ΜΤΣ - Έκτακτο Μέρισμα 2022: Πότε θα καταβληθεί – Νεότερες πληροφορίες

ΜΤΣ - Έκτακτο Μέρισμα 2022: Πότε θα καταβληθεί – Νεότερες πληροφορίες

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ιστολογίου μας staratalogia.gr, τις οποίες σας παραθέτουμε παρακάτω με κάθε επιφύλαξη:

Το 13ο μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, που ΔΕΝ καταβλήθηκε στις 7 Απριλίου [όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες της ΕΑΑΣ Εύβοιας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)] στους μερισματούχους του Στρατού Ξηράς και της ΕΛ.ΑΣ., θα καταβληθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας (Παρασκευή 21/4/23) ή αρχές της επόμενης, όπου εκτιμάται ότι θα έχει υπογράψει ο ΥΕΘΑ.

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι, το πρόβλημα αρχικά ήταν από την ΔΟΙ/ΓΕΣ, το οποίο στην πορεία ξεπεράστηκε. Έγινε θετική εισήγηση από την ΔΟΙ, υπέγραψαν Υπαρχηγός ΓΕΣ - Α/ΓΕΣ και αναμένεται υπογραφή από τον κ. ΥΕΘΑ, όπως σας αναφέραμε παραπάνω…

Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του ΜΤΣ. Ίδωμεν...

Δημοσίευση σχολίου

125 Σχόλια

  1. Την Τρίτη 11 Απριλίου είχα γράψει, "Επειδή διαβάζω πάρα πολλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το πρόβλημα ήταν καθαρά από την ΓΕΣ/ΔΟΙ. Από χθες όμως άλλαξαν τα πράγματα. Έγινε θετική εισήγηση από την ΔΟΙ , υπέγραψε ο υπαρχηγός ΓΕΣ και βρίσκεται στο γραφείο του Α/ΓΕΣ. Το έξτρα μέρισμα θα πληρωθεί μετά το Πάσχα."
    Να μάθετε να διαβάζετε και να μην παρασύρεστε από τους διάφορους περίεργους που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστερό σέντερ φορΤρίτη, Απριλίου 18, 2023 10:00:00 μ.μ.

      Και λοιπόν, ακόμα χειρότερο που για την καθυστέρηση ευθύνονται κάποιοι συνάδελφοι,το αποτέλεσμα είναι ότι εξαγριωσαν τον κόσμο.και έρχονται και εκλογές.....

      Διαγραφή
    2. Ενώ από τη στιγμή που πήγες εσύ ή κανένας πουθενάς δικός σου στο ΓΕΣ/ΔΟΙ όλα καλά. Μιλάμε η βλακεία μετά το κοκορέτσι χτύπησε κόκκινο.

      Διαγραφή
    3. Στο (δεξί μπακ), η θέση που παίζεις δεν θα σου βγει σε καλό, κοίταξε να το ψάξεις λίγο γιατί είναι σοβαρό και περιέργως πολύ πιο περίεργο από τους περίεργους που προτρέπεις ν' αποφεύγονται.

      Διαγραφή
    4. Απαξιωτικοί εκεί στο ΜΤΣ μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Όχι ανακοίνωση για το έκτακτο μέρισμα δεν έκανε για το αν θα το δώσει ή όχι τελικά αλλά ούτε μια ευχή για τις γιορτές στα μέλη του.Είμαι περίεργος για το πως θα το σχολιάσει κι αυτό το φάουλ ο χρήστης ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

      Διαγραφή
  2. ΓΕΣ ΔΟΙ μην ξεχνάς και τις αργίες του 2021 και 2022 που είχε πει ο ΥΕΘΑ..... σώθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΓΕΣ /ΔΟΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φταίει η ΔΟΥ, δεν φταίει η ιεραρχεια του ΓΕΣ, δεν φταίει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ . Φταίμε εμείς οι ίδιοι που αφήσαμε όταν ήμασταν εν ενέργεια όπως τώρα όλοι οι προαναφερόμενοι να συντηρείται η ανισότητα στους τρεις κλάδους! Αεροπόροι …Αμερικάνοι αξιωματικοί ! Ναύτες…Γερμανοί Αξιωματικοί ! Στραταίοι (όπως μας αποκαλούν οι άλλοι κλάδοι) αξιωματικοί της Ουγκάντας !!! Τα λεφτά ενός κράτους μοιρασμένα στα Μετοχικά ταμεία όχι με ποσοστά αναλογικά των μελών και ισότιμα κατά βαθμό ! Τα ΒΟΕΕΑ διαφορετικά γιατί των αεροπόρων και των ναυτών τα παιδιά είναι από ανεπτυγμένες χώρες!!! Ξυπνήσαμε αργά και το πρόβλημα που ασχοληθήκαμε όλοι είναι γιατί δεν πήραμε το έκτακτο μέρισμα από το ΜΤΣ της χώρας μας (Ουγκάντας) και τα αναδρομικά του καταργηθέντα νόμου!!!! Ας διεκδικήσουμε στο Κράτος δικαίου που ζούμε λοιπόν δικαιοσύνη στις συντάξεις για όλους τους Αξιωματικούς - Υπαξιωματικούς- Στελέχη και των τριών κλάδων με εξίσωση μερισμάτων με τα ανώτερα καταβαλλόμενα μερίσματα για όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα συνάδελφε. Προφανώς προέρχεσαι από τον ΣΞ και αισθάνεσαι αδικημένος. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου και θεωρώ ότι είναι δικαίωμα σου να διαμαρτύρεσαι για οτιδήποτε είτε νομίζω ότι έχεις δίκιο είτε όχι.
      Θα σχολιάσω μόνο την πρόταση σου ¨Τα ΒΟΕΑ διαφορετικά γιατί των αεροπόρων και των ναυτών τα παιδιά είναι από ανεπτυγμένες χώρες!!!¨
      Ναι τα ΒΟΕΑ της ΠΑ είναι μεγαλύτερα (έως διπλάσια) από τα αντίστοιχα του ΜΤΣ.
      Ας δούμε όμως και τις εισφορές που πληρώνουν οι γονείς για αυτά τα ΒΟΕΑ.
      ΣΓΟΣ της ΠΑ προερχόμενος από ΑΣΣΥ με 30 χρόνια υπηρεσίας και ένα παιδί πληρώνει 75€ ως εν/εν και 51€ ως απόστρατος.
      Λοχαγός του ΣΞ προερχόμενος από ΑΣΣΥ με 30 χρόνια υπηρεσίας και ένα παιδί πληρώνει 37,50€ ως εν/εν και 14,5€ ως απόστρατος.
      Με αυτές τις διαφορές στις εισφορές που δίνουν οι γονείς για 25 χρόνια ποια θεωρείς ότι θα πρέπει να είναι η διαφορά στα αντίστοιχα ΒΟΕΑ;

      Διαγραφή
  5. ΣΥΑΔΕΛΦΕ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ 51 Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ 300Ε
    ΣΤΡΑΤΑΙΟΥ 120Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε του ΜΤΣ έχεις κάποιο δίκιο στο ότι ο απόστρατος του ΜΤΑ πληρώνει με βάση μεγαλύτερο μέρισμα από αυτόν του ΜΤΣ.
      Για τον απόστρατο της ΠΑ η τιμή μεριδίου με βάση την οποία υπολογίζεται η κράτηση/εισφορά για το ΒΟΕΑ είναι 11€ και για αυτόν του ΜΤΣ είναι 7,6190€ και όχι οι τιμές των μεριδίων που ισχύουν σήμερα.
      Όμως ο απόστρατος της ΠΑ πληρώνει 16% του μερίσματος που αντιστοιχεί σε αυτά τα ποσά για το ΒΟΕΑ του παιδιού του. Ο απόστρατος του ΣΞ πληρώνει 5% στα αντίστοιχα δικά του. Αν πλήρωνε και αυτός 16% στο παράδειγμα παραπάνω (Απριλίου 19 , 12:20:00) θα έδινε 46,4€.
      Τότε θα είχε κάποια βάση να λες γιατί παίρνει το παιδί μου λιγότερα αφού πληρώνω αναλογικά τα ίδια με τον απόστρατο της ΠΑ.
      Επίσης να υπενθυμίσω ότι οι δύο συνάδελφοι για όσα χρόνια πληρώνουν εισφορές ως εν/εν δίνουν 3,5% του ΒΜ ο της ΠΑ και 1,75% ο του ΣΞ. Ακριβώς τα μισά για αποδοχές απόλυτα ίδιες.
      Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι λογικό να θέλει κάποιος να πληρώνει 1,75% του ΒΜ σαν εν ενεργεία και 5% του μερίσματος του για εισφορές ΒΟΕΑ και να πάρει τα ίδια με αυτόν που πλήρωνε 3,5% και 16% αντίστοιχα.
      @ Απριλίου 19 , 07:36:00
      Δεν ξέρω αν και πότε θα ενοποιηθούν τα ταμεία αλλά μέχρι τότε μπορείτε να ζητήσετε από το ΜΤΣ να προσαρμοστούν οι κρατήσεις για το ΒΟΕΑ με αυτές του ΜΤΑ ή του ΜΤΝ. Έτσι θα παίρνουν όλοι τα ίδια.

      Διαγραφή
    2. Απάντηση στον ανώνυμο Της Τετάρτης, Απριλίου 19, 2023 11:09:00 π.μ.
      "Συνάδελφε", όλα αυτά που μας αραδιάζεις, πιπιλίζοντας με το περισπούδαστη ύφος ενός ευνουχισμένου γάτου του "καναπέως" βεβαίως, βεβαίως, ανάγονται στο πάλαι ποτέ "αλφαβητάρι δημιουργικής λογιστικής" (sic) του ηλίθιου πασοκατζίκου, ραγιαδάκου, που νομίζει ότι του πειράζουν τα "κεκτημένα", πάντα από τους άλλους και σε βάρος των άλλων, πάντα. Γι'αυτό ξανασκεψου τα, ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία;

      Διαγραφή
    3. Συνάδελφε Απριλίου 20, 2023 5:48:00, δεν μίλησα για κεκτημένα αλλά για ποσά που πλήρωνα και τα οποία ήταν διπλάσια και τριπλάσια από αυτά που πλήρωνε ένας μέτοχος/μερισματούχος του ΜΤΣ για το ΒΟΕΑ των παιδιών.
      Έγραψα ποσά πραγματικά. Δεν είδα να τα αμφισβητείς.
      Απαντάς με αφορισμούς και χαρακτηρισμούς χωρίς να μπαίνεις στην ουσία της συζήτησης.
      Μάλλον τον εαυτό σου περιγράφεις στο σχόλιο σου μιας και θέλεις άλλοι να πληρώνουν τα διπλά από εσένα αλλά την ώρα του ταμείου απαιτείς "ισότητα" .

      Διαγραφή
  6. Εφόσον και εάν ισχύει και πληρώνουν οι αεροπόροι παραπάνω για ΒΟΕΑ λογικό θα είναι όταν ενοποιηθούν τα ταμεία όλοι θα πληρώνουν τα ίδια άρα και θα παίρνουν τα ίδια να τελειώνει αυτό το παραμύθι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΔΙΔΥΜΟ. Ο ΕΝΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΕΑ, ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΙΓΕΙ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι η ΔΟΙ /ΓΕΣ να είχε άδικο και η εκταμίευση έκτακτων μερισμάτων να μην επιφέρει στο ΜΤΣ ταμειακή πρόβλημα..Δεν πρέπει να ξεχνάμε που οδηγηθηκαμε με πολιτικές ψηφιθηρικου χαρακτηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολίασε και για τις αυξήσεις των μεριδίων των ανωτάτων...

      Διαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΟΙ ΤΟΥ ΓΕΣ - Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ- ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την αύξηση των μεριδίων των ανωτάτων δεν ασχολήθηκε η ΔΟΙ του ΓΕΣ ;... Τα καλά και συμφέροντα...

      Διαγραφή
  10. Ο καθένας, εκεί που έφτασε τα πράγματα η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, εύλογο είναι να αναμένει ακόμη και τα ψίχουλα του έκτακτου μερίσματος. Εμένα όμως ξέρετε τι μου θυμίζει το όλο? Τον μισοπνιγμένο (ΜΤΣ) που μετά βίας παλεύει να βγει στην επιφάνεια και ξαφνικά έρχονται δύο ανεκδιήγητα τυπάκια παντελώς άσχετα και επικίνδυνα και γραπώνονται ο ένας από τον έναν ώμο και ο άλλος από τον άλλον (του μισοπνιγμένου) προκειμένου ο ένας να γίνει Στγος και ο άλλος να τσιμπήσει καμία Μονάδα για το κόμμα. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΙ ΓΕΣ. Αλήθεια; Το ΚΑ ΕΦ είναι του ΓΕΣ; Βαρύνει προϋπολογισμό;ποιος κατέθεσε ενημερωτικό; Γιατί έβαλε για υπογραφή τη ΔΟΙ και όχι την ΔΕΛ.; Την ίδια αρμοδιότητα έχουν επι του θέματος. ΚΑΜΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για γελια η για κλάματα
    Μάλλον για τίποτα από τα δύο Μάλλον για λύπηση. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ Η Ο ΝΑΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΕΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΦΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΝΗΣΕΣ ΚΟΙΜΑΣΕ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΨΗΦΗΖΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΖΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΥΠΝΑ Η ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΕΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη! Συνάδελφε 19 2:29, ξαναδιάβασε το σχόλιό σου και, αν καταλάβεις τι έγραψες, πες μας και εμάς! Δημοτικό πήγες;

      Διαγραφή
    2. Εγκεφαλικό ή σουρωμένος ακόμα;

      Διαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΤΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Κ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρεπει αμεσα να γινει κοινο ταμειο μετοχων με κοινες απολαβες κοινες υποχρωσεις κ κοινα δικαιωματα. Περασαν τοσοι αρχηγοι ΓΕΕΘΑ κανεις δεν οιδε αυτο το αισχος; ο τωρινος παναξιος γαρ κ αυτο οπως τοσα αλλα θα το τακτοποιησει κ Αρχηγε ιδου η Ροδος ιδου κ το πηδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α ρε κουλη, πως τους πετσοκοψες έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να κλείση το ΜΤΣ να τελειώνει αυτή η κακομοιριά για τούς του ΣΞ. Για να μην βλέπουμε αυτόν τον οικονομικό μαρασμό του σε σχέση με τα ταμεία των αλλων κλάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΣΤΥΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ Η ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΕ ΕΡΠΕΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΨΗΦΗΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ 250 ΕΥΡΩ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΕΣΘΑΝΟΜΕ ΗΣΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΕ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ Κ Α Κ Ο Μ Ο Ι Ρ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΜΤΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμεις του ΣΞ φταιμε αποκλειστικα γιατι οταν ο Αντρικος ο Παπανδρεου εβαζε οόυς της Εθνικης Αντιστασης και τους κατατρεγμενους να παιρνουν συνταξεις απο το ΜΤΣ δεν πατησαμε ποδι οπως εκαναν οι του Ναυτικου και της Αεροποριας.Ηθελες τα και παθες τα .Εχουν δικαιο οι Ναυταιοι και οι Αεροποροι που δεν θελουν ενοποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Αντρικο και το κόμμα οι τότε τον εγλυφαν για να γίνουν Στρατηγοί.Σιγα να μην πατούσαν και πόδι.Εδινε συντάξεις στους συμμορίτες, δήθεν αντιστασιακούς, από το ΜΤΣ.Ακουσον άκουσον.Απο τον ιδρώτα και τις κρατήσεις των στελεχών.Και τώρα να τα αποτελέσματα.Δεν υπήρχε περίπτωση ανώτατοι αξιωματικοί να αντιδρούσαν.Αυτοι μια ζωή μάλιστα και μάλιστα.Για το συμφέρον τους φυσικά.Αλι στους μικροβαθμους, που αμοίβονται με ψυχουλα.

      Διαγραφή
  22. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΕΜΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.....ΥΠΟΥΡΓΟΥ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φαντάσου να κάνουν προς τα εδώ οι Τούρκοι και να χρειάζεται να υπογράψουν θα φτάσουν στη ζακυνθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όχι άγχος. Αν δεν δοθούν από βδομάδα θα δοθούν σίγουρα πριν τις 20/5. Αν ο υπουργός δεν προλάβει να υπογράψει θα δοθούν μέχρι 1/7 και αν μέχρι τότε δεν έχει υπογράψει θα δοθούν τα Χριστούγεννα ως κοινωνικό μέρισμα. Αν και πάλι δεν υπάρχουν χρηματικά διαθέσιμα θα δοθούν στο μέλλον στο βαρκάρη που θα μας περνάει απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άκουσα ότι αύριο θα δώσει τρία έκτακτα μερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί οι νεότεροι να πληρώνουν τις αμαρτίες των παλαιοτέρων? Και μετά μιλάμε για σεβασμό.... Το θέμα είναι ηθικό και μάλιστα τεραστίων διαστάσεων. Οι άνθρωποι νιώθουν κορόιδα. Όσοι από έχουν παιδιά εε καταλαβαίνουν πολύ καλά τί λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΑΣΚΥΛΟ ΓΛΕΙΦΤΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ ΟΥΛΟΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΖΗΤΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άντε καλα κρασιά μας δουλεύουν κανονικά και εμείς εδώ κάνουμε σχόλια ο ένας για τον άλλον.Εκει φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παρασκευή σήμερα αγαπητό ιστολογιό.Εκτος από εμάς δουλεύουν και σας που πάτε στο μεροκαμματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μας έχουν δει για χαζούς και μας δουλεύουν απροκάλυπτα. Κάνουν πολιτική με τις κρατήσεις μας. Μαύρο δαγκωτό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κανένα νεώτερο
    για το έκτακτο μέρισμα,πάει και
    η Παρασκευή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ξέρω και ούτε άλλωστε επιθυμώ να μάθω, ποιος και γιατί και με εντολές ποιού.είναι δεξί μπακ,αριστερό μπακ ή φουνταριστος κυνηγός,γνωρίζω όμως πολύ καλά σε ποιούς έχουν επιφυλάξει τον ρόλο του "κλωτσοσκουφιού''επί δεκαετίες τώρα και μυαλό δεν βαζουμε ...Α, ναι... και για όσους εναποθέτουν ελπίδες στην κάλπη,ας έχουν υπόψη πως ότι και να ψηφίσουνε,πάλι ''ΑΥΤΟΙ'' θα βγούνε.Για το έκτακτο μέρισμα ομιλώ και η λέξη ''ΑΥΤΟΙ'' είναι δεκτική πολλών ερμηνειών ή και παρερμηνειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχω τη γνώμη ότι το ιστολογιο σας, πρέπει να τοποθετηθεί πάλι σχετικά με τη καταβολή του μερίσματος, ώστε να σταματήσουν τα ασχετα με αυτό προκαλούμενα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. AMBERT ALERT.Χαθηκε ανδρας μελαχροινος με μπλε κοστουμι ,ασπρο πουκαμισο ,μπλε γραβατα ,απο περιοχη Μεσογεια.Τη στιγμη της εξαφανισης εφερε στο δεξι χερι στυλο διαρκειας για υπογραφη μερισματος.Τον αναζητουν οι στενοι συγγενεις εκ καβαλας και συγγενεις εξ αγχιστειας στο ΥΕΘΑ.Παρακαλουνται οσοι γνωριζουν κατι ,επικοινωνησουν με το νουμερο τηλεφωνου 000000007.Τον αναζητει ο αρχηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τον είδα στα Μεσόγεια καλω0000000007 και δεν απαντάει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επειδή το ΜΤΣ δεν απαντά στα τηλέφωνα οποιουδήποτε γραφείου εάν έχετε κάποια νέα ενημερώστε μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ενημέρωση αναμένεις δύστυχε; Τελείωσε το παραμύθι. Του χρόνου πάλι.

      Διαγραφή
  40. 10 μερίσματα τον χρόνο κ πολλά είναι για να μη πω κανένα.Οποιος δε βγαίνει να πάει αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Υπηρεσιακός λοιπόν και επισήμως από σήμερα ο κ ΥΕΘΑ(ούτως ή άλλως τέτοιος ήταν ολόκληρη την τετραετία) και πως να υπογράψει πια παροχές,ως το εξτρα μέρισμα του ΜΤΣ?...και να "κατηγορηθεί μετά για εξαγορές συνειδήσεων...Απελθέτω από αυτού το ποτήριον τούτο.Ούτως ή άλλως θα γευθεί μετ΄ου πολύ το ποτήριον του αποχωρισμού από την υπουργική και ενδεχομένως και βουλευτική καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον υπουργό μας. Προσέχει που βάζει την υπογραφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπράβο του υπουργού άψογος τέτοιο φρούτο δεν έχει ξαναβγεί. Όσο αφορά την υπογραφή ο καθένας υπουργός μπορεί να υπογράψει σε υπηρεσιακή κυβέρνηση όταν ενεργεί κατ εξουσιοδότηση νομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το αριστερο εξτρεμ το έκανε σκόνη το δεξί μπακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να χαίρεσαι τον υπουργό που εχεις.μονο να ξέρεις πόσους ψήφους θα χάσεις εξ αιτίας του γιατί την έχει δει μεγάλος και τρανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ που χάθηκε μήπως πήρε μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κύριοι Ο Θηριοδαμαστής ( Η Εκάστοτε Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ) διαβάζοντας όλα αυτά ( εάν τα διαβάζει ) γελάει και τρίβει τα χέρια του από χαρά διότι έτσι μας θέλουν Χωρισμένους και απέναντι ο ένας από τον άλλο . Αν θέλουν οι Προϊστάμενοι των τριών ΜΤΣ- ΜΤΑ-ΜΤΝ καθίσουν σε ένα τραπέζι και συζητήσουν σοβαρά αφήνοντας έξω από την πόρτα το ΕΓΩ και καταλήξουν σε μία κοινή πρόταση και όλοι μαζί ενωμένοι απαιτήσουν από την Πολιτική Ηγεσία αυτά που αποφάσισαν τότε ο εκάστοτε Υπουργός θέλει δεν θέλει θα την αποδεχθεί διότι τότε θα είμαστε όλοι ενωμένοι αλλά και δυνατοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πολλά έχουν καταλογίσει στον Υπουργό. Το έκτακτο όμως καλώς δεν το υπέγραψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα γράφουν επώνυμα ,και όχι λόγια στον αέρα, κακώς παίρνουν μερίσματα οι στρατηγαρες και όχι τα χαμηλόβαθμα στελέχη....έχεις και άποψη σαν δεν ντρέπεσαι.

      Διαγραφή
  49. Το δεξί μπακ έχει κερδίσει επάξια για το καλοκαίρι μεταγραφή στην νέα ομάδα του Κούγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δεξί μπακ θα παίζει πλέον από αριστερά με ανάποδο πόδι

      Διαγραφή
  50. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΣΕΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΔΡΟΜΙΚΑ
    Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
    ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 13. 14. 15. ΚΑΙ 16 ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Συγχαρητήρια σε όσους μένουν ακόμα ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Που είσαι ρε δεξί Μπακ με τις πληροφορίες σου τι έχεις να πεις τώρα που μας ανέλυσες που ήταν το πρόβλημα.μαλλον δεν γνωρίζεις ότι με υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν υπογράφεται τίποτα χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη ΔΕΝ υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση, για δικούς τους αντισυνταγματικούς λόγους, βεβαίως! Άσε να υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση και βλέπουμε μέχρι τότε.

      Διαγραφή
  55. Υπογράφει τα πάντα όταν ενεργεί κατ εξουσιοδότηση νομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μπήκε το μέρισμα ?τρέξτε να το πάρετε γιατί ?θα βγει. Για ένα τέταρτο θα μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πέρα από τα σχόλια πίκρας και αγανάκτησης μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει εάν υπάρχει έκτακτο μέρισμα και πότε θα δωθεί; Τόσες αναρτήσεις έγιναν !!! Τώρα που βρίσκεται η κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως μόλις πήρα τηλέφωνο στο ΜΤΣ και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στο.....ΜΤΣ.... δεν ξαναασχολουμε.....μια ψήφος λιγότερη για τη ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. Μπορώ να σε πληροφορίσω ότι αν δεν σηκώσει το βαρύ στυλό του ο ορμομενος εκ Καβάλας δεν έχει τίποτα. Η εαας Καβάλας βέβαια γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Ο πατέρας μου έλεγε: την υπογραφή σου και την ψήφο σου να προσέχεις που την βαζεις

      Διαγραφή
    3. Ποιός θα υπογράψει;

      Διαγραφή
  58. Και έγραψε ο καλλιτέχνης. Το μέρισμα θα πληρωθεί μέχρι 21/4( τυχαία ημερομηνία;) η από αρχές τις εβδομάδας. (Από προχθές χωρίς κυβέρνηση) . Α ρε ενημέρωση. Μόνο Πράσινο κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το δεξί μπακ νομίζει ότι είναι για ομάδα του ΠΟΚ αλλά ούτε για τον Αετό Λουτρών δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ένας χριστιανός από την ΕΑΑΣ δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το ΜΤΣ και να μας ενημερώσει υπεύθυνα αν προτίθεται να χορηγήσει το έκτακτο μέρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έχετε φάει κόλλημα με το 13ο μέρισμα ΕΛΕΟΣ ΦΤΆΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Απαντήσεις
    1. Εάν δεν υπάρχει έκτακτο μέρισμα τότε γιατί το σάιτ αυτό έχει κάνει τόσες αναρτήσεις; Γιατί τόσες πληροφορίες;

      Διαγραφή
  63. Οι, στοιχειωδώς έστω,άξιοι του λειτουργήματός τους Υπουργοί,βλέποντας τον θόρυβο που έχουν ξεσηκώσει με τις παλιμβουλίες τους ,θα επιχειρούσαν να δώσουν μια εξήγηση και να ξεκαθαρίσουν με ΄΄λογια σταράτα΄΄ για ποιόν λόγο αρνούνται να δώσουν αυτά,δηλαδή το 13ο μέρισμα, που κατά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου στην Βουλή,μολις πριν δυό μήνες,εξηγούσαν ότι είναι ''εφικτά'' από πλευράς ΜΤΣ.Ο για ολίγον ακόμα ΥΕΘΑ,με την στάση του και ποιούμενος την νήσσα,επιβεβαιώνει ότι είναι άξιος κάθε σχολιασμού σε βάρος του που έχει γραφτεί σ αυτό εδώ το μπλογκ. Όχι δηλαδή ότι είναι άμοιρος ευθυνών και ο Πρωθυπουργός ... Ένοχοι μικρής απάτης αμφότεροι σ΄ένα μικρό ζήτημα, Φανταστείτε τους σε ''μειζονα'' θέματα Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ομάδα στο Facebook αγανακτισμένων στρατιωτικών για το 13μερισμα....σύντομα κοντά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Διάβασα όλα τα σχόλια εδώ μέσα. Συμπέρασμα: για όλα φταίνε οι αεροπόροι και οι ναύτες 🤔 Δηλαδή συμβαίνει ότι και πριν (τύπου για το χαντάκωμα της οικονομίας φταίνε οι στρατιωτικοί που συνταξιοδοτούνται νωρίς …..και αλλά τέτοια Κουλα. Και να οι τσακωμοί μεταξύ πολιτών και στρατιωτικών 🤔) Συνάδελφοι του ΣΞ μήπως σκεφτήκατε ότι τα χάλια του ΜΤΣ οφείλονται σε κακό διαχειρίσεις διοικήσεων του Ταμείου που ξεπούλησαν όλη την περιουσία του που ήταν και τεράστια κλπ κλπ κλπ και φτάνουμε στην διάλυση της χωροφυλακής και την είσοδο με το έτσι θέλω της ΕΛΑΣ με μηδενικές εισφορές και κανονικότατα μερίσματα και εφάπαξ από το ΜΤΣ; Γιατί σας φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι η διοίκηση του ταμείου σας που όταν γινόταν πανηγύρι εκεί αντί να τους χώσετε στον βόθρο τους μείνατε αμίλητοι; Τώρα σε αυτο το χαλί θέλετε να συμπαρασύρεται και το Μ.Τ.Ν και το ΜΤΑ; Αντί να κατσετε να νοικοκυρέψετετο ταμείο σας θέλετε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα; Μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα γιατί κάποιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν.

      Διαγραφή
    2. Η μόνιμη επωδός και πέταγμα της μπάλας στη κερκίδα των "συναδέλφων" της ΠΑ και του ΠΝ, είναι κοιτάξτε τα του οίκου σας και φτιάξτε τις διαχειριστικές ατασθαλίες σας. Το παραμύθι που είχε βάση κάποτε αλλά δεν έχει σχέση με το σήμερα και κυρίως δεν απαντούν στην ταμπακιέρα, που είναι η δίκαιη και αναλογική κατανομή των πόρων απο τα εξοπλιστικά προγράμματα. Κύριοι δεν πληρώσατε τίποτα απο τη τσέπη σας για την αγορά Ραφάλ και φρεγατών και ξέρετε είναι εύκολο να πουλάς πνεύμα και χρηστή διαχείριση όταν παίρνεις δέκα για να τα μοιράσεις σε πέντε, σε σχέση με αυτόν που παίρνει πέντε για να τα μοιράσει σε δέκα.

      Διαγραφή
    3. "Σχεδόν"σωστός ο σχολιασμός του 5.18.00,πλην του σημείου που αναφέρει ότι οι της ΕΛ.ΑΣ ΕΙΣΉΛΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΈΤΣΙ ΘΈΛΩ ΣΤΟ ΜΤΣ και με μηδενικές εισφορές. Η αλήθεια είναι ότι οι της ΕΛΑΣ εισήλθαν στο ΜΤΣ ,ώς ποσοστό αριθμητικώς ισιδύναμο των μέχρι τότε μετόχων που υπηρετούσαν στην διαλυθείσα Χωροφυλακή, επειδη έτσι το επέβαλλε ο ιδρυτικός τους νόμος (1481./1984) τον οποίο,εκτός ολοκλήρου του Υπουργικού Συμβουλίου,συνυπέγραψαν και οι εκ του Στρατου προερχόμενοι Υπουργοί Χαραλαμπόπουλος και Δροσογιάννης Ως προς τις ""μηδενικές εισφορές'',ουδέν τούτου αναληθέστερον,αφού οι υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ έχουν μηνιαίες υπερ ΜΤΣ
      κρατήσεις,,όσες και οι ομοιόβαθμοι τους του ΣΞ.Το ποιός έπρεπε και τι έπρεπε να
      κάνει,κατά την διάρκεια της οικονομικής καταρρευσης του ΜΤΣ,όλοι γνωρίζουμε ότι υπεύθυνοιί ήταν οι διατελέσαντες πολιτικοί προιστάμενοι του Υπουργείου,εναντίον των οποίων,πράγματι, ουδείς εξεγέρθηκε,όχι μόνο στο ΥΕΘΑ,αλλά ακόμα και σε Υπουργεία,που τα αποθεματικά των ταμείων κατασπαράχθηκαν και το προσωπικό τους δεν τελεί υπό την δεσποτεία των στρατιωτικών κανονισμών.

      Διαγραφή
  66. Για όλα φταίει ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του ΜΤΣ και ο απαράδεκτος πρώην ΓΔ που τα κάνανε μπάχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για τα μετοχικά ταμεία Ναυτικού και Αεροπορίας είχε υπογράψει όταν εδωθει το έκτακτο μέρισμα;


    Οι ετήσιες βεβαιώσεις για φορολογική χρήση του ΜΤΣ γιατί δεν έχουν ακόμη αναρτηθεί γνωρίζει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ολιμερις το χτίζανε το βράδυ εκρεμιζοτανε σαν το γιοφύρι της Άρτας κατάντισε αυτό. Το έκτακτο μέρισμα...........Ντροπή μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ντροπή αίσχος και σαπίλα!!! Κανένας αρμόδιος ρε παιδιά για το έκτακτο μέρισμα; ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε καημένε πως σε κατάντησαν, να εκλιπαρείς για λίγα ευρώ, σε ποιους; σε αυτούς που στα έφαγαν και συνεχίζουν με διάφορους πλάγιους τρόπους να στα τρώνε. Όσες βρισιές και να τους ρίξεις τίποτα δεν αλλάζει, πάλι η ίδια πλέμπα θα εξουσιάζει με άλλο προσωπάκι ίσως.

      Διαγραφή
  70. Νομιζω οτι κανετε πλακα ολοι εδω μεσα με το εκτακτο μερισμα Για να τελειωνουμε.Ο πρωθυπουργος δεν υπογραφει τελος.ΕΑΝ Υπογραψει εδω ειμαστε να το συζητησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Όλη μέρα γράφουν ποτέ θα πάρουμε το έκτακτο μέρισμα.Αλλη δουλειά δεν έχουν,προφανώς όλα λυμένα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Απλά οφείλουμε να θυμόμαστε ότι η ψήφος δεν αξίζει όσο ένα έκτακτο μέρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕ Η ΠΡΕΟΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΤΑΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το θέμα δεν είναι ότι θα χάσουν τις εκλογές. Είναι να ανοίξει ο φάκελλος των εξοπλιστικών να δούμε πόσα έκτακτα μερίσματα έχουν τσεπωθει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τόν μήνα Μάιο ποίεs θά είναι οί προβλέψειs,πληροφοριεs ,ανακοινώσειs γιά τό έκτακτο μέρισμα ;;;;;...μάλλον στίs Ελληνικέs καλένδεs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Λόγια τού αέρα.Μόνο μέ επήσιμη ανακοίνωση τού ΜΤΣ θά γνωρίζουμε τό πότε θά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Η ΕΑΑΣ τελικά γιατί δεν ενημερώνει τι συμβαίνει με το έκτακτο μέρισμα; Ποιος είναι τελικά ο ρόλος της; Μήπως πρέπει να διαγραφούμε και να μην πληρώνουμε και κράτηση υπέρ της; Προσωπικά μου παρακρατούν 1,23 ευρώ μηνιαίως δηλαδή συνολικά 14,76 ευρώ το χρόνο από τα μερίσματα χωρίς κάποια ανταπόδοση. Άδικα. Που πάνε αυτά τα χρήματα; Θα ψάξω να βρω τρόπο να διαγραφώ από μέλος της ΕΑΑΣ. Φτάνει πια η κοροϊδία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γραφτούμε στον ΟΣΕ ;;;;

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορείς. Είναι υποχρεωτικό. Ότι μπορούν κάνουν στην ΕΑΑΣ. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω ας το προτείνει.

      Διαγραφή
    3. ''Οτι μπορουν κανουν στην ΕΑΑΣ'' Ακριβως ''οτι μπορουν'' δηλαδη ξεκατινιαζονται μεταξυ τους με εγραφες και ενυπογραφες δημοσιευσεις κλπ κλπ. Αν ο Υπουργος δεν ηταν ανυπαρκτος επρεπε να αλλαξει το θεσμικο πλαισιο ...... για να σταματησει αυτο το χαλι.

      Διαγραφή
  78. Τικ τοκ τικ τοκ το ρολόι κτυπά υεθα και ο χρόνος κυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ότι μπορούν κάνουν στην ΕΣΣΔ δηλαδή τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ
    Η ΚΟΚΙΝΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΗΤΕ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΤΟ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μόλις είδα κατάθεση από ΕΚΟΕΜΣ.Είναι το τακτικό ή το έξτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας (Παρασκευή 21/4/23) ή αρχές της επόμενης, όπου εκτιμάται ότι θα έχει υπογράψει ο ΥΕΘΑ..............................???????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εσείς του ιστολογικό ρε παιδιά τους διαβάζετε που τρώνε τα μουστάκια τους. Βγάλτε το από το πλάνο να γράψουμε την άποψη μας για αλλά θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μέχρι το τέλος του μήνα θα το πάρουμε το έκτακτο μέρισμα !!!! Δεν γνωρίζω ποιο μήνα και έτος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καμμια ανακοίνωση κανένα επίδομα κανένας ψήφος τόσο απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή