Οικονομικά Στρατιωτικών: Απαιτούνται λύσεις άμεσα και όχι κατόπιν εκλογών

Οικονομικά Στρατιωτικών: Απαιτούνται λύσεις άμεσα και όχι κατόπιν εκλογών

Η ΠΟΕΣ, με έγγραφό της προς ΥΕΘΑ, αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τον εμπαιγμό των στρατιωτικών, οι οποίοι σε κάθε οικονομικό αίτημά τους διαρκώς λαμβάνουν την απάντηση ότι «δεν υπάρχουν χρήματα».

Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο προκύπτει ότι η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οικονομική στήριξη για τα ΜΜΕ με πρόσχημα την αύξηση του κόστους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Άραγε γιατί δεν έχει πράξει το ίδιο και για τους στρατιωτικούς; Μήπως δεν έχει αυξηθεί το δικό τους κόστος ζωής, όπως και της υπόλοιπης κοινωνίας συνολικά, εδώ και πολλούς μήνες;

Δυστυχώς ο εμπαιγμός των στρατιωτικών φαίνεται ότι δεν έχει ούτε προηγούμενο, ούτε σταματημό και οφείλετε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:

α. Πως είναι δυνατόν πάντα να βρίσκονται χρήματα για κάθε άλλο πιθανό λόγο, αλλά ποτέ για τους στρατιωτικούς;

β. Με αυτή την τακτική θα φέρετε και το νέο μισθολόγιο; Διότι θα επιβεβαιώσετε πλήρως τις ανησυχίες μας.

Οι στρατιωτικοί απαιτούν λύσεις άμεσα και όχι κατόπιν εκλογών.

Το σχετικό έγγραφο της ΠΟΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σε ΟΛΟΝ τον υπολοιπο δημοσιο τομεα αλλα και στον ιδιωτικο ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι αμοιβονται για τις υπερωριες και τα νυχτερινα τους και υπαρχουν κατηγοριες εργαζομενων που υπαγονται σε βαρεα και ανθυγιεινα.Οι στρατιωτικοι που δεν ειναι μονο σκλαβοι αλλα και νομαδες πρεπει να αμοιβονται οπως ΟΛΟΙ οι νομιμως εργαζομενοι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή