ΚΑΑΥ-ΓΕΣ: Δείτε τις νέες Παραθεριστικές περιόδους για το 2023 (ΠΙΝΑΚΕΣ)

ΚΑΑΥ-ΓΕΣ: Δείτε τις νέες Παραθεριστικές περιόδους για το 2023 (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Σύμφωνα με από 14/03/23 έγγραφο του ΓΕΣ που στάλθηκε στις Μονάδες-Σχηματισμούς:

Τα ΚΑΑΥ του ΣΞ κατά τη θερινή περίοδο έτους 2023, θα λειτουργήσουν κατά παραθεριστικές περιόδους, όπως στους παρακάτω Πίνακες.

Κατηγορίες δικαιούχων παραθερισμού, δικαιούμενοι παραθερισμού κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και μοριοδότηση του προσωπικού, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στη ΠαΔ 9-24/2018/ΓΕΣ/Δ3/2.

Λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων επί του εγγράφου στις Μονάδες.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΑΥ ΕΤΟΥΣ 2023

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πιστευω φετος να εχουν βελτιωθει τα κακως κειμενα στα ΚΑΑΥ , δηλαδη η ποιοτητα του φαγητου στο οριο του απαραδεκτου , πατατες που δεν ειχαν καθαρισθει , τις τηγανιζαν οπως την εφερε ο προμηθευτης, το προσωπικο αδιαφορο, τα φαγητα για να σε στειλουν απο χοληστερινη και τριγλικεριδια, το καλο ΄΄ μενου΄΄ φαγητο δεν φτανει για τους κατωτερους και μικρομεσαιους γιατι το εχουν καπαρωσει οι ανωτατοι επανω. Η παρακολουθηση των αγωνων ποδοσφαιρου απο την συνδρομητικη αποτελει ξεχωριστο προνομιο για τους ανωτατους , οι αλλοι στις καφετεριες της Νεας Μακρης(γιατι καποιοι καποτε τσακωθηκαν δηλαδη....).Το ασυρματο ιντερνετ απο υποτυπωδες εως ανυπαρκτο ....Η επιλογη των ταινιων στο σινεμα γινεται με κριτηριο μετριοτητας.Καθε Σαββατο βαζουν την χειροτερη ταινια για να παει ο κοσμος στην ταβερνα, να κανει καταναλωση για να μην παραπονειται ο ιδιωτης....Οι ξαπλωστρες αρκετες κατεστραμενες , λιγες δεν επαρκουν για τους λουομενους.Ξυλωσαν και τις σκαλες στην προκυμαια στη Β, πλαζ για να μην παταει κανεις γιατι θα πρεπει να τον ταλαιπωρησουν να παει απο γυρω, ετσι για να μην αγχωνονται οι ΄΄δικοι τους΄΄ ναυαγωσωστες στις βουτιες των λουομενων. Οι γατες βοσκουν μεσα στα εστιατορια , κανεις δεν ενδιαφερεται , ανεβαινουν και πανω στο τραπεζι γιατι δεν τις ενοχλει κανεις....Αν δεν θελετε να το λειτουργησετε κλειστε το μαγαζι, μην παιδευεται το προσωπικο τσαμπα να ξεκουραστει και αυτος ο ταλαιπωρος ανθυπαστιστης (απαραδεκτος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν σ αρέσει κάτι , πληρώνεις και πας σε καλύτερο.Αλλα ξέχασα το τζάμπα είναι καλύτερο

      Διαγραφή
    2. Έτσι όπως τα λες είναι και ίσως χειρότερα, ήσουν και επιεικής! Γενικά ΔΕΝ εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο έχουν ιδρυθεί και προικοδοτηθεί πολλάκις από τον ΠΥ του ΓΕΣ. Η δε ουρά στα εστιατόρια θυμίζει ουρά φαγητού σε χοτσπότ λαθρομεταναστών με ευθύνη και των υπευθύνων και των ενοίκων κάθε βαθμού και θέσης! Μόνο τα σαββατοκύριακα υπάρχει σοβαρό μενού και αυτό μόνο για ανώτατους από υποστράτηγο και πάνω! Η δε περιοχή από άποψη θαλάσσης είναι για τα μπάζα στην κυριολεξία όπως και η κατ'επιφαση επονομαζόμενες "πλαζ" των ΚΑΑΥ. Επίσης είναι γεγονός ότι οι οδηγοί των ανώτατων για διάφορους λόγους έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από ανώτατους ε.α. και ταξιάρχους ε.ε. Προτείνω να τα κλείσουν και να τα δώσουν στην νέα ιδιωτική επιχείρηση που θα στεγαστεί στο ΜΤΣ και θα διαχειρίζεται ακίνητα όπως εικάζεται και γράφουν σε άλλα μπλογκς και ιστοσελίδες σχετικά με τις ΕΔ στην χώρα.
      ΥΓ: Για όσους ε.ε. και ε.α., θέλουν να δουν ένα μέτρο σύγκρισης ας googleάρουν τις σχετικές ιστοσελίδες των ΜΤ των απέναντι "συμμάχων" και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του!

      Διαγραφή
  2. Προς 2:59:00 . Μην τα γραφεις εδω μόνο . Αν θεσ αλλαγή απαίτησε την , κάνε αναφορές φασαρία στους υπεύθυνους και μην ανέχεσαι τα παραπάνω που περιγράφεις . Στο δια ταύτα πάρε ότι καλό έχει το ΚΑΑΥ και για τα υπόλοιπα στη τοπική αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή