Πολεμική Αεροπορία: 43χρονος Αρχισμηνίας έχασε αιφνιδίως την ζωή του – Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Πολεμική Αεροπορία: 43χρονος Αρχισμηνίας έχασε αιφνιδίως την ζωή του – Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Θρήνος και βαρύ πένθος στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, 43χρονος Αρχισμηνίας έφυγε ξαφνικά από την ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (21.03.2023)

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αναφέρει:

Απώλεια Ζωής Εν Ενεργεία Υπαξιωματικού της ΠΑ

Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, ο Αρχισμηνίας (ΕΧΡΝ) Α.Μ. 43 ετών, που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, μετά το πέρας αγώνα καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Πριν λίγες μέρες πάλι σε αγώνα μπάσκετ ακόμα ένας συνάδελφος πέθανε 42 χρόνων στην Θεσσαλονίκη. Θα μας πει κάποιος τι γίνετε? Αφού κάθε χρόνο περνάμε ετήσια. Μήπως παίζει τελικά ρόλο το εμβόλιο θετικό η αρνητικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα βρεθεί, επιτέλους, ένας υπεύθυνος ανώτατος διοικητής να διατάξει τη ΔΥΓ να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα για τον αθλητισμό και τους αγώνες στις ΕΔ; Η ετησία δεν εξιχνιάζει τις πιθανότητες αιφνιδίου θανάτου ούτε αφανείς καρδιακές βλάβες, που δυστυχώς προσβάλλουν και τους αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι αυτό που νομίζετε,συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που νομίζουμε είναι. Επίσης συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΑΦΝΙΚΙΤΗΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΤΗΛΕΙΔΙΚΟΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια σας πολλά! Ο 22 04:33 μια χαρά τα λέει. Βρήκε κάποιος μία καραμέλα πριν 20-25 χρόνια για τους αθλητικούς αγώνες των ΕΔ και την... ευγενή άμιλλα και την επαύξηση του στρ πνεύματος και έχει πάρει στο λαιμό του πολύ κόσμο. Πότε θα καταργηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή