Κατατέθηκε νέα τροπολογία για το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ αλλά απερρίφθη από ΥΠΕΘΑ–Τι αφορά

Κατατέθηκε νέα τροπολογία για το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ αλλά απερρίφθη από ΥΠΕΘΑ–Τι αφορά

Σήμερα συζητήθηκε στη Βουλή άλλο ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με θέμα τη «Δημιουργία Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης – Κύρωση σύμβασης δωρεάς μεταξύ της εταιρείας “Κύκλωψ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία” και του Ελληνικού Δημοσίου» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Εισηγητές του νομοσχεδίου είχαν ορισθεί ο Ναύαρχος ε.α. Διονύσιος Χατζηδάκης από τη ΝΔ και ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα Θεμάτων ΕΠΟΠ – ΠΟΜΕΝΣ, Νίκο Αντωνόπουλο:

Η κατάθεση της τροπολογίας ήταν σύμφωνα με την πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ, αλλά δυστυχώς, για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας απέρριψε την εν λόγω τροπολογία, όπως το ίδιο ακριβώς έπραξε και με την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκε στο προηγούμενο νομοσχέδιο.

Άλλη μια κοινοβουλευτική ευκαιρία χάθηκε.

Δείτε την τροπολογία και το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Μάλιστα απερρίφθη από ΥΠΕΘΑ. Ξέρετε στις εκλογές τι θα παρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συνδικαλιστές!! Κάντε κάτι χρήσιμο... Παραιτηθείτε... Και καλή αποστρατεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έβαλαν εποπ αγράμματο να υπερασπιστεί τους αγράμματους ιδού τα αποτελέσματα . Μάλλον πρέπει να φύγουν όλοι οι εποπ από την ποκενς και να πάνε στην ποες αν θέλουν να δουν άσπρη μέρα . Τους δουλεύει ο εποπ εκεί στην ποκενς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε πειράζει... 800?, 800 , όσα είναι!! Θα περνάω έξω απο στρατόπεδο και θα κουνάω μαντήλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, ΟΚ: τι να πει κανείς για την συντακτική, γραμματική και νομοτεχνική πληρότητα της τροπολογίας; Οι "προέλευσης Μόνιμοι Επαγγελαμτίες Οπλίτες ΕΠ.ΟΠ.", "δύνανται ... να μπορούν", "να παραμείνουν περαιτέρω", "ιδία δυνατότητα" (!), "θεμελίωση ... συντάξιμης υτπηρεσίας" (!). Τόσα μαργαριτάρια, ούτε σε περιδέραιο. Η παραμονή στις ΕΔ θα είναι, τελικά, μέχρι τα 35 έτη συντάξιμης υπηρεσίας ή μέχρι τα 40; Και όλο αυτό το διάστημα, θα αξιολογούνται ή θα πληρώνονται και θα κάααθονται, χωρίς να μπορεί να τους κουνήσει κανένας αν κριθούν αποστρατευταίοι; Ακόμα και να θέλει να βοηθήσει ο ΥΕΘΑ, τέτοιο εξάμβλωμα δεν μπορεί να το δεχτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή