Έξοδα μεταθέσεων: Μεγάλη καθυστέρηση στην εκκαθάριση και πληρωμή τους–Κάποια ΚΤΣ τα δίνουν και σε δόσεις

Έξοδα μεταθέσεων: Μεγάλη καθυστέρηση στην εκκαθάριση και πληρωμή τους–Κάποια ΚΤΣ τα δίνουν και σε δόσεις

Κείμενο Αναγνώστη του ιστολογίου μας staratalogia.gr - Εστάλη με email:

Έφτασαν Χριστούγεννα. Πότε θα γίνει η εκκαθάριση και θα πληρωθούν τα έξοδα μεταθέσεων; Το Πάσχα;

«Πρέπει να γνωρίζετε ότι μεγάλη μερίδα στρατιωτικών κάθε χρόνο βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη, παρά του ότι με απόφαση της υπηρεσίας μετατίθεται. Τα έξοδα με την άνοδο του πληθωρισμού των ενοικίων και της τιμής στα καύσιμα έχουν αυξηθεί δραματικά. Το ίδιο και τα χρήματα που ζητάνε οι εταιρίες μεταφορών (έχουν αυξηθεί τουλάχιστον 40%).

Όλο αυτό παρά του ότι δεν υπάρχει καμία αναπροσαρμογή στα χρήματα που λαμβάνουν οι στρατιωτικοί ως έξοδα μετάθεσης. Οπότε πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι στρατιωτικοί βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη διότι εκτός των άλλων θα πρέπει να πληρώσουν προκαταβολές για ενοίκια σύνδεση ρεύματος συντήρηση του νέου σπιτιού και σίγουρα ποτέ τα έπιπλα που είχες δεν ταιριάζουν ακριβώς στο νέο σπίτι οπότε όλο και κάτι απαιτείται.

Δεν φτάνουν όλα αυτά έχουν και την νέα τακτική ειδικά από συγκεκριμένα ΚΤΣ να πληρώνουν τα έξοδα μετάθεσης με δόσεις. Παλιά που υποτίθεται ότι ο ταμίας της μονάδες δεν είχε και εξειδίκευση τα λαμβάναμε μέσα σε μια βδομάδα. Υπάρχουν συνάδελφοι που έλαβαν μετάθεση το καλοκαίρι, πλήρωσαν από την τσέπη τους και ακόμη δεν έχει γίνει η εκκαθάριση από το ΕΛΔΑΠ και δεν έχουν λάβει μέχρι τώρα τα χρήματα που δικαιούνται.

Έλεος φτάνει ποια, έχουμε την ακρίβεια και τις μεταθέσεις να έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ελληνική γραφειοκρατία;

Έφτασαν Χριστούγεννα. Πότε θα γίνει η εκκαθάριση και θα πληρωθούν τα έξοδα μεταθέσεων; Το Πάσχα;»

G St

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: Εκτιμούμε ότι πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΗ διερεύνηση των προαναφερθέντων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έστω και σε ένα ΚΤΣ υπάρχει δυσλειτουργία, τότε θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση να δόθηκαν έξοδα μετάθεσης κατά παρέκκλιση των καθοριζομένων ούτε μία στο εκατομμύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα περισσότερο για παράπονο συζύγου μου θυμίζει. Πήγε ο συνάδελφος σπίτι και ήθελε βρε παιδί μου να κρύψει κανά ψιλό από τα έξοδα μεταθέσεως να πάει για κανά τσίπουρο με τον κολλητό. Σου λέει τι να πω στην άλλη στο σπίτι με την παντόφλα? Ε η δικαιολογία εύκολη και διαχρονική. Μας τα δίνει το ΚΤΣ σε δόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με δγη του ΓΕΣ όλες οι Μονάδες ανέφεραν στις ΔΟΙ των Σχηματισμών τους την 5 Νοέ αν έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμμοτητες από έξοδα μεταθέσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή