Με θαλάσσιο άλμα από CHINOOK το μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ στον Ερντογάν: «Είμαστε πολύ καλύτεροι την νύχτα!» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με θαλάσσιο άλμα από CHINOOK το μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ στον Ερντογάν: «Είμαστε πολύ καλύτεροι την νύχτα!» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων και Συντήρηση Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συμμετείχε σε Θαλάσσιο Άλμα Στατικού Ιμάντα από Ελικόπτερο Chinook CH-47D, μαζί με τους Διοικητές και προσωπικό της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο Συντήρησης Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή που έλαβε χώρα στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του Στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης εξοπλισμού των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων.

Κλικ για μεγέθυνση:

«Η ημέρα ξεκίνησε πολύ καλά! Είμαστε πολύ καλύτεροι την νύχτα! Sky is the Limit», ήταν το μήνυμα του Αρχηγού στη σχετική του ανάρτηση στο twitter, προς απάντηση της μονότονης επανάληψης του «θα έρθουμε μία νύχτα ξαφνικά» από τον πρόεδρο Ερντογάν και τους υπουργούς του στη γείτονα.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ωραία και πολύ ευθύ το μήνυμα και καλώς έγινε και να στέλνονται συνέχεια αυτά τα μηνύματα στα μουσλιμομεμετια!
    Άσχετο, αλλά ρωτάω, όλοι οι ανώτατοι, θα πάρουν κανονικά το επίδομα της συγκεκριμένης πτώσης και μάλιστα άμεσα λόγω οικονομικού έτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνεις και ρωτάς σαν άσχετος με το αντικείμενο.Είναι ενεργός ΟΥΚ και αλεξ/στης όσοι το δικαιούνται και κάνουν συντήρηση το παίρνουν.

      Διαγραφή
  2. με ένα σμπάρο δύο επιδόματα... ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή