ΕΑΑΣ: Κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ για ακύρωση της ΚΥΑ που αφορά την δραματική περικοπή του ΒΟΕΑ

ΕΑΑΣ: Κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ για ακύρωση της ΚΥΑ που αφορά την δραματική περικοπή του ΒΟΕΑ

Κοινοποιούνται τα παρακάτω Δελτία Τύπου της Ενώσεως που αφορούν, στην προσφυγή στο ΣτΕ για ακύρωση της ΚΥΑ περικοπής του ΒΟΕΑ και για την ανάγκη αιμοδοσίας του τραγικού γεγονότος στα Τέμπη:

1. Προσφυγή της Ε.Α.Α.Σ. στο ΣτΕ για Περικοπή του ΒΟΕΑ

Η Ε.Α.Α.Σ. όπως είχε δεσμευτεί, κατέθεσε την 24 /2/2022 προσφυγή στο ΣτΕ για την ακύρωση της ΚΥΑ με αριθμ Φ.951.1/101/1243962/Σ.5091/23.12.2022 Φ.Ε.Κ 6694/Β/23-12-2022 (πραγματική κυκλοφορία ΦΕΚ 27.12.2022) και συνεχίζει τις προσπάθειές της για το συγκεκριμένο θέμα, που αφορά την δραματική περικοπή του ΒΟΕΑ των παιδιών των αποστράτων, επιμελούμενη των συμφερόντων των μελών της.

2. Έκτακτη αιμοδοσία για τις ανάγκες των τραυματιών στα Τέμπη

Η Ε.Α.Α.Σ. συμμετέχουσα στο βαρύ πένθος που βυθίστηκε η Πατρίδα μας λόγω του τραγικού πολύνεκρου συμβάντος από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες

Σε συνεργασία με τον Διοικητή του ΝΙΜΤΣ Υπτγο (ΥΙ) Παναγιώτη Νούλη, καλεί τα μέλη της που έχουν την δυνατότητα, να προσέλθουν στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος (κτήριο Διοικήσεως 1ος Όροφος), καθημερινά τις ώρες από 08:00 το πρωί έως και 14:30 το μεσημέρι για να δώσουν αίμα ,δηλώνοντας ότι πρέπει να διατεθεί για τους τραυματίες στα Τέμπη.

Ας αποδείξουμε με πράξεις, την αλληλεγγύη μας στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Πλακα μας κανουν..Πρωτα ψηφιζουν την ΚΥΑ και τωρα προσφευγουν εναντιον της.Ιχνος ντροπη δεν εχουν τα απολιθωματα της συμφορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο πρόεδρο! Κάτι αλλάζει και για να αλλάξει σοβαρά όμως , πρέπει ο πρόεδρος να ξεφορτωθεί τα βαρίδια των χωροφυλάκων που έχουν ξεζουμίσει το ΜΤΣ χωρίς έλεος και συνεχίζουν να μας κουνούν και το δάκτυλο τους ακόμη και από εδώ τις φιλόξενες σελίδες του μπλογκ από γνωστό συνταξιούχο αστυνομικό υπαλληλάκο, που αρέσκεται στις αμπελοφιλοσοφίες, επί παντός επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα αναφέρεσαι στο Σώμα της ένδοξης Ελληνικής Χωροφυλακης και τους οπλιτες και αξιωματικους που υπηρετησαν,θα πρέπει να αναφέρεσαι με σεβασμο καθώς αυτό υπαγορεύει η στρατιωτική δεοντολογία και εκπαίδευση που τυχόν πήρες κε ανώνυμε!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ταμβάκη, όταν κάποιος μιλάει με αυτό τον τρόπο για "χωροφύλακες", είναι από αυτούς που πονάνε ακόμα από την ιστορία της Σχολής Χωροφυλακής

      Διαγραφή
  3. ΣΤΕ: Συγγνώμη ρε ΕΑΑΣ,αλλά εσείς δεν ψηφίσατε θετικά για την περικοπή του ΒΟΕΑ;
    ΕΑΑΣ: Όχι εμείς,ο πρόεδρος μας που δεν μας ενημέρωσε.
    ΣΤΕ: Α,εντάξει τότε ,θα καταργηθεί η ΚΥΑ,έχετε δίκιο.

    Καλό βράδυ σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογικά θα αλλάξει η απόφαση και θα πληρώνουν οι συνταξιούχοι το ίδιο ποσό κράτησης βοεα με τους ενέργεια . Εδώ ο στρατηγός πληρώνει λιγότερες κρατήσεις βοεα από τον εποπ στρατιώτη . Αυτό όμως δεν το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως το ξανά λέμε.. δεν γίνεται όσοι έχουν λιγότερη κράτηση στο ΒΟΕΑ να πάρουν το ίδιο με αυτούς που έχουν παρακρατηθει περισσότερο...ημαρτον πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανώνυμε, ΜΛΜ. Πρότεινε κάποιος να πληρώνουμε παραπάνω και αρνηθήκαμε ? Οτι μας ζήτησαν το πληρώνουμε. Δεν μπορείς όμως ξαφνικά να κόβεις χρόνια στο μισό, χωρίς κάποιο χρονικό όριο απο που θα ξεκιναει.

      Διαγραφή
  6. Απλά επικίνδυνοι διοικούντες το ΜΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως κάποιοι που υποστήριζαν ότι ορισμένα πρόσωπα θα έκαναν ζημιά στο ΜΤΣ, όπως έκαναν από όπου και αν πέρασαν, επαληθεύτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα είναι καλύτερο να σκέφτονται ορισμένοι τέτοιο καιρό με τις τοποθετήσεις ποιους βάζουμε που. Γιατί μπορεί κάποιους να μην τους θέλουν πουθενά, αλλά δεν είναι και λύση να τους σταθμεύουν στο ΜΤΣ, γιατί γίνονται στραβές που δεν συμμαζεύονται μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή