ΓΕΕΘΑ: Αυτεπάγγελτες αποστρατείες Αντιστρατήγων-Αντιναυάρχων και Απονομές τίτλων Επίτιμων δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ

ΓΕΕΘΑ: Αυτεπάγγελτες αποστρατείες Αντιστρατήγων-Αντιναυάρχων και Απονομές τίτλων Επίτιμων δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ

Το ΓΕΕΘΑ παραπέμπει στο ΦΕΚ Τεύχος Γ’ 27/16.01.2023, σύμφωνα με το οποίο τίθενται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία Αντιστράτηγοι - Αντιναυάρχοι, καθώς και απονέμονται τίτλοι Επιτίμων που αποφασίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις στην ηγεσία του Στρατεύματος

Συγκεκριμένα τίθενται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, με το βαθμό που φέρουν και εγγράφονται στα στελέχη της εφεδρείας, ...οι παρακάτω Αντιστράτηγοι, οι οποίοι σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), θεωρούνται ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, κατά την επιλογή Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού:

α. Πέτρος Δεμέστιχας του Ιωάννη ...Σ’ αυτόν απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Στρατιωτικού Αντιπροσώπου Στρατιωτικής Επιτροπής Βορειοατλαντικού Συμφώνου.
β. Νικόλαος Φλάρης του Πελοπίδα ...Σ’ αυτόν απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού - Διοίκησης Δογμάτων και Εκπαίδευσης του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
γ. Γεώργιος Τσιτσικώστας του Αλεξάνδρου ...Σ’ αυτόν απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου.

Προάγεται σύμφωνα με ...ο Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης του Ζαχαρία ... ο οποίος θεωρήθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας με τη σχετική απόφασή του ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, κατά την επιλογή Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Σ’ αυτόν απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Τίθεται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, με τον βαθμό που φέρει και εγγράφεται στα στελέχη της εφεδρείας, σύμφωνα με ...ο Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης του Χρήστου ...ο οποίος σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, θεωρήθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, κατά την επιλογή Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Σ’ αυτόν απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού Στόλου.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μικροψυχία και πολύ αντισυναδελφικότητα. Δείγμα αλαζονείας και ρεβανσισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή