Έβρος: Στο Σουφλί και φυλάκιο Γεφ. Κήπων ο Παναγιωτόπουλος–Ενημέρωσε Δημάρχους για τα ΣΥΠΟ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έβρος: Στο Σουφλί και φυλάκιο Γεφ. Κήπων ο Παναγιωτόπουλος–Ενημέρωσε Δημάρχους για τα ΣΥΠΟ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους

Το επιτηρητικό φυλάκιο 126 στο Σουφλί, το επιτηρητικό φυλάκιο Κήπων Έβρου και την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος» στην Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υπουργός ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Τον Ν. Παναγιωτόπουλο συνόδευσαν ο Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, Σταύρο Κελέτση και Χρήστο Δερμετζόπουλο, καθώς και τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη, Ορεστιάδας Βασίλειο Μαυρίδης, Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικώς με το σχέδιο εξορθολογισμού των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών και την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας των Μονάδων Προκαλύψεως.

Στο τέλος επισκέψεώς του στον Έβρο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Β'.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Δε χορτασατε λεφτά εκεί πάνω αεριτζηδες;;;Έχετε αφαιμάξει τους πάντες να σας φέρουμε 50000 στρατό να τα κονοματε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα πολύ κρίμα που δεν κατάφερες να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για τα στελέχη, γενικά για τις ΕΔ και πολύ ειδικά για τον ΣΞ που ακόμη οι υποτακτικοί των καραμάν- αλήδων τους θεωρούν "καραβανάδες" και εν δυνάμει ακόμη "χουντικούς" πιο πολύ και από τους παλιούς χωροφύλακες που κατσικωθηκαν στο ΜΤΣ και το γδέρνουν καθημερινώς. Έχεις ξεπεράσει κατά πολύ τον πρώην δήμαρχο κο Τίποτα που τώρα ελέγχεται για μισθοδοσίες από λαμογίστικες ΜΚΟ! Και όχι μόνο αυτό αλλά έχεις κάνει και πολύ μεγάλη ζημιά σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες των περήφανων στελεχών. Τέτοια σύμφυτη και έκδηλη ανικανότητα σε συνδιασμό με την γενικευμένη απραξία είχαμε να δούμε από την εποχή του άχρηστου σιμήτρα! Και όμως τελικά υπάρχουν και χειρότερα , κάθε πέρσι και καλύτερα επιβεβαιώνεται πλήρως στο ΥΠΕΘΑ. Και όχι ρε ΔΕΝ έχουμε ανάγκη ούτε τις ελεημοσύνες που θα τις φορολογήσετε με 42%, ούτε και τις ευχές σου μέρες που είναι. Για όλους τους συναδέλφους λοιπόν καλά Χριστούγεννα, με υγεία ατομική και οικογενειακή και ευτυχία για να ανταπεξέλθουν στα πολύ δύσκολα που έρχονται ειδικά για τις ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Κούφιες υποσχέσεις και ψεύτικες ευχές να μας λείπουν. Θα δείτε και σεις σε λίγο καιρό στις εκλογές την απάντηση.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ρε μεγάλε τα είπες όλα!!!!!Ο ανικανοτερος ΥΠΕΘΑ που πέρασε ποτέ !!!!

      Διαγραφή
  3. Anyway, je suis Koropi, noudoul Jame, Jame!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταργήστε τη θητεία μια στρατιά στελέχη τρέχουν πίσω από τους γιωταδες που στέλνετε όλη μέρα στον γιατρό πάνε.ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ άλλη είναι η αποστολή μας όχι μάνα και πατέρας του κάθε Στρ

      Διαγραφή
  5. Έλα να ρωτήσεις έναν στά ίσα μπροστά στις κάμερες αν θέλει να ανταλλάξει ευχές μαζί σου και να σε πει τη γνώμη του για σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή