Συντάξεις: Ανατροπή με τις αυξήσεις–Πότε θα δοθούν τα αναδρομικά

Συντάξεις: Ανατροπή με τις αυξήσεις–Πότε θα δοθούν τα αναδρομικά

Τέλος Φεβρουαρίου τα αναδρομικά αυξήσεων

Ανατροπή με τις αυξήσεις των συντάξεων καθώς στις πληρωμές αυτής της εβδομάδας πληρώνονται μεν οι μηνιαίες αυξήσεις αλλά όχι τα αναδρομικά του Ιανουαρίου. Δηλαδή δεν θα δοθεί διπλή αύξηση, αλλά μονή.

Όπως διευκρινίζει ο ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή του, από τις 26 έως τις 30 Ιανουαρίου με τις συντάξεις Φεβρουαρίου θα πληρωθούν οι αυξήσεις του 7,75% αλλά όχι τα αναδρομικά του Ιανουαρίου (οι συντάξεις Ιανουαρίου πληρώθηκαν πριν απ’ τα Χριστούγεννα).

Τα αναδρομικά του Ιανουαρίου θα πληρωθούν τέλη Φεβρουαρίου με τις συντάξεις Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως η «διπλή αύξηση» θα δοθεί τον επόμενο μήνα με τις πληρωμές στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: imerisia.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Όπως διευκρινίζει ο ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή του, από τις 26 έως τις 30 Ιανουαρίου με τις συντάξεις Φεβρουαρίου θα πληρωθούν οι αυξήσεις του 7,75% αλλά όχι τα αναδρομικά του Ιανουαρίου (οι συντάξεις Ιανουαρίου πληρώθηκαν πριν απ’ τα Χριστούγεννα).ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράστηκα. Βαρέθηκα. Πραγματικά τώρα, ούτε θα ψηφίσω κανένα σούργελο. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά τα 7 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως ανατροπή των αυξήσεων και εν πάση περιπτώσει σιγά το τελικό ποσό της αύξησης και τα αναδρομικά για ένα μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και 9 Απριλίου να τα δώσετε το μαύρο είναι δεδομένο. θα φύγετε κύριοι βασανιστές τον λαό 4 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικος κανόνας: Τα δυσμενή μέτρα πρέπει να παίρνονται όλα μαζί. Τα ευνοϊκά σιγά σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αύξηση 0 ΕΥΡΩ στη σύνταξη που βάλανε. Μαύρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σας. Τι έγινε συνάδελφοι απόστρατοι, δεν βλέπω "φασαρία" με την αύξηση που περιμένατε (δεν μιλώ για τους πικραμένους της πρ. διαφοράς). Σας ροκάνισε την μισή ο αυξημένος φόρος, η υγειονομική περίθαλψη και η περιβόητη ΕΑΣ; Λογικό θα μου πείτε αφού αυξήθηκε το μηνιαίο εισόδημα αυξάνονται κι αυτά. Έτσι στο λογικό, πάει περίπατο το 7,75% ; Σας έχω όμως κι άλλο, για δείτε τα ενημερωτικά των μερισμάτων σας, εκεί σας περιμένει ακόμη μια εκπληξούλα! Ξέρετε τώρα τι είναι όλα αυτά, οι φανφάρες του υπουργού για τριπλές αυξήσεις και μια ολόκληρη σύνταξη το χρόνο! και κάτι ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε, πιστεύετε ότι θα υπάρξει διορθωτική αναπροσαρμογή σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μετά τη δημοσίευση στοιχείων της Ελληνικής στατιστικής αρχής; Για αύξηση απίθανο το βλέπω, για μείωση ίσως. (συγνώμη για το διπλό ποστάρισμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή