Σενάρια συμμετοχής του Στρατηγού ε.α. Φ. Φράγκου στο Επικρατείας της ΝΔ

Σενάρια συμμετοχής του Στρατηγού ε.α. Φ. Φράγκου στο Επικρατείας της ΝΔ

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει ξεκαθαρίσει την ημερομηνία των εκλογών, στη Νέα Δημοκρατία και στην κυβέρνηση όμως όλοι ετοιμάζονται για το ενδεχόμενο οι πρώτες κάλπες να στηθούν στις 9 Απριλίου, που είναι και η πρώτη «καυτή» Κυριακή στο εκλογικό ημερολόγιο.

Εφόσον τελικά ο Πρωθυπουργός όντως αποφασίσει να πραγματοποιηθούν οι πρώτες εκλογές στις 9 Απριλίου θα πρέπει περίπου μέχρι τις 10 Μαρτίου να τις προκηρύξει.

Το πρόβλημα βεβαίως στην περίπτωση που οι πρώτες εκλογές πραγματοποιηθούν στις 9 Απριλίου, που είναι η Κυριακή των Βαΐων, είναι ότι με δεδομένο πως λόγω απλής αναλογικής δεν αναμένεται να σχηματιστεί κυβέρνηση, η διαδικασία των διερευνητικών θα πέσει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και θα φτάσει μέχρι το Πάσχα. Αλλά και ότι οι ετεροδημότες θα κληθούν να πάνε στα χωριά τους δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα.

Για αυτό πολλοί στη ΝΔ ακόμη υποστηρίζουν ότι θα ήταν προτιμότερο οι πρώτες κάλπες να στηθούν στις 14 ή στις 21 Μαΐου, καθώς άλλωστε πλέον οι εκλογές στην Τουρκία λόγω του σεισμού μετατίθενται μάλλον για Ιούνιο (αν και ο Ερντογάν το ξανασκέφτεται για 14 Μαΐου) και άρα δε θα συμπέσουν οι εκλογικές διαδικασίες στις δύο χώρες.

Πάντως η ατμόσφαιρα μυρίζει ούτως ή άλλως όλο και πιο έντονα εκλογές. Εν τω μεταξύ μετρά ο χρόνος πλέον αντίστροφα για τις τελικές ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων της ΝΔ.

Συζητείται πάντως το ενδεχόμενο ένταξης του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου στο Επικρατείας της ΝΔ. Με αυτό τον τρόπο το κυβερνών κόμμα θα επιχειρούσε να ανακόψει απώλειες εκ δεξιών προς τον Κυριάκο Βελόπουλο, ιδίως στη βόρεια Ελλάδα, δεδομένου ότι ο Στρατηγός είχε ενεργή παρουσία στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Σωθήκαμε... Τον είδαμε και εν ενεργεία πόσο λαλίστατος ήταν.. Ρε ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ στον υπερθετικο βαθμο ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ οσο ασχοληθηκαν με αποστρατους θα ασχοληθουμε εκλογικα με δαυτους.τους....΄΄ΕΠΙΤΙΜΟΥΣ΄΄.

      Διαγραφή
  2. Δεν νομίζω, ότι ο υπέρβαρος που μας τα είχε κάνει zeppelin με τα σωματικά προσόντα, ενώ ο ίδιος και οι υποτακτικοί του ήταν σούπερ-κικη υπέρβαροι, να βρει θέση και εάν βρει, γνωρίζει και γνωρίζουν ότι θα πάρει αυτά που τραγουδάει ο Τσαλίκης και στα 3 απαγορευμενα. Πάντως για την ιστορία ούτε το βρετανικό πρωτόκολλο προβλέπει χειροφιλημα σε κηδείες και μνημόσυνα. Αυτό παραπέμπει πιο πολύ σε εκδηλώσεις υποταγής στην περίοδο της τουρκοκρατίας, όταν οι υποτακτικοί χριστιανοί υπάλληλοι του top kapi συναντούσαν ή παρουσιαζονταν στη Βαλιντέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίτιμος φυσικά !!!! Για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε να τον μαυρίσουμε και αυτόν!! Δεν τους αρέσει το καφενείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To εαν θα μπει ή οχι στα ψηφοδελτια εχει ηδη απαντηθει με το εξης παλαιοτερο σχολιο (με το οποιο συμφωνω απολυτα): ''Γεια σου ρε φρουφρου άρχοντα, σε πάμε γιατί είσαι χουβαρντας και μπρούκλης και καλοφαγάς. Άσε τα φτωχατζίκια να ασχολούνται με στρακαστρουκες και κινέζικα πυραυλακια. Πάντως θέση σε ψοφοδέλτιο ΔΕΝ βλέπεις!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για φάει και μάσα Καλώς είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞ ΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενενεργεία είστε όλοι μόκο και βαράτε προσοχές στους πολιτικούς προισταμένους σας, μήπως και πάρετε καμιά ακόμα εύνοια από αυτούς που σας έκαναν στρατηγούς και σας αναβαθμίσουν σε Υφ. ΕΘ.Α. Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σας που δεν φοράτε παντελόνια να ανοίξετε το στοματάκι σας όταν είστε Α/ΓΕΣ και τα στελέχη σας χρειάζονται δίπλα τους. Τον ΜΠΟΥΛΟ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά τον όψιμο πολιτευτή. Είδαμε με τι ασχολούνταν εν ενεργεία. Το οπτικό του πεδίο και το όραμά του έφτανε μέχρι το γκρέμισμα των ντουβαριών της ΣΣΕ, μαζί με τον άλλο αστέρα και κατεδαφιστή του ΒΟΕΑ Κουτρή! Άντε στο καφενείο μπάρμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφείλω να συμφωνήσω.....και οι δυο γλοιώδεις και παρτάκηδες για όσους τους έχουν γνωρίσει..

      Διαγραφή
  10. Πολύ σωστό το παραπάνω σχόλιο. Το έργο που άφησε στον στρατό ήταν το γκρέμισμα των θαλάμων στη ΣΣΕ με διοικητή τον ΒΟΕΑ. Τώρα τρέχουν να την ξαναφτιάξουν με δωρεές του Νιάρχος.
    Τσίρκο που για να κάνει εντύπωση χειροφίλησε την ΠτΔ στην κηδεία του πιλότου! Ψοφάνε για καρέκλες οι επίτιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά το χειροφίλημα της αριστεράς χειρός της ΠτΔ σπεύδει να πλασάρει την δεξιά του κυρίου. Αυτός και ο Στεφανής έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, ότι είναι περιζήτητοι και τους κυνηγούν τα κόμματα! Έλα όμως που τους πήραν χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα -σιγα παιδια μην στριμωχνεστε ,ολοι οι υποψηφιοι Ε.Α θα μας σωσετε.Βολτισα ,ταβερνακι και ραχατι την μερα των εκλογων και το βραδακι ταινια στι neftlix..Δεν θελω να ξερω ουτε που πεφτουν τα εκλογικα τμηματα.Ας πανε οι πολιτογραφημενοι Ελληναρες μεταναστες να τους ψηφισουν με το συνθημα η Ελλαδα ανηκει στους παγκοσμιοποιημενους μεταναστες.Η Ελλαδα ανηκει στο πακιστανοαφγανισανομπαγκλαντεσυριακονιγηριασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή