ΕΑΑΣ Ρεθύμνου: Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για επαίσχυντη-άδικη απόφαση ΒΟΕΑ τα μέλη μας ΔΕΝ θα θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΕΑΑΣ Ρεθύμνου: Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για επαίσχυντη-άδικη απόφαση ΒΟΕΑ τα μέλη μας ΔΕΝ θα θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η ΕΑΑΣ Ρεθύμνου απέστειλε έγγραφο, προς την κεντρική ΕΑΑΣ, με το οποίο γνωστοποιεί την ομόφωνη απόφαση του ΤΣ παραρτήματος Ρέθυμνου για τα παρακάτω:

α. Τα μέλη του ΤΣ να παραμείνουν στην θέση τους μέχρι την 19η Φεβ 2023 (ημέρα εκλογών) για την εύρυθμο λειτουργία του γραφείου του παραρτήματος Ρεθύμνου.

β. Να μην θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαίσχυντη και άδικη απόφαση η οποία υπονομεύει το μέλλον των παιδιών μας, απαιτώντας από αυτά να βάλουν πλάτη για τα λάθη και παραλείψεις της διοικήσεως του ΜΤΣ.

Το παρόν είναι ανεξάρτητο από κάθε άλλη νομική ενέργεια εκ μέρους των θιγομένων.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Να και μία θέση ευθύνης. Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το ΒΟΕΑ είναι; Το χαράτσι 1% επί των κυρίων συντάξεων υπέρ ΝΙΜΤΣ; Τα αναδρομικά από την κατάργηση των παράνομων κρατήσεων του Ν.4093/12 που πάνε να τα φάνε; Και τέλος οι αυξήσεις των μεριδίων μόνο στους ανώτατους; Αρμαγεδών κατά των αποστράτων το ΔΣ του ΜΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρετε απόφαση να πληρώνετε εισφορές υπέρ βοεα όσο και οι εν ενεργεία. Με 7€ κράτηση θέλετε να παίρνετε ίδια ποσά??? Μπράβο στον υπουργό μας που διευθέτησε μια αδικία ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κλινικά ηλίθιος εκτός από προβοκατόρικα βλάκας. Σε κάποιο λαγούμι της Μεσογείων γράφεις σχόλια χωρίς να έχεις καμμία σχέση με τον ΣΞ. Αν έχεις παιδιά για κοιταξου εάν είναι δικά σου και όχι του γείτονα ή του χασάπη; Όπως και να έχει σε συμπονούμε και σου δίνουμε δωρεάν παρακεταμόλη στο φαρμακείο του ΕΚΕΜΣ με την επίδειξη της ταυτότητας του αυτιστικά ηλίθιου!

      Διαγραφή
    2. Πάλι εδώ είσαι? Πάλι μόνο για το ΒΟΕΑ σχολιάζεις με το ίδιο μοτίβο και τα ίδια επιχειρήματα? Για την αύξηση των μεριδίων των ανωτάτων όμως, μούγγα!! Εκεί δεν σε πειράζει για τα οικονομικά του ΜΤΣ, την "επιβεβλημένη διαβάθμιση" και δικαιοσύνη του, έναντι όλων των μερισματούχων? "Ωραίος" είσαι!! Αντε κάνε μας τη χάρη...

      Διαγραφή
    3. Πάλι ο γνωστός 7ράκιας που σχολιάζει και σε άλλες αναρτήσεις με το ίδιο σχόλιο. Τι να γράψω, σου τα χώσαν οι προηγούμενοι. Εσύ το μόνο που ασχολείσαι από το πρωί ειναι τα κακοήθη σχόλια και το ξεροστάλιασμα με φακέλους έξω από κλειστές πόρτες έτσι και η γυναίκα σου βρίσκει άλλου την χαρά ανάμεσα της, LOL 😆😆😆

      Διαγραφή
    4. Βεβαιως , βεβαιως.....
      Μπραβο και σε σενά γιά την αλληλεγγύη σου στους απόστρατους συναδελφους σου....
      Προφανως εσενα δεν σε πιανει το μετρο και μιλας εκ του ασφαλους....
      Αν σου εκοβαν εστω κι ενα πενηνταρακι απο τις αποδοχες σου να δουμε τι θα εκανες....
      Εξω απ το χορο πολλά τραγουδια λενε.....
      ΥΓ. : Μην ξεχασεις να στειλεις δωρο κουραμπιέδες και καμμια σαμπανια σε οσους υπεγραψαν την ΚΥΆ...

      Διαγραφή
    5. Τελικα ρε ΑΝΩΝΥΜΕ 9:21:00 εσυ πρεπει να εισαι μεγαλο νουμερο.Αν εισαι ε.ε λυπαμαι που ο Ελληνικος Λαος σε πληρωνει

      Διαγραφή
  4. Άμεση υποβολή αναφοράς, για παύση κράτησης 1% υπέρ ΕΑΑΣ, απο το μέρισμα του ΜΤΣ. Αλλιώς δεν θα βάλουν μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή