Ο Στρατηγός και το πιο θερμό χειροκρότημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στρατηγός και το πιο θερμό χειροκρότημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ» της 09.12.2022:

Η είσοδος του Πρωθυπουργού στο Παλλάς ήταν εντυπωσιακή, συνοδευόμενη από χειροκροτήματα. Όσους συναντούσε ο κ. Μητσοτάκης τους χαιρετούσε δια χειραψίας.

Αλλά εκείνο που πρόσεξα και σίγουρα το πρόσεξαν όλοι στην απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ήταν όταν συνάντησε τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. Στάθηκε για μια στιγμή, κάτι του είπε, τον χαιρέτησε και απομακρύνθηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα όταν εκφωνήθηκε το όνομα του Στρατηγού από τα μεγάφωνα, σείστηκε η αίθουσα από τα χειροκροτήματα. Ο κ. Αρχηγός εισέπραξε το πιο πυκνό χειροκρότημα απ΄όλους.

Ήταν και το όνομά του στη λίστα των δήθεν παρακολουθήσεων που δημοσίευσε κυριακάτικη εφημερίδα.

Αλλά ο κ. Αρχηγός είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει, παρά μόνον να κάνει τη δουλειά του.

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. ή είσαι Μαέστρος ή δεν είσαι.standing ovation είχαμε 10 λεπτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη γλείφεις άλλο, έχει ασπρίσει η γλώσσα σου από το σλούρπισμα! Μου έμαθες και το "standing ovation" εκεί που σε έστειλε στο ΝΑΤΟ για παρκαδορο.

      Διαγραφή
  2. Είναι αρχηγός με 10 κιλά αρ....α. Συνέχισε έτσι αρχηγε μου. Χρεώθηκες όλη την Ελλάδα μας. Και κάποιοι προσπαθούν να σε φάνε. Το ξέρω όμως εσύ δεν μασάς. Κάτι τέτοιους τους έχεις για πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δουλειά είχε η παρουσία της τιμημένης στολής του Ελληνικού Στρατού μέσα στην κομματική εκδήλωση αυτού , που μας έκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις το 2012. Χρησιμοποίηση της στολής για προσωπική άνοδο... και ο νοών νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις κάποιο λάθος φίλε δεν ήταν κομματική εκδήλωση η παρουσίαση του ιδρύματος Σαμαρά.

      Διαγραφή
    2. Προς Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2022 10:51:00 μ.μ Σαφώς και δεν ήταν,γι'αυτό και δεν σήκωνε υπηρεσιακή στολή, αλλά ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε άλλη γνώμη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  4. Τα Χριστούγεννα θα φάμε αρβυλο βραστό τυλιγμένο σε στον παραλαβής και επιδόρπιο το πολυνομοσχεδιο. Μη βιάζεστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Τέλος Μαρτίου αρχές Απρίλη ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή