Βόλος: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή 36χρονος Στρατιωτικός πατέρας 2 παιδιών

Βόλος: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή 36χρονος Στρατιωτικός πατέρας 2 παιδιών

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του 36χρονου στρατιωτικού, Γιάννη Ζήση, πατέρα δυο παιδιών, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή σήμερα το απόγευμα, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άτυχο Γιάννη, βρήκε η μητέρα του σήμερα το απόγευμα, στο σπίτι που διέμενε στη Νέα Ιωνία.

Θρήνος επικρατεί έξω από το σπίτι του, με συγγενείς και φίλους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε ο δικός τους άνθρωπος. Όλοι κάνουν λόγο για ένα υπέροχο παιδί, εξαιρετικό πατέρα και καλό φίλο.

Η σορός του Γιάννη Ζήση θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία- νεκροτομή, έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Είναι επειδή οι συνθήκες εργασίας είναι τέλειες!!!! και με πολλά λεφτά!!! και δεν ανησυχούν για τίποτα!!!!! Τον στρατό τον θυμόμαστε μόνο για να προσφέρει υπηρεσίες διαφόρων τύπων... Μέχρι και να μαζέψει τα σκουπίδια. Όταν όμως πρέπει να δώσουμε λεφτά στο προσωπικό για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Τα άρθρα και τα ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρουν αν ήταν εμβολιασμενος όπως κάνανε τα τελευταία 2 χρόνια όταν πέθαινε κάποιος από κοβιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να πετάνε κάποιοι φωτοβολίδες περί του αν ήταν εμβολιασμένος ή όχι, θα πρέπει να ρωτάτε αν έκανε ετησία προληπτική εξέταση ή όχι. Σε πολλές περιπτώσεις πρέπει ο Διοικητής να παίρνει τα στελέχη του από το αυτί για να κάνουν ετησία. Ακόμη να ελέγχεται αν το στέλεχος ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών για άσκηση, διατροφή και φαρμακευτική αγωγή όταν αυτό είναι πόρισμα της ετησίας. Δυστυχώς το άγχος, η σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και η αποφυγή της στοιχειώδους άσκησης σκοτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης να ελεγχθεί και ο διοικητής του., ειναι καταλληλος? Η προκαλεί άγχος στο προσωπικό. Πέρασε τα ψυχοτεχνικα τεστ ή όπως όλοι τα πέρασε εικονικά. Όλα έπαιξαν και παίζουν ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι!! Δημιουργεί το κλίμα της εργασίας άγχος,συν το οτι πολλές φορές γεννώνται σκόπιμα καταστάσεις άγχους στα στελέχη από ανύπαρκτες αιτίες. Κατ' εμέ,οι διοικήσεις είναι πολύ πιο υπεύθυνες για τέτοια δυστυχή γεγονότα,παρά η φυσική κατάσταση του στελέχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή