Αλεξανδρούπολη: Οι Υποστράτηγοι Μπακιρτζής και Καβιδόπουλος σε Δήμο και Οργανισμό Λιμένος (ΦΩΤΟ)

Αλεξανδρούπολη: Οι Υποστράτηγοι Μπακιρτζής και Καβιδόπουλος σε Δήμο και Οργανισμό Λιμένος (ΦΩΤΟ)

Τον νέο Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου, Υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζή και τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Στη συνάντηση που είχαν, ο δήμαρχος επεσήμανε την άριστη και διαχρονική συνεργασία που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση με τον Στρατό προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στην αποστολή του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον απερχόμενο Διοικητή για την υγιή σχέση συνεργασίας που αναπτύχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ του Δήμος Αλεξανδρούπολης και της ΧΙΙ Μεραρχίας.

Στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης οι Υποστράτηγοι Μπακιρτζής και Καβιδόπουλος

Σύμφωνα με ανάρτηση στο fb του κ. Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ, Πρόεδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης:

Με πολύ χαρά καλωσορίζουμε τον νέο Στρατηγό Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Έβρου, Υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζή και με συγκίνηση αποχαιρετούμε τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο!

Ο Θρακιώτης νέος Στρατηγός, φίλος, στενός συνεργάτης επί μακρόν & εξαίρετος αξιωματικός, ουσιαστικά επιστρέφει στην 12η και την Αλεξανδρούπολη, καθώς έχει υπηρετήσει ως Υποδιοικητής της την περίοδο 2019-2020.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια