεσα. Να γίνει υποχρεωτικός ο καρδιολογικός έλεγχος με υπερηχογράφημα. Το 1992 που ήμουν στη ΣΠΖ/ΤΒΕ, το 80% των Ανθλγων είχε πολύ υψηλή χοληστερόλη. Αν δεν άλλαξε τίποτε, τα πράγματα θα είναι άσχημα. Το "καλό παράδεισο" ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή