Απεβίωσε ο Αντιναύαρχος ε.α. και πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης Ιωάννης Παξιβανάκης

Θλίψη σκόρπισε στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο ξαφνικός θάνατος του Αντιναύαρχου ε.α Ιωάννη Παξιβανάκη από ανακοπή καρδιάς.

Ο Ιωάννης Παξιβανάκης αποστρατεύθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και τότε αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δεύτερη αγάπη του που είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιάννη Παξιβανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1962 με καταγωγή από τη Σμύρνη ήταν πρόεδρος του ΔΣ από τον Ιανουάριο του 2020. Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν το μεγάλο του πάθος με το οποίο ασχολήθηκε αμέσως μετά την αποστρατεία του.

Ήταν εξαιρετικός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχος που αποστρατεύθηκε το 2020, ενώ είχε διατελέσει Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων και ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης.

Επίσης είχε υπηρετήσει ως Επιτελής – Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ – ΓΕΠΝ – ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ – Διοικητής στο ΣΔΑΜ – ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Είχε ακόμα υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα).

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΠΗΓΗ: dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια