Χανιά: Συνάντηση νέου Διοικητή 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας με Αντιπεριφερειάρχη

Χανιά: Συνάντηση νέου Διοικητή 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας με Αντιπεριφερειάρχη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ο νέος Διοικητής της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας (Vης Μεραρχίας Κρητών), Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Πλουμής. Ο νέος Ταξίαρχος διαδέχεται το νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Γιαννόπουλο, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο κ. Καλογερής συζήτησε για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, αλλά και στην γενικότερη προσφορά τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.

Με τη σειρά του ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τον διαβεβαίωσε ότι η καλή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί, ενώ η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τριτοκοσμικές βεγγέρες και περιφερόμενοι περιφερειακοί θίασοι στο θέατρο του παραλόγου για το θεαθήναι στις ΕΔ, ελέω ορισμένων στην πολιτική και στρατιωτική ιεραρχία. Όταν λένε συνεργασία, τι ακριβώς εννοούν, θα συμμετέχουν στις εκπαιδεύσεις, στις αναγνωρίσεις, στις νυχτερινές, θα "τσοντάρουν" στις ανύπαρκτες αποζημιώσεις, θα ασφαλίζουν το προσωπικό, θα πληρώνουν νοσηλεία και φάρμακα στην ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη ή θα μας αγοράζουν ανταλλακτικά για τα οχήματα, τα αεροπλάνα, τα πλοία και τα ελικόπτερα; Αιδώς Αργείοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή