Έλληνας εργοδότης μετέτρεψε σε... στρατιωτική μονάδα την επιχείρησή του-Έβαζε τους εργαζομένους του να κάνουν και push ups (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλληνας εργοδότης μετέτρεψε σε... στρατιωτική μονάδα την επιχείρησή του-Έβαζε τους εργαζομένους του να κάνουν και push ups (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ως εργοδότης, είχε δώσει στρατιωτικούς βαθμούς στα στελέχη του, ενώ τους επέβαλε να κάνουν... κάμψεις

Πρωτοφανείς πρακτικές εφάρμοζε Έλληνας εργοδότης στους υπαλλήλους του, αφού εφάρμοζε στρατιωτική λογική στη λειτουργία της εταιρείας με βαθμούς, παραγγέλματα και ποινές.

Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Live news στο Mega, πρόκειται για μια απαράδεκτη τακτική Έλληνα εργοδότη προς τους εργαζομένους του.

«Να πούμε ότι για ένα θέμα τουλάχιστον παράδοξο, για μια συμπεριφορά ιδιοκτήτη εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα, με εργοστάσια και χώρους επαγγελματικούς και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεγάλη εταιρεία όπου εργάζονται 70-80 άτομα στα κεντρικά γραφεία. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ως εργοδότης, ούτε λίγο ούτε πολύ, φαίνεται να επιβάλλει στρατιωτική εκπαίδευση. Αυτό είναι το παράδοξο, να προχωράει, να έχει μια στρατιωτική δομή στην εταιρεία. Δηλαδή να έχει τα βασικά στελέχη, τα οποία αποκαλεί με στρατιωτικούς βαθμούς. Δηλαδή στην εταιρεία έχει "λοχαγό", "ταξίαρχο", "επιλοχία". Όταν γίνεται σύσκεψη λέει π.χ. "να μας μιλήσει ο επιλοχίας"», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες, ο συγκεκριμένος ζητούσε από τους εργαζόμενους και γυναίκες κυρίως, από τα ταμεία κλπ, να κάνουν push ups γιατί έτσι είτε πίστευε, είτε θεωρούσε ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα. Με βάση την κοσμοθεωρία του ζητούσε να κάνουν γυμναστικές ασκήσεις, νεαρές κοπέλες, που έχουν οικογένειες, να κάνουν push ups, μέσα στα γραφεία, μπροστά του. Είναι πράγματα που τα έχουμε ερευνήσει. Έχουν προκαλέσει διαμαρτυρίες, αναστάτωση μέσα στην εταιρεία. Έχουν φύγει υπάλληλοι και γι αυτούς τους λόγους και για κάποια άλλα πράγματα οικονομικής δυσπραγίας», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Διέκοπτε το meeting και όταν του έφταιγε κάτι έλεγε ότι "ο λοχαγός τάδε επιβάλλει στην ναυτίνα δέκα push ups" κι έπρεπε να σηκωθεί η κοπέλα να το κάνει.

Μάλιστα υπάλληλοι έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία λόγω αυτής της συμπεριφοράς ενώ κάποιοι είχαν προσπαθήσει να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα

Οι ενέργειες στις οποίες προέβαινε ο εργοδότης δεν είχαν “ταβάνι”, καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

ΠΗΓΗ: voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλά έκανε ο άνθρωπος, αφού τα έλεγε και η Πωλίνα κάποτε:
    Σε βλέπω όταν τρέχεις μωρό μου το πρωί
    Το τζόκινγκ κάνει τέλειο κορμί
    Και εμένα μου αρέσει πολύ η γυμναστική
    Υπάρχει ένας τρόπος να κάνουμε μαζί
    Να κάνουμε push ups να κάνουμε push ups
    Να δεις τι πα' να πει γυμναστική
    Να κάνουμε push ups να κάνουμε push ups
    Να κάνουμε και τέλειο κορμί.....
    Δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να βλέπουμε την κάθε φαλαινόμπαρκα να μοστράρει τα ξύγκια της; Λεφτεριά στην κανονικότητα ρεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ οι υπόλοιποι που δεν τους βάζουν να κάνουν pushups είναι τυπικοτατοι σε όλα.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή