Τα κέντρα κατάταξης νεοσυλλέκτων παραμένουν στον Έβρο–Τι αναφέρει Βουλευτής

Τα κέντρα κατάταξης νεοσυλλέκτων παραμένουν στον Έβρο–Τι αναφέρει Βουλευτής

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Έβρου κ. Χρήστος Δερμετζοπουλος:

Τα 4 Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων (ΣΥΠΟ) στον Έβρο (σε Αλεξανδρούπολη, Καβησσό, Σουφλί και Λαγό Διδυμοτείχου) παραμένουν και θα δέχονται εκ νέου στρατεύσιμους από τη Β’ΕΣΣΟ του Μαρτίου.

Θετική εξέλιξη η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να μη διακόψει τη λειτουργία των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Νομού μας και να ανακαλέσει την άδικη απόφαση για παύση τους.

Αυτό είχα τονίσει επανειλημμένα στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία και ως Μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

ΠΗΓΗ: evros24.gr

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Θετικό, δεν είναι!
    Το λάθος επί Στεφανή πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.
    Οι Μονάδες του Έβρου είναι επιφορτισμένες με επιχειρησιακη αποστολή και όχι με νταντεμα των φαντάρων και να τους δείχνουν πως να δένουν την αρβύλα. Τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στεφανής είναι από μόνος του ένα λάθος. Τα φώτα σβήνουν και θα πάρει από τη ζωή αυτό που αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Στεφανής έχει μεγάλη πλάκα. Από την ΛΑΕΔ με τον Βούτση και τα τραγούδια του ΕΑΜ σήμερα ήταν στην Μητρόπολη στο μνημόσυνο του τέως ! Βλέπει ότι δεν χωράει στην κεντροδεξιά και είπε να πάει δεξιότερα. Κάτι σκαρφίζεται αυτός, τέτοια συγκίνηση ούτε ο Άδωνης δεν έβγαλε, εκτός και αν ανέβηκε στο άρμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στεφανής κάηκε στο ζέσταμα. Τώρα τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι τον κο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Καιρός να πάει για πρέφα και τίλιο στον καφενέ.

      Διαγραφή
  4. Ξαναλέω: Μην μου ψέγετε τον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
    Το πιο ωραίο ήταν ότι στην τελετή παράδοσης του ΓΕΣ ομολόγησε ότι το παρατράβηξε, σε αυτά τα 2 χρόνια!
    Ποιοί πλήρωσαν το μάρμαρο; Τα άμοιρα τα στελέχη του ΕΣ!
    Ερώτηση: Μετά τη σημερινή του εμφάνιση, ξέρει κανείς σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκει ο εν λόγω κύριος; Προσωπικά έχω μετρήσει 4, με μεγάλη ποικιλία ιδεολογιών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτοί μας διοικούν φθάνοντας στο τέλος της καριέρας τους κοιτάζουν πως θα εξελιχθούν ελάχιστοι μετρημένοι στα δάκτυλα είναι εκείνοι που φεύγουν όπως ήρθαν με το κεφάλι ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι χειρότερο έβγαλε ο στρατός από τη μεταπολίτευση και μετά. Αφού τον έφτυσαν στη ΝΔ ψάχνει τώρα να πάει στον Βελόπουλο. Ένα ΚΚΕ του έμεινε για να κλείσει τον κύκλο του Δούρειου Ίππου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ανίκανη και άχρηστη υπουργάρα, παίρνεις ψήφους από τον Έβρο; Κοίτα να δεις στον τόπο σου που σε περιμένουν με ανοικτές παλάμες και άσε τα χλαπατζιλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν τω μεταξύ όλα τα ΣΥΠΟ που λειτουργούν στην Έβρο είναι ειςββάρος της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων. Έχουν γίνει επανειλημμένα αναφορές στην ηγεσία για αυτό το θέμα αλλά οι καρεκλοκένταυροι πετάνε χαρταετό. Κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή