Εντολή Α/ΓΕΕΘΑ για απόταξη των δύο Ανθυπολοχαγών που συνελήφθησαν με ναρκωτικά στην Πάτρα

Εντολή Α/ΓΕΕΘΑ για απόταξη των δύο Ανθυπολοχαγών που συνελήφθησαν με ναρκωτικά στην Πάτρα

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την απόταξη των δύο αξιωματικών, που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών στην Πάτρα

Για το συμβάν με τους δύο Ανθυπολοχαγούς στην Πάτρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες για την απόταξή τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Να ξεφαντώσουν με κάθε τρόπο αποφάσισαν αρκετοί καρναβαλιστές φέτος στην Πάτρα γεγονός που αποδεικνύεται από τις δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά στις οποίες προχώρησε η αστυνομία της Πάτρας. Όπως έγινε γνωστό ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν, μετά από έλεγχο, σε δυο Ανθυπολοχαγούς του στρατού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατάχρηση εξουσίας (κατά περίπτωση), καθώς στην κατοχή τους είχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,7 γραμμαρίων, κάνναβη 1,8 γραμμαρίων και δύο χάπια «ecstasy».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Όταν θα κατέβει η βάση κάτω του 13 θα μπουν πολλά μπουμπούκια στον στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πανικός είναι άσχημος σύμβουλος. Ο καθένας δικαιούται δίκαιης δίκης και όχι ετυμηγορίας εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε ένα στοιχηματάκι ότι θα επιστρέψουν σε μερικά χρονάκια μέσω προσφυγής σε διοικητικά δικαστήρια και θα έχουν και αναδρομικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ηταν εποπ θ ηταν το ιδιο;
    Αν τσιμπαγαν μιζα σε μαυρες σακουλες θ ηραν τ ιδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς τα παιδιά δε θα σαπίσουν στον Ε.Σ με πενιχρούς μισθούς και μεταθέσεις ανά δύο έτη. Θα βρούν κάποια δουλειά έξω και όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βρουν κάποια καλή δουλειά έξω, καθώς υπάρχουν πολλές καλές δουλειές έξω και θα χορτάσουν χρήμα.

      Διαγραφή
  6. ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάτι τέτοιους σαν κι εσένα τα παιδιά "απλώνονται" χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις. Ούτε λόγος βεβαίως,το να μην το είχαν κάνει και να ήταν ακέραιοι όπως έπρεπε.

      Διαγραφή
  7. Δηλαδή για να καταλάβουμε, χρειαζόταν η άμεση "εντολή" του κάθε "ψαρωτικού" και καλά, αρχηγού; Δεν είναι αυτονόητο; Καλές οι "εντολές" για τα αυτονόητα, αλλά καμμία εντολή για να πληρωθούν τα νυχτερινά, οι υπηρεσίες, οι μεταθέσεις, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Δηλαδή εάν ο κάθε αρχηγός πρέπει να "δείξει" δημοσιογραφικά την "δύναμη" του σε ένα δύο χαμηλόβαθμα στελέχη, δεν κάνουμε τίποτα, αν και αυτό "παίζεται" γιατί στο παρασκήνιο δεν γνωρίζουμε τις " διασυνδέσεις" του καθενός.
    Καλή Σαρακοστή με υγεία και δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την άλλη πλευρά αδιανόητο στελέχη του ελληνικού στρατού να συλλαμβάνονται με ναρκωτικά έστω και για προσωπική χρήση.... απόταξη άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά κάνει ο Α/ΓΕΕΘΑ και δίνει την κατεύθυνσή του για το πού θα πρέπει να κοιτάζει το πειθαρχικό συμβούλιο.
      Στρατιωτικός και ναρκωτικά: Μάλλον κάτι δεν κατάλαβαν κάποιοι! Σπίτι τους και ας βρούν όπου θέλουν δουλειά. Αμαυρώνουν την τιμημένη στολή, την οποία φορούν υπερήφανα και τιμούν δεκάδες χιλιάδες στελέχη. Ούτε η πατρίδα θέλει τέτοιους ούτε όσοι μοχθήσαμε στις ΕΔ.

      Διαγραφή