Θεσσαλονίκη: Νεκρός ΕΠΟΠ Επιλοχίας–Κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ΕΠΟΠ Επιλοχίας–Κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Δεν κατάφεραν να τον σώσουν οι γιατροί

Δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατέληξε ένας Επιλοχίας Επαγγελματίας Οπλίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας, κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα και τον μετέφερε στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο Επιλοχίας δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί είναι αυτοί που με τη νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΠΗΓΗ: thes.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 06/03/23: Στις 16:00 σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Επιλοχία Επαγγελματία Οπλίτη, Ιωάννη Δημόπουλου, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καλα δεν περνανε ετησιες υγειονομικες εξετασεις αυτοι?Οπως και να΄χει συλληπητηρια στους δικους του ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πάντες περνάνε ετήσια, αλλά ενώ στους πιο 'μεγάλους' τα αποτελέσματα μαγειρεύονται και λίγο,στους πιο 'μικρούς', στεκόμαστε και λίγο απέναντι για το υπηρεσιακό του πράγματος....

      Διαγραφή
    2. Με ενα καρδιογραφημα απλο δεν ανακαλυπτετε το χρονιο προβλημα που μπορει να εχεις ,ουτε καν με ενα τριπλεξ καρδιας. Τεστ κοπωσεως απαραιτητα τουλαχιστον απο μια ηλικια και πανω. Εδω μετρα και η κληρονομικοτητα.

      Διαγραφή
  2. Ο Θεός να τον αναπαύσει!
    Η καρδιά, μετα τα 40, απαιτεί ειδικό χειρισμό, για αυτό να μην επαναπαυόμαστε στην ετησία ή στο τέστ κοπώσεως. Εξονυχιστικές εξετάσεις, στις οποίες θα πρέπει να υποβαλλόμαστε, ακόμη και πληρώνοντας από την τσέπη μας, όταν δεν μας ικανοποιούν οι στρκοι γιατροί.
    Ας σκεφτούμε μόνο την πίεση που υφίσταται ένας σαρανταπεντάχρονος στη σωματική δοκιμασία και κυρίως στο μίλι, ειδικά αν δεν γυμνάζεται, και θα ανατριχιάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή