ΚΥΣΕΑ: Ενίσχυση ΕΔ, μεταναστευτικό–Δεδομένη θεωρείται η ανανέωση θητείας Α/ΓΕΕΘΑ την επόμενη χρονιά

ΚΥΣΕΑ: Ενίσχυση ΕΔ, μεταναστευτικό–Δεδομένη θεωρείται η ανανέωση θητείας Α/ΓΕΕΘΑ την επόμενη χρονιά

ΦΩΤΟ: Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ/ EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν «ζητήματα ενίσχυσης του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο και στο Αιγαίο», σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η θητεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ανανεωθεί για έναν χρόνο. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το θέμα δεν συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν ζητήματα ενίσχυσης του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο και στο Αιγαίο», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Κάτσε πήρε ο στρατός 600€ ως ανταμοιβή για το μεταναστευτικό;;;Να στείλεις την αστυνομία τους σωφρονιστικούς κ τους ταβλαδορους στον Έβρο.Μας δουλεύετε ψιλό γαζί;;;;;;;Ρε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έδωσε τόσες ειδικότητες νοσηλευτή, πυροσβέστη, οδοκαθαριστή πως να μην ανανεωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Στγο κ. Φλώρο για την ανανέωση της θητείας του. Είναι άξιος μαχητής και πατριώτης. Ομως ως Α/ΓΕΕΘΑ ένα απόλυτο μηδέν για το προσωπικό. Ευθυγραμισμενος με κυβέρνηση, ΥΠΕΘΑ. Ένα χρόνο ακόμη ας κάνει κάτι για το προσωπικό του. Στο κάτω-κατω όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ας κοιτάξει και λίγο την υστεροφημία του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαχείριση μεταναστευτικου στον Έβρο και το Αιγαίο; Και γιατί φώναξε τον ΑΓΕΕΘΑ;........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλάβατε τι έγινε ? Μας πούλησε για ένα ακόμα έναν χρόνο στην καρέκλα .... Ακυβέρνητο καράβι άκρος απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια. Αλλά το μόνο που βλέπουμε είναι στήριξη των ειδικών δυνάμεων από τον συγκεκριμένο κύριο.και φωτογραφίες από πτώσεις κάθε εξάμηνο,με αλεξίπτωτο όπου λαμβάνει και καλώς κάνει την αποζημίωση του αλεξιπτωτιστή.επισης μόνο ομιλίες που αφορούν τα εξοπλιστικά.και ευχές.αραγε γνωρίζει ότι υπάρχει και ο πιο σημαντικός παράγοντας του στρατεύματος,το προσωπικό;;;τι παρεμβάσεις έκαναν αυτός και οι αρχηγοί για το προσωπικό; μεταθέσεις οικονομικά διαταγή μορίων στεγασεις σοα σομυ κλπ εκκαθάριση υγιειονομικων δαπανών του προσωπικού ιεραρχία και εξέλιξη και τόσα άλλα; Τί πο τα. Μηδέν. Αν κάποιος του επιτελείου του, διαβάζει τα άρθρα στα στρατιωτικά σαητ ας τον ενημερώσει ότι είμαστε και μεις πλην των ειδικών δυνάμεων, παρόντες. Ο καιρός πλησιάζει για την αποστρατεία του. Εάν θέλει να τον θυμούνται και να πίνουν ένα κρασί στην υγεία του,ας ενεργοποιηθεί.αλλιως φεύγοντας από το στράτευμα θα έχει περάσει ως ο πιο αδιάφορος α /ΓΕΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού πήγε με στολή στην κομματική συγκέντρωση της ΝΔ πως να μην έπαιρνε παράταση. Ευχαρίστησε τον Σαμαρά για τις περικοπές των ΕΔ και των στελεχών. ΑΞΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και που ξέρει ότι θα τον κρατήσει η επόμενη κυβέρνηση; Παραδείγματα πολλά ! Έκτακτες κρίσεις γίνονται οποτεδήποτε, το μοναστήρι να είναι καλά και από αρχηγούς, ουυυυυ να μάτσο περιμένουν στην ουρά μήπως και ξεσκαρτάρει επιτέλους η επετηρίδα,. Αμάν πια 10+ χρόνια ανώτατοι, δηλαδή δεν υπάρχει άλλος καλύτερος με πιο πολλά προσόντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρασε και τον κωσταρακο σε αδιαφορία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή