Παναγιωτόπουλος: Έφαγε «άκυρο» από τον Κ. Μητσοτάκη–Δείτε γιατί

Παναγιωτόπουλος: Έφαγε «άκυρο» από τον Κ. Μητσοτάκη–Δείτε γιατί

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ (30-12-2022) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL ΣΕΛΙΔΑ 9:

Το φιάσκο που έπαθε ο υπουργός Άμυνας στο ΚΥΣΕΑ της 20ής Δεκεμβρίου πέρασε στα ψιλά των μέσων ενημέρωσης.

Σε αυτό το Κυβερνητικό Συμβούλιο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πήγε με τον φάκελο των πυραύλων ακριβείας Spike NLOS προτείνοντας τις εταιρείες Sibat και Plasan και όχι εκείνη που κατασκευάζει τους πυραύλους και η οποία είναι η κρατική ισραηλινή εταιρεία Rafael.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απέρριψε και του έδωσε εντολή να γίνει απευθείας επαναδιαπραγμάτευση με τους Ισραηλινούς. Σημειώνω δε ότι ο κ. Μητσοτάκης δέκα μέρες πριν από το ΚΥΣΕΑ της 20ής Δεκεμβρίου τού είχε δώσει σαφείς εντολές -σε σχετική σύσκεψη στο Μαξίμου- επί του θέματος, τις οποίες ο υπουργός μάλλον λησμόνησε…

Να προσθέσω ότι στα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός γυρίζει πίσω εισήγηση υπουργού του.

Για την ιστορία και μόνο, να υπενθυμίσω ότι αντίστοιχη κίνηση είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, όταν γύρισε πίσω την εισήγηση του μακαρίτη Άκη Τσοχατζόπουλου για τα F-15.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Ο πρωθυπουργος εμαθε και τα καθεκαστα για το ποσο...αγαπητος ειναι στο στρατευμα ο λεγαμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο πρέπει να κάνει με το νομοσχέδιο.
    Να το γυρίσει πίσω και να το ξαναγράψει κρατώντας μόνο τα θετικά του λαμβανωντας υπόψη τα σχόλια που έγιναν κατά την διαβούλευση του.
    Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους ε.ε και ε.α.
    Καλές γιορτές με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών τα έχει κάνει μαντάρα,από τους αποστρατους έως τους εξοπλισμούς.Οι εκλογές πλησιάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο για τα μάρμαρα στην Καβάλα κάνει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία που είναι στον Παναμά!!! Γίναμε όλοι ίσοι και όμοιοι? ή όπως λέγανε στο χωριό μου: μικροί μεγάλοι στα καφενεία? Σε υπουργείο χωρίς πολιτική φθορά και κατόρθωσε να έχει απέναντί του το σύνολο του προσωπικού!!! και έχει και την απαίτηση να διαπραγματευτεί μόνος του για τα πυραυλάκια!!! όταν η ψείρα βγαίνει στο γιακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κύριε Υπουργέ. Οι Τάξεις 91,92,93 σας είμαστε ευγνώμων. Στις κάλπες η απάντηση μας καθόσον κρατήσατε τον λόγο σας. Οι υπόλοιποι ξυδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός είναι ο αντίστοιχος του Ακάρ. Σωθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ρίχνει στον Σκυλακάκη που είναι διορισμένος και δεν εκλέγεται.
    Υπουργέ ξύπνα και μην απαντάς με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και του διορισμένου Σκυλακάκη.
    Έρχονται και εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή