Συναγερμός στο 401 ΓΣΝΑ–Εκπυρσοκρότησε όπλο αστυνομικού

Συναγερμός στο 401 ΓΣΝΑ–Εκπυρσοκρότησε όπλο αστυνομικού

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όταν όπλο αστυνομικού εκπυρσοκρότησε.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός νωρίτερα είχε τραυματιστεί στο πόδι και συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Εκεί, κατά την αφαίρεση της ζώνης του (σ.σ. όπου υπάρχει η θήκη για το όπλο), το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση. Από το συμβάν, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ "ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ."ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Φίλε θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η Αστυνομία είναι Ένοπλο Στρατιωτικό Σώμα και έχει και Πολεμική Σημαία. Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία δεν σου ανήκουν για να μιλάς έτσι είναι για όλους τους Στρατιωτικούς. Βέβαια είναι και ζήτημα παιδείας του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ανώνυμο 05.47.Η ΕΛ.ΑΣ δεν είναι στρατιωτικό σώμα!Στρατιωτικό σώμα πλήν των Ενόπλων Δυνάμεων ειναι μόνο το Λίμενικό.Η Χωροφυλακή ήταν στρατιωτικό σώμα ,η δε ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ήταν της Χωροφυλακής.ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΤΣ!! Για την παιδεία έχεις δίκαιο αλλά γιά ποιόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι στο Λεκ.Αττικής υπηρετούν 24 ιατροί της ΕΛ.ΑΣ και πάνω από 35 νοσηλευτές,άπαντες έχουν εξωτερικά ιατρεία και εργάζονται παράλληλα και σε διάφορα θεραπευτήρια,ιδιωτικά νοσοκομεία κλπ.Το κτίριο λοιπόν που έχει και λειτουργούν οι υγιειονομικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ να μετατραπεί σε αστυνομικό νοσοκομείο.Ότι αργά ή γρήγορα θα απαγορευτεί η νοσηλεία των αστυνομικών στα στρατιωτικά νοσοκομεία θα πρέπει να θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ.....Είναι θέμα γοήτρου,επιπέδου,οργανώσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ρίξε μια ματιά στον ιδρυτικό νόμο της ΕΛ.ΑΣ. και θα διαπιστώσεις ότι είναι ένοπλο Στρατιωτικό Σώμα και ότι η Πολεμική Σημαία που είχε η Χωροφυλακή απονεμήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. κατά την ίδρυσή της. Εξάλλου οι Αστυνομικοί πληρώνουν εισφορές στο Μ.Τ.Σ. και λαμβάνουν οι απόστρατοι μέρισμα από το ταμείο αυτό. Αν είσαι στρατιωτικός μου λες πόσες φορές ήλθες αντιμέτωπος με καλάσνικωφ; Προτού λοιπόν μιλήσεις καλό είναι να κοιτάξεις και τους Νόμους του Κράτους και συγνώμη αλλά η λέξη παιδεία σ΄αυτό αναφερόταν. Εκτός και αν εσύ είσαι εκτός νομικού συστήματος του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένοπλο ναι, αλλά όχι Στρατιωτικό. Στρατιωτικοί είναι όσοι υπόκεινται στον ΣΠΚ ήτοι το προσωπικό των ΕΔ και του ΛΣ. Οι εισφορές στο ΜΤΣ δεν έχουν καμία σχέση με τη νοσηλεία στα ΓΣΝ. Οι κρατήσεις που γίνονται για ΥΓ περίθαλψη, δίνουν στους αστυνομικούς το δικαίωμα νοσηλείας σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Η νοσηλεία τους στα ΓΣΝ είναι δικαίωμα αλλά όχι υποχρεωτική όπως στους στρατιωτικούς. Άρα δεν είναι σωστό να έχουν απαιτήσεις αποκλειστικής νοσηλείας σε ένα σύστημα όπου δεν έχουν καμία ιδιαίτερη συνεισφορά (ιδίως από άποψη συμμετοχής του ΥΓ προσωπικού της ΕΛΑΣ) ενώ αντίθετα αυτό το σύστημα προορίζεται για τη νοσηλεία όσων δεν έχουν δικαίωμα νοσηλείας πουθενά αλλού... Και για όσους ξέρουν, η επιβάρυνση των ΓΣΝ αριθμητικά και ποιοτικά από τους ασθενείς αστυνομικούς είναι ιδιαίτερα δυσανάλογη και κάποιες φορές δυσάρεστη...

      Διαγραφή
  6. Ειδικά εγώ έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με ΑΚ-47.Και θα συμφωνήσω ότι πρέπει να μην σας επιτρέπεται η νοσηλεία στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία .Όσο για το ΜΤΣ πάρτε το μερίδιό σας και άντε στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή