ΒΟΕΑ: Δείτε τις Απόψεις του Αντγου ε.α. Σταύρου Κουτρή–Προέδρου ΕΑΑΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΒΟΕΑ: Δείτε τις Απόψεις του Αντγου ε.α. Σταύρου Κουτρή–Προέδρου ΕΑΑΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Δείτε τις απόψεις του Προέδρου της ΕΑΑΣ, Αντγου ε.α. Σταύρου Κουτρή, σχετικά με την ανακοίνωση ΕΑΑΣ για το ΒΟΕΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), που θα βοηθήσουν στη σφαιρική και πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων για το θέμα του ΒΟΕΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτρή, η οριακή πλειοψηφία του ΔΣ της Ένωσης, σε ηλεκτρονική διαβούλευση, ψήφισε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της και δεν είναι ακριβής.

Γι' αυτό συνέταξε το παρακάτω κείμενο:

Δημοσίευση σχολίου

68 Σχόλια

  1. Δηλαδη τι γινεται τελικα στην ΕΑΑΣ;Βγαζει επισημη ανακοινωση η ΕΑΑΣ 26/12/22 και μας κοινοποιει εγγραφο τη; 19/12 προς τον Υπουργο που υπογραφει αντι του Προεδρου ο Αντιπροεδρος και ο Διευθυνων συμβουλος αλλα δεν το εχει εγγρινει ο κ.Προεδρος και δεν συμφωνει με αυτο;Θα μας τρελλανει ο κ.Προεδρος;Αυτος δεν ψηφισε τελικα στο ΔΣ του ΜΤΣ θετικα;Και μαλιστα χωρις να εχει την συμφωνη γνωμη του ΔΣ της ΕΑΑΣ;Και τωρα εχοντας την συνειδηση του ησυχη για την επιλογη του,μιας και οπως φαινεται συμφωνουσε απολυτα και για αυτο ψηφισε θετικα!!!Εδω δεν ενημερωσε ουτε το ΔΣ της ΕΑΑΣ για τις αποφασεις του ΜΤΣ ,οπως φαινεται στην ανακοινωση του ΔΣ ΕΑΑΣ της 30/12/22!!!Και τολμα να μας απολογειται σημερα με αυτην την καταπτυστη εποστολη του;
    Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει περίπτωση να συνέταξε το έγγραφο ο Πρόεδρος και επειδή απουσίασε την ημέρα που έστειλαν το έγγραφο, να έβαλε την υπογραφή του ο Αντιπρόεδρος, για να φανεί σωστός;

      Διαγραφή
    2. Ξεκινώντας με το δεδομένο, ότι ο αδελφός μου και Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, ούτε ποτέ έτρεξε έξω από πολιτικά γραφεία, ούτε έγλυψε κανέναν, ούτε διεκδίκησε έμμισθες θέσεις παρακαλώντας πολιτικούς και πολιτικάντηδες, ούτε χρησιμοποίησε τη θέση του, για να εμπλακεί σε πολιτικά σχήματα και να επηρεάσει συναδέλφους… στέλνω συνημμένα την απάντηση του, αφού στην ΕΑΑΣ έχει γίνει πραξικόπημα και δεν επετράπει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Ένωσης τη δική του άποψη.

      Παρακαλώ, όσοι έκαναν τα παραπάνω, να μην διαβάσουν τη συνέχεια, ούτε να απαντήσουν.

      Αρκετά ανέχτηκα στη ζωή μου αλητάμπουρες πολιτικούς με άποψη.

      Αξιωματικούς τέτοιους, ούτε να τους βλέπω θέλω ούτε να τους ακούω!

      Λυπάμαι για την κατάντια του ΔΣ της ΕΑΑΣ ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας, που έβγαλε την κατάπτυστη ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα.

      Κάποιοι άνθρωποι χωρίς κανένα παρελθόν στο στράτευμα, αποφάσισαν να αποκτήσουν μέλλον σαν απόστρατοι… όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ποιος!

      Τελικά, αντί το πρόβλημα να είναι το ΜΤΣ, με εγκάθετο του Πρόεδρο (που ορίζεται από υπουργούς, χωρίς συγκεκριμένα κριτήρια ή προσόντα), με λοιπά μέλη του ΔΣ, που μάλλον εκτελούν εντολές και που ουδέποτε ενημέρωσαν αναλυτικά τους συναδέλφους για λεπτομέρειες των ΒΟΕΑ κλπ και γενικότερα η έλλειψη διαφάνειας και ενημέρωσης, κατέληξε να είναι ευθύνη μόνον του Προέδρου της ΕΑΑΣ. Ή μήπως ήταν εξαιρετική ευκαιρία για εκμετάλλευση & προσωπικό όφελος ορισμένων, εν όψει εκλογών;

      Έχει ευθύνη ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ;

      -Ναι, διότι έπρεπε να ζητήσει να γραφτεί ξεκάθαρα, ότι συμφωνεί υπό όρους (όπως υπάρχει στα πρακτικά) & όχι να λέει το ΜΤΣ “ομοφώνως” & να μεταφέρει την προσοχή των συναδέλφων σε αποδιοπομπαίο τράγο.

      -Όχι, διότι ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΑΑΣ.
      Απλά τα μέλη του ΔΣ/ΕΑΑΣ, δεν διάβασαν, δεν έδωσαν σημασία, αδιαφόρησαν ή δεν κατάλαβαν το σκεπτικό και τη σοβαρότητα και όταν βγήκε η ΚΥΑ τους ήλθε ξαφνικό!!!
      Ήταν λοιπόν ευκαιρία να μεταβιβάσουν την ευθύνη τους & να προετοιμαστούν για εκλογές…

      Αφού είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι, ας παραιτηθούν όλοι μαζί ΤΩΡΑ και να μην ξαναβάλει υποψηφιότητα κανείς τους!!!

      Μαζί στη δόξα, μόνος στο πρόβλημα;

      Μετά τα παραπάνω, δοξάζω το Θεό που έφυγα νωρίς και δεν έζησα αυτή την ξεφτίλα και δοξάζω τον Θεό, που δεν έγινε πόλεμος και να τύχω δίπλα μου τέτοιους συμπολεμιστές!!!

      Καλή μας χρονιά!!!

      ΥΓ. Παρακαλώ, διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση του αδελφού μου, προσεκτικά και όχι φευγαλέα. Αλλιώς σχολιάζετε άσχετα πράγματα!!!

      Διαγραφή
    3. Δηλαδη τοσα χρονια κ.Κουτρη ,οπως λεει ο αδελφος σας στην ΕΑΑΣ και στο ΔΣ της, ηταν μαζι με Αξκους που ούτε να τους βλέπει θέλω ούτε να τους ακούει;Αν αυτο πιστευει πως εβγαινε φωτογραφιουλες μαζι τους και π[ηγαινε στις διαφορες εκδηλωσεις μαζι τους;Και με ποσους "αληταμπουρες"πολιτικους εχει συνομιλησει και βγαλει φωτο μαζι τους;Το κακο το εκανε ο αδελφος σας στα παιδια μας !!!Εγω θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα γιατι απο οτ ιδιαβαζω ο αδελφος σας ειναι αμετανοητος και δεν εχει αντιληφθει τις συνεπειες της πραξης του. 1.Τα παιδια το υελαβαν το ΒΟΕΑ ολοκληρο η θα το λαβουν μειωμενο;2.Θα καλυψει ο ιδιος απο την προσωπικη του περιουσια τα παιδια των ε.α συναδελφων που θα παρουν μειωμενο ΒΟΕΑ απο δω και περα;Μα καλα ενα συγνωμη για την παπαρια που εκανε δεν θα ζητησει;Εντελως ανευθυνος;Παλι καλα που οταν ηταν ε.ε στρατηγος δεν εγινε τιποτα με τους απεναντι γιατι με κατι τετοιους σαν τον αδελφο σας ,τα συνορα της Ελλαδας θα ητανε στο Κριεκουκι.

      Διαγραφή
  2. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΤΣ,ΟΣΟ Κ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΑΛΛΑ Κ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΛΗ ΔΣ.ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά πόσον νομιμοποιείται ο κ. Κουτρής να εκφέρει τις προσωπικές του απόψεις κάνοντας χρήση του λογοτύπου της ΕΑΑΣ και παραπλανώντας μας ότι είναι επίσημη ανακοίνωση; Οι προσωπικές του απόψεις δεν μας ενδιαφέρουν. Μας ενδιαφέρει η επίσημη άποψη της ΕΑΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την εντύπωση ότι η Καμόρα οχρια μπροστά σε αυτα που γίνονται μέσα στην ΕΑΑΣ. Κάποιο καλό μέλι θα έχει από κάτω για να σφάζονται όλοι ποιος θα το φάει. Ένα σακί σ@@@@ με απέξω παράσημα είστε όλοι εκεί μέσα .Ούτε ευχές δεν αξίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέει ο κ. Κουτρής - τον οποίο αναγνωρίζω γιατί τόλμησε να μιλήσει για διαχωρισμό του ΜΤΣ - για οριακή πλειοψηφία στο θέμα της ανακοίνωσης. Άπαξ και ψηφίστηκε κ. Κουτρή καμία σημασία δεν έχει το οριακό του θέματος. Το δεύτερο που επισημαίνει είναι, ότι η ανακοίνωση της ΕΑΑΣ δεν είναι ακριβής. Δηλ. κ. Κουτρή είσαι κάπου -έστω σε αυτό το καφενείο η "ΕΑΑΣ"- Πρόεδρος και λες ότι η ανακοίνωση δεν είναι ακριβής? Και εσύ σαν Πρόεδρος τι κάνεις εκεί? Τι παριστάνεις? Τι ψήφισες στο ΔΣ/ΜΤΣ κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ που είναι ολοφάνερο στον κάθε αδαή, ΕΑΑΣ ίσον διαλυμένο σωματείο. Αλλού ο Πρόεδρος, αλλού ο Διευθύνων Σύμβουλος, αλλού ο Αντιπρόεδρος κλπ. Δρόμο ΟΛΟΙ με τις επερχόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοια φαγωμάρα στην ΕΑΑΣ, δημόσια μάλιστα, εγώ προσωπικά δεν ξαναθυμάμαι. Τι σημαίνει κ .Κουτρή ανάληψη ευθύνης? Θα καλύψετε από την τσέπη σας τις απώλειες του ΒΟΕΑ? Αυτό μάλιστα είναι ανάληψη ευθύνης, οτιδήποτε άλλο απλά να λέγεται. Και το θεϊκό? Οι συνάδελφοι διαμαρτύρονται για το ΒΟΕΑ λόγω της κακής πληροφόρησης. Μάλιστα. Το ακούσαμε και αυτό. Δηλ. για το -50% υπάρχει και άλλη πληροφόρηση ή ερμηνεία από αυτό που αντιλαμβάνεται ο απλός σκεπτόμενος άνθρωπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως ο Πρόεδρος λέει και σημαντικά πράγματα.
    Α. Δεν χρησιμοποιεί το αξίωμα για ανέλιξη σε πολιτικές θέσεις ή σε άλλα ΝΠΔΔ. Άρα κάποιος άλλος το χρησιμοποιεί?
    Β. ή για να κάνει δουλειές προμηθεύοντας υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ. Άρα κάποιος άλλος
    προμηθεύει υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ?
    Γ. Κάποιοι κάνουν πολιτική από το face-book και απασχολούνται αποκλειστικά με αυτό.
    Δεν βγαίνουν εύκολα αυτά προς τα έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως ενας απο τους μερισματουχος και εγω συμφωνω απολυτα με την αγανακτηση ολων των συναδελφων και με εκφραζουν στο συνολο τους τα επιχειρηματα τους, εκεινο ομως το συμπερασμα που βγαινει αβιαστα απο ολη αυτην την υποθεση, αυτο που μου προκαλει τρομο ειναι οτι ολα αυτα τα αβουλα σκιαχτρα και οι ομοιοι τους θα παρουν αποφασεις σε περιπτωση πολεμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σας. Πράγματι πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας που δεν έγινε τίποτα επί διοικήσεων τους εάν κρίνουμε από το μπάχαλο που επικρατεί στις αποφάσεις τους ως απόστρατοι στην ΕΑΑΣ και στο ΜΤΣ.

      Διαγραφή
    2. Κύριοι απλά δεν είστε ικανοί να αποφασίσετε για τίποτα. Και γιατί δεν δίνετε την ευκαιρία στους μερισματούχους να αποφασίσουν εάν θέλουν να δίνουν μεγαλύτερη εισφορά ώστε να μην χάνουν το μέρισμα τα παιδιά τους;

      Διαγραφή
  10. Κύριε πρόεδρε, στο ως άνω κείμενο σας λέτε ότι η εισήγηση του γενικού διευθυντού του ΜΤΣ για μείωση του ΒΟΕΑ είναι σύννομη και δίκαιη και ως προς το σύννομη επικαλείστε και τη σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας του ΜΤΣ. Μπορείτε παρακαλώ να ενημερώσετε τα μέλη της ΕΑΑΣ σε ποιά διάταξη νόμου ή ΚΥΑ προβλέπεται η δυνατότητα τέτοιας μείωσης. Τόσο ο Α,Ν 559/37,όσο και η με αριθμό 2412/84 ΚΥΑ προβλέπουν το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή τα τέκνα των μετόχων και μερισματόυχων που δικαιούνται ή λαμβάνουν το ίδιο μέρισμα δικαιούνται το ίδιο ΒΟΕΑ. Σας ενημερώνω με την ευκαιρία ότι το ΒΟΕΑ είναι περιουσιακό στοιχείο των τέκνων και όχι του γονέα, που άν κρίνω απο τα διαλαμβανόμενα στο κείμενό σας μάλλον δεν το γνωρίζετε και σύμφωνα με τον Α.Ν 559/37 δεν μπορεί να θιγεί. Οποιοσδήποτε εξορθολογισμός κριθεί δίκαιος μπορεί να γίνει με άλλους τρόπους και όχι με διαφοροποίηση του ΒΟΕΑ. Και κάτι τελευταίο στο ΔΣ/ΜΤΣ δεν ΔΙΟΡΙΣΤΉΚΑΤΕ ως εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ αλλά ως μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΣ. Ψάξτε το και θα δείτε τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και στο ΔΣ της ΕΑΑΣ ειναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!Ο προεδρος και το εκαστοτε Δ.Σ της ΕΑΑΣ διοριζεται με υπουργικη αποφαση παντοτε!!Δεν πιστευω να νομιζεις πως ειναι εκλεγμενοι με αυτην την ισχυουσα νομοθεσια "τσιρκο" για τις αρχαιρεσιες της ΕΑΑΣ!!Για αυτο καθε φορα πανω απο 90% δεν συμμετεχει σε αυτα τα καραγκιοζιλικια-αρχαιρεσιες τους

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλάβατε αγαπητέ συνάλφε τί θέλω να πώ. Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν κάποιος συμετέχει στο Δ.Σ. κάποιου ΝΠΔΔ ως εκπρόσωπος ενός άλλου ΝΠΔΔ η ευθύνη για τις θέσεις που παίρνει στο Δ.Σ βαρύνει το ΝΠΔΔ, το οποίο εκπροσωπεί, ενώ αντίθετα όταν συμμετέχει με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ του άλλου ΝΠΔΔ η ευθύνει βαρύνει τον ίδιον και όχι το ΝΠΔΔ. Ήτοι ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ συμμετέχει στο ΔΣ/ΜΤΣ με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ/ΕΑΑΣ και .οχι ως εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ και η ευθύνει είναι δική του ανεξάρτητα αν ενημέρωσε ή όχι το ΔΣ/ΕΑΑΣ. Ελπίζω τώρα να έγινα σαφής και να το καταλάβετε.

      Διαγραφή
  11. Η απόφαση πρέπει να είναι πολιτική και ο κ.Παναγιωτοπουλος να άρει την αδικία σε βάρος των αποστρατων,αλλιώς πρέπει να αναλάβει όλη την πολιτική ευθύνη,η οποία θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα στις κάλπες.Οσον αφορά τα λάθη και τις παραλείψεις της ΕΑΑΣ και του ΜΤΣ,καλόν είναι άμεσα να ζητήσουν συγνώμη και να παραιτηθούν για την μεγάλη αδικία σε βάρος των ατυχων παιδιων των αποστρατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ κε Κουτρή υπαγορεύει ότι το να αυξηθούν οι εισφορές μας προκειμένου τα παιδιά μας να πάρουν ένα αξιοπρεπές ΒΟΕΑ είναι μία από τις ενδεδειγμένες λύσεις που κανείς δεν θα σου έλεγε γιατί ψήφισες και εσύ πας και ψηφίζεις την πιό χαζή πρόταση που θα μπορούσε να δώσει λύση στο πρόβλημα τότε ΟΛΟΙ όσοι ψηφίσατε αυτό το έκτρωμα είστε ανεπαρκείς για αν μην γράψω κάτι χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της ΕΑΑΣ
    Είτε έτσι είτε αλλιώς εκ του αποτελέσματος ο καθένας συμπεραίνει τα παρακάτω.
    1.Δεν είναι σε θέση το ΔΣ της ΕΑΑΣ να εκφράσει μία άποψη .
    2. Οι Συνεδριάσεις που γίνονται είτε γίνονται για τα μάτια του Κόσμου , είτε γίνονται για να γίνονται χωρίς να γίνονται σεβαστές όλες οι θέσεις ελαφριά την καρδία .
    3. Εκ του αποτελέσματος το μόνο συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι εκεί μέσα γίνεται " ΜΠΑΧΑΛΟ" .
    Μετά από όλα τα παραπάνω και σύμφωνα με όλα αυτά που λέγατε πριν την αναρρίχησή σας στον θώκο του Προέδρου της ΕΑΑΣ είναι " ΗΛΙΟΥ ΦΑΝΕΡΩΤΕΡΟ" ότι ήταν προσωπική σας φιλοδοξία να γίνεται πρόεδρος της ΕΑΑΣ
    και να γίνεται όμοιος των " ΣΩΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " και δεν διαφέρεται σε τίποτε από όλους αυτούς που παρουσιάζονται σαν σωτήρες της χώρας και του Λαού .
    Κύριε πρόεδρε καλή σταδιοδρομία και στην Πολιτική διότι διεκδικείται επάξια μία θέση σε κάποιο ψηφοδέλτιο κάποιου Πολιτικού φορέα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ουσία του θέματος βρε @@@@@ είναι αμέσως η κατάργηση της ΚΥΑ όπως και τα όλα τα άθλια που πάνε να περάσουν στο νομοσχέδιο(ΝΙΜΙΤΣ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΛΠ).Το καλό είναι ότι σας κατάλαβαν οι συνάδελφοι ε.ε και ε.α γι αυτό σας β@@@@ , @@@@@ σας ανεβάζουυν @@@@@ σας κατεβάζουν και δεν έχουν άδικο, όσο βγάζετε ανακοινώσεις τόσο αποκαλύπτεται ο ρόλος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. - Προτείνω για να δοθεί λύση στο πρόβλημα ,να κοπεί κατά 30-50% το ΒΟΕΑ για τα παιδιά των αποστράτων,έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση ;
    - Όχι.

    Και κάπως έτσι καθόμαστε και γκρινιάζουμε τώρα για το τι συνέβει...
    Και ο κος Κουτρής αναλαμβάνει την ευθύνη παραμένοντας στη θέση του (!)όπως κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΑΑΣ (!) αντί να έχουν παραιτηθεί όλοι τους ΧΘΕΣ και να μην λάβουν μέρος στις επόμενες εκλογές που δυστυχώς ΔΕΝ αντιλαμβάνονται ότι τις έχουν ήδη απαξιώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ. πρόεδρε, η εισήγηση του άσχετου ΓΔ του ΜΤΣ για μείωση του ΒΟΕΑ, υπό συνθήκες έως -50%, είναι σύννομη και δίκαιη και ως προς το σύννομη επικαλείστε και τη σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας του ΜΤΣ? Αλήθεια τώρα? Θα μας τρελάνετε εντελώς? Πόσα χρόνια είστε στο ΔΣ/ΜΤΣ δεν καταλάβατε τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποιος μέσα στην ΕΑΑΣ είναι ο Δούρειος Ίππος για δημιουργία μπάχαλου και προώθηση βολικού προεδρείου και οριστικής διάλυσης του ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάποιος μέσα στην ΕΑΑΣ είναι ο Δούρειος Ίππος για δημιουργία μπάχαλου και προώθηση βολικού προεδρείου και οριστικής διάλυσης του ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να διαλυθεί το μπ...λο το ΜΤΣ να τελειώνουμε. Έχουμε αγανακτήσει με τους άχρηστους

      Διαγραφή
  19. Αμεση κατάργηση ή τροποποίηση της ΚΥΑ με αναπροσαρμογή της εισφοράς ώστε το βοήθημα να είναι λίγο αξιοπρεπές και όχι φιλοδώρημα. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όλων στην ΕΑΑΣ, το λιγότερο που μπορούν να κάνουν. Το ΜΤΣ έχει αδικήσει πολλούς συναδέλφους και συνεχίζει να πράττει το ίδιο, ειδικά σε κατώτερους προέλευσης ΑΣΣΥ-ΕΜΘ, εκεί δεν ισχύει η ισότητα και η επιβεβλημένη διαβάθμιση?? . Είμαι ήδη στα δικαστήρια για το συμπληρωματικό εφάπαξ και τα μερίσματα. Καλή χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπήρχε ένας μύθος που έλεγε ότι οι Γερμανοί στρατηγοί όταν έβγαζαν μια διαταγή έβαζαν έναν χαζό κατώτερο αξιωματικό να την διαβάζει. Αν την καταλάβαινε ο χαζός τότε και μόνο τότε εξέδιδαν την διαταγή.
    Δυστυχώς ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ έπρεπε να κάνει το ίδιο. Έγραψε 3 σελίδες ανακοίνωση και ανάθεμα αν κανένας κατάλαβε τι ήθελε να πει.
    Μπλα-μπλα-μπλα και από ουσία τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι λέει ο αδερφός του Προέδρου της ΕΑΑΣ? Τα λέει όλα σε λίγες γραμμές:
    α. Αφού στην ΕΑΑΣ έχει γίνει πραξικόπημα και δεν επετράπει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Ένωσης τη δική του άποψη. Από πότε έχουμε να ακούσουμε για ένα πραξικόπημα οποιασδήποτε μορφής?

    β. Αντί το πρόβλημα να είναι το ΜΤΣ, με εγκάθετο του Πρόεδρο (που ορίζεται από υπουργούς, χωρίς συγκεκριμένα κριτήρια ή προσόντα), με λοιπά μέλη του ΔΣ, που μάλλον εκτελούν εντολές και που ουδέποτε ενημέρωσαν αναλυτικά τους συναδέλφους για λεπτομέρειες των ΒΟΕΑ κλπ
    γ. και γενικότερα η έλλειψη διαφάνειας και ενημέρωσης.
    Συμπέρασμα: Διορισμένος άσχετος άνευ προσόντων πρόεδρος-μέλη ΔΣ που λειτουργούν ως εκτελεστικά όργανα, έλλειψη διαφάνειας και ενημέρωσης. Πόσο μπάχαλο τα κάνατε εκεί στο ΜΤΣ με τις κουτοπονηριές ορισμένων και τις απόρρητες της πλάκας μελέτες. Πόσο μπάχαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παραιτηθείτε όλοι μαζί και από την ΕΑΑΣ και από το ΜΤΣ και φύγετε έτσι και αλλιώς διακοσμητικοί είστε για να δίνετε πλακέτες ο ένας στον άλλο άντε να κάνετε και καμιά εκδρομή αφού βέβαια πήρατε τα παχυλά ΕΦΑΠΑΞ εσείς και τα 15 χιλιάρικα τα παιδιά σας. Σιγά να μην έρθουμε να ξαναψηφίσουμε... Αφού δεν έχει καμία σημασία η ψήφος του στο ΜΤΣ, όπως λέει ο πρόεδρος και δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα, ποιός ο λόγος ύπαρξης της ΕΑΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΚ ΤΗΣ ΕΑΑΣ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΟΕΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΟΕΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε πρόεδρε θα αναφέρω μια ιστορία με το νομικο σύμβουλο του ΜΤΣ. Σε κάποια συνεδρίαση του ΔΣ/ΜΤΣ ο τότε Γενικός Διευθυντής ήθελε να περάσει ένα θέμα,που δεν ήταν σύννομο.Στην εισήγηση του Γ,Δ. υπήρχε φαρδιά-πλατιά η υπογραφη του νομικου σύμβολου με την σύμφωνη γνώμη του. Κάποιο μέλος του ΔΣ/ΜΤΣ είχε μελετήσει τη σχετική νομοθεσία που ήταν συνημμενη στο θέμα και ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη ότι ο νόμος που επικαλούνται για να τεκμηριώσουν τη νομιμότητα του θέματος προβλέπει ακριβώς το αντίθετο απο τη ρύθμιση που θέλουν να περάσουν .Κλήθηκε τότε ο νομικός σύμβουλος για να δώσει εξηγήσεις.Η απάντησή του ήταν, ναί υπάρχει ο νόμος που προβλέπει το αντίθετο,αλλά ο νόμος αυτός είναι εν υπνώσει, κοιμάται δηλαδη και δεν εφαρμόζεται. Στην περίπτωσή σας κύριε πρόεδρε φαίνεται ότι δεν μελετησε κανένας το περίφημο 9ο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ήταν όλοι εν υπνώσει. Περαστικά

      Διαγραφή
    2. Να ηταν μονον αυτος ο νομος εν υπνωσει......
      Πολλοι νομοι βρισκονται σε γενικη κατακλιση.....
      Χρειάζονται εναν διπλο φρεντο χωρις ζαχαρη για να ξυπνησουν.....

      Διαγραφή
  25. Καλή χρονιά!
    Συνυπευθυνότητα, η λέξη που αγνοούμε εσκεμμένα όλοι μας και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Από το μικρό τροχαίο στο δρόμο, που κατεβάζουμε αμέσως το παράθυρο και βρίζουμε για το σφάλμα του άλλου, ενώ εμείς διαπράξαμε μεγαλύτερο, μέχρι το παραπάνω παράδειγμα. Συνυπεύθυνοι: Κος ΥΕΘΑ και όλα τα μέλη του ΔΣ του ΜΤΣ. Επειδή, λοιπόν, ήταν και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ μέλος του ΔΣ, παρέλκουν οι δικαιολόγίες από οποιονδήποτε. ΒΟΕΑ Σχη πρίν 10-15 χρόνια: 23.000 Ευρώ! ΒΟΕΑ Αντιστρατήγου σήμερα: 10.000 και κατεβαίνουμε! Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα!
      Δυστυχώς ομως στην πραξη μολις γινει η στραβη , την πληρωνει ο πιο αδυνατος κρίκος...
      Οι υπόλοιποι (δεν ειδα, δεν ακουσα , δεν ξερω ) "μιλαγαν με τη Γαδικιαρογλου"...
      Δεν αναφερομαι μονο στο παρον ζητημα του ΒΟΕΑ.....

      Διαγραφή
  26. Ανάξιοι που φόρεσαν στολή με τενεκεδένια παράσημα . Δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας επάνω σας. Αρπάξατε και περιδρομιάσατε τα μερίσματα και το ΒΟΕΑ κανονικότατα για εσάς και τα παιδιά σας και καταστρέφετε των δικών μας. Τσίπα δεν έχετε. Περιφρόνηση και μόνο από όλη την κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από ότι καταλαβαίνουμε το ΔΣ της είναι υπό διάλυση! Όσο πλησιάζουν οι εκλογές βγήκαν τα μαχαίρια και καρφώνει ο ένας τον άλλον! Φταίμε εμείς που ψηφίσαμε διάφορους εγκάθετους και σε μια τριετία διαλύσανε την ΕΑΑΣ. Με το τελευταίο νομοσχέδιο σφάζουν τους απόστρατους με το χαράτσι του ΝΙΜΤΣ, με την αύξηση των μερισμάτων στους ανώτατους και την μείωση του ΒΟΕΑ. Θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί όλοι και αν μην είναι ξανά υποψήφιοι! Εάν δεν συμβεί αυτό να μην τους ψηφίσει κανένας στις ερχόμενες εκλογές! Η δε κυβέρνηση θα πρέπει να αποσύρει αυτές τις ρυθμίσεις πριν ψηφισθεί το νομοσχέδιο γιατί θα μιλήσουν οι κάλπες στις εκλογές που έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πέρα από την πλάκα γράφηκαν επωνύμως βαριά πράγματα. Πραξικοπήματα, προμηθευτές του ΥΠΕΘΑ κλπ δεν τα προσπερνάς τόσο εύκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παραειμαστε μεγαλοι για να κλαψουμε αλλα το θεμα ειναι σοβαρο, και δεν μπορουμε να το βαλουμε και στα γελια. Ο Κουτρης εχει απολυτο δικιο για το θεμα της ΕΑΑΣ αλλα τελειως αδικο για το θεμα του ΒΟΕΑ, το οποιο ειναι και αυτο που μας απασχολει τωρα. Ο (καθε) προεδρος δεν ελεγχει το ΔΣ της ΕΑΑΣ. Εχει μονο μια ψηφο την δικη του. Η πλειοψηφια στο τωρινο ΔΣ εχει κανει τερατα και σημεια. Ενα μονο παραδειγμα. Εχουν στειλει στο ΔΣ του ΝΙΜΤΣ σαν εκπροσωπο της ΕΑΑΣ αστυνομικο. Ετσι στο ΔΣ/ΝΙΜΤΣ υπαρχουν δυο αστυνομικοι (ο δευτερος απο την ενωση συνταξιουχων αστυνομικων) και κανενας του στρατου Ξηρας. Ο Κουτρης, που καθε αλλο παρα τουριστας ηταν στον στρατο, ανεδειξε και Μπραβο του το θεμα του διαχωρισμου Στρατου - Αστυνομιας στο ΜΤΣ. Τεραστια ποσα χανουμε καθε μηνα απο αυτο, το οποιο κανεις μα κανεις προηγουμενος προεδρος δεν τολμησε να αγγιξει. Ομως η ανακοινωση του, ενω μας λεει τι γινεται στην ΕΑΑΣ, δεν μας λεει γιατι ψηφισε την μειωση του ΒΟΕΑ. Αυτο το ξερει μονο ο ιδιος. Ειναι επιχειρημα για μικρα παιδια, να λεει οτι ακομα και αν καταψηφιζε τιποτα δεν θα αλλαζε διοτι η εισηγηση ηταν δικαιολογημενη. Ποια εισηγηση ηταν δικαιολογημενη? Αυτη που ελεγε οτι μεχρι προχθες οσοι θα παρουν ΒΟΕΑ θα ''κανονικο'' και απο χθες με τις ιδιες εισφορες θα ειναι λιγο ή πολυ μειωμενο. Οι αποστρατοι καθορισαν ποσο θα πληρωνουν ή το ΜΤΣ? Και τελος να αφηνει αστηρικτες υπονειες οτι εαν διατηρηθει ετσι το ΒΟΕΑ ''θα μειωθει'' το μερισμα οπως ο Ψεκασμενος που ελεγε ''μην αντιδρατε στις μειωσεις (μισθων), γινονται για να μην γινουν απολυσεις.'' Πολυ λυπηρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομη και "τιποτε να μην αλλαζε" οφειλε για να εχει τη συνείδηση του ησυχη, να ψηφιζε ελεύθερα (γραφε καταψηφιζε) κάι η ευθυνη να βαραινε τους υπόλοιπους οι οποίοι θα υπερψηφιζαν....

      Διαγραφή
    2. Ευτυχως δεν εγινε κανενας πολεμος οταν ηταν στην ενεργεια ο σημερινος προεδρος και ολοκληρο το ΔΣ της ΕΑΑΣ γιατι τα συνορα μας θα ειχαν φτασει στο Λιανοκλαδι,με την ανευθυνοτητα και τον μπαχαλο που κουβαλανε.

      Διαγραφή
  30. Δεν ξέρω πλέον τι να πιστέψω ειλικρινά. Το σίγουρο είναι ότι - αν κατάλαβαν τις συνέπειες αυτού που εισάγονταν με το θέμα για το ΒΟΕΑ - έπρεπε να έχουν δραστηριοποιηθεί και κυρίως να έχουν ενημερώσει τα μέλη. Τώρα μου είπες αλλά δεν σου είπα, μου το πες αλλά το ξέχασα και μου είπες αλλά δεν μου είπες να μην το πω, είναι αστεία πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν υπήρξε καμμία ενημέρωση απο κανέναν.Ολα έγιναν εκ τού πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διαφωνώ και εξοργίζομαι στον μέγιστο βαθμό με την απόφαση που λάβατε, παρόλο που προσωπικά δεν με επηρεάζει, χωρίς να έχει το τελευταίο καμία απολύτως σημασία. Αλλά για μία στιγμή. Ένας Κουτρής φταίει? Ο Υπαρχηγός που ήταν? Σε άλλο ΔΣ? Ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ/ΔΟΙ που ήταν? Τον Στγό της ΔΟΙ τον συμβουλεύτηκαν? Δεν μιλάμε για τον σωτήρα του ασφαλιστικού συστήματος της Ελλάδας, αυτός από όπου και εάν πέρασε μπάχαλο τα έκανε. Νομίζει πως το ΜΤΣ είναι ΣΠ ΑΔΤΕ. Το υπόγειο του ΜΤΣ θυμίζει ΚΕΠΙΧ Σχηματισμού, διαμορφώνεται χώρος για τα απόρρητα σχέδια και απέξω βιβλίο να υπογράφουν οι εφοδεύοντες. Διαφάνεια χθες κύριοι. Ανάρτηση χθες, των Πρακτικών του ΔΣ/ΜΤΣ και των όποιων μελετών, θέλουμε να ξέρουμε τι σχεδιάζονται για τις εισφορές μας και κυρίως για τον ΕΚΟΕΜΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Από την Αριθμ. Φ.951/1/80425/Σ.22024 Απόφαση του κ. ΥΕΘΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ 1135 της 31/12/19 πέρασαν ήδη 3 χρόνια. Λέτε να δούμε κανά νέον Πρόεδρο στο ΔΣ/ΜΤΣ? Τότε πολλά θα εξηγηθούν αβίαστα. Οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μια μόνο ερώτηση: αν τα παιδιά του κ. Κούρτη δεν είχαν πάρει ήδη το ΒΟΕΑ θα έκανε ακριβώς τις ίδιες ενέργειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ΟΧΙ. Θα ήταν άδικο!

      Διαγραφή
    2. Θα επιθυμούσατε να διατελέσετε υπό τις διαταγές του "παρτάκια" σε ειρήνη-πόλεμο;

      Διαγραφή
  35. Ο Νικολάκης(τυχαίο όνομα) γεννηθείς το 1983 (τυχαίο έτος) παντελόνιασε το 2008 18.700 ΒΟΕΑ. Ο δικός μου ο Νικολάκης (τυχαίο όνομα) πόσα θα παντελονιάσει 8.000-9.000? Γιατί κ. Κουτρή? Στο πηγάδι κατούρησε ο δικός μου ο Νικολάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επειδή η πένα μου είναι αδύναμη, επειδή η φωνή μου δεν ακούγεται, επειδή το σύστημα που υπηρετήσαμε όλοι ήταν ανάλγητο και τώρα επεκτάθηκε βάζοντας χέρι και στα παιδιά μου, αν δεν υπάρξει παρέμβαση-λύση του πολιτικού προϊστάμενου που εποπτεύει το ΜΤΣ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι οικογενειακά να περιποηθώ την τρέχουσα κυβέρνηση που έχει και την πολιτική ευθύνη στις επερχόμενες εκλογές. (Μιά ζωή ξεφτίλα στον ΕΣ. Κατά τα άλλα ηγέτες και ηγήτορες και διοίκηση δια του παραδείγματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τελικά ο Κουτρής φορτώνεται όλο το φταίξιμο για τη περικοπή του ΒΟΕΑ και ο ιθύνων νους και βασικός υπεύθυνος για αυτό και πολλά άλλα εις βάρος των αποστράτων διορισμένος με κομματικά κριτήρια , Μυτιλινάκης παραμένει στο απυρόβλητο όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Μυτιληνάκης? Πλάκα μας κάνεις και εσύ? και ποιοι Πρόεδροι του ΜΤΣ γενικότερα? Πως διορίζονται αλήθεια αυτοί? Μέσω ΑΣΕΠ?

      Διαγραφή
    2. Σαφώς δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος. Τώρα, όμως, θυμήθηκε να κάνει λόγο για υποβολή προτάσεων? Τώρα που ξεχείλισε η αγανάκτηση και η οργή? Που ήταν να ζητήσει τις προτάσεις από 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ του 22 που τέθηκε το θέμα? Γιατί σιώπησε και απέκρυψε τα σκοτεινά σχέδια για πετσόκομμα του ΒΟΕΑ? Σε αυτό ναι έχει ευθύνη και αυτός και η ΕΑΑΣ.

      Διαγραφή
  38. Ντροπή και Αίσχος σε ολους τους..Αναξιοι καρεκλοκενταυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όλοι οι εκπρόσωποι κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων διεκδικούν κάτι καλύτερο για τα τρέχοντα οικονομικά θέματα για το σύνολο, εκτός από τον κ. Κουτρή που συμφώνησε στο κάτι παραπάνω για μερίδα συναδέλφων (μεταξύ των οποίων και αυτός ΦΥΣΙΚΑ) και στην απαξίωση των οικονομικών ενισχύσεων των τέκνων μιας άλλης μερίδας συναδέλφων (μεταξύ των οποίων οχι τα δικά του ΦΥΣΙΚΑ). Αυτά μπόρεσε, αυτά έκανε ο άνθρωπος κατά τη θητεία του.Δεν τα λές και λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απαντήσεις
    1. Σε σχέση με τις ανακοινώσεις ΕΑΑΣ και ΜΤΣ αυτοί εδώ κάτι λένε. Θα συμφωνήσω και με άλλους που έγραψαν, ότι χρειάζεται σοβαρή μελέτη. Προτάσεις σοβαρές υπάρχουν. Αν κάποιοι αντιληφθούν έστω όψιμα ότι το ΒΟΕΑ και γενικότερα τα ασφαλιστικά θέματα δεν έχουν καμία σχέση με το πως μοιράζονται τα κέρδη των ΣΠ των ΑΔΤΕ και πως προκύπτει η κεφαλαιακή τους επάρκεια, ίσως τότε κάτι γίνει.

      Διαγραφή
  41. Να ενημερωθούν άμεσα τα μέλη από την ΕΑΑΣ για τα σκοτεινά σχέδια της επονομαζόμενης και απόρρητης μελέτης επί της οργανωτικής και λειτουργικής αναβάθμισης της επικουρικής ασφάλισης του ΓΕΣ. ΑΜΕΣΑ μήπως και γλυτώσουμε άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελικά εκεί στην ΕΑΑΣ οι μαφιόζοι της Καμορα ωχριούν μπροστά τους. Ντροπή σας. Ούτε να σας ξερω θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο αρχιπελαγίτης ξέχασε να προσθέσει και το ότι υπήρξε και χειριστής Μ1. Ξέχασε επίσης ότι το ΔΣ της ΕΑΑΣ δεν ενέκρινε να υπογράφει μετά το βαθμό του και σαν Επίτιμος Δκτης 98 ΑΔΤΕ “ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ” και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση των εργασιών επειδή δεν υπέγραφε κανένα έγγραφο. Τώρα τα κατάφερε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΙΤΕΣ έκαψαν το ΜΤΣ και την ΕΑΑΣ μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έπρεπε να εχεις παρατηθεί χθες Κε Κουτρή !!!!!!!!Κατεστρεψες με τοΔΣ/ΜΤΣ τα παιδιά των συναδέλφων γιατί τα δικά σου πήραν τα δικαιούμενα και δε σε ενδιαφέρει πλέον. Οι ενώσεις στη λοιπή Ελλάδα διαλύονται διότι ουδείς θέλει να βάλει υποψηφιότητα!!!!! Καταστρέφεις ένα θεσμό και αντί να παραιτηθείς δικαιολογείσαι ως τραπεζοκόμους βγάζοντας ανακοινώσεις!!!! Παραιτηθείτε όλους σας χθες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Άμεση υποβολή αναφοράς, για παύση κράτησης 1% υπέρ ΕΑΑΣ, απο το μέρισμα του ΜΤΣ. Αλλιώς δεν θα βάλουν μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δυστυχώς τέτοιοι στρατηγοί θα ηγηθούν των παιδιών μας όταν η πατρίδα μας καλέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μου είναι τελείως αδιάφορες οι απόψεις του οπως άλλωστε και η ανάληψη της ευθύνης ..την διαφορά στο βοήθημα του παιδιού μου θα μου την καταβάλει ο συγκεκριμένος κύριος.....όχι βέβαια ....από την στιγμή προφανώς τα δικά του παιδιά τοπηραν και δεν έχει πλέον καμία επίπτωση ο συγκεκριμένος τι μας ενδιαφέρει για τους υπόλοιπους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Aυτα που λεει ο Κουτρης για την πλειοψηφια του ΔΣ της ΕΑΑΣ ισχυουν, πραγμα για το οποιο υπαρχουν αποδειξεις. Αυτο ομως δεν τον απαλλασει της ευθυνης, σαν μελος του ΔΣ/ΜΤΣ. Ειναι δικη του 100%. Η ανακοινωση του, δεν μας ειπε τιποτα καινουργιο -απλα επιβεβαιωσε τα παντα- και εκανε τα πραγματα χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή