«Ψήνεται» οικονομική ενίσχυση για τους Στρατιωτικούς–Τι αφορά

«Ψήνεται» οικονομική ενίσχυση για τους Στρατιωτικούς–Τι αφορά

Σύμφωνα με χθεσινό (11/12/2022) δημοσίευμα της εφημερίδας «REALNEWS»:

Ασκήσεις επί χάρτου κάνει αυτές τις ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, αναζητώντας τον δημοσιονομικό χώρο που θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να λάβει μέτρα ενίσχυσης για τα νοικοκυριά, αλλά και για τους στρατιωτικούς που εξαιρέθηκαν από το βοήθημα των 600 ευρώ, το οποίο θα λάβουν οι ένστολοι που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία και στο Λιμενικό.

Στο Γενικό Λογιστήριο ασκείται έντονη πίεση όχι μόνο από τα συνδικαλιστικά όργανα των στρατιωτικών, αλλά και από στελέχη της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: REALNEWS 11/12/2022 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Αυξήσεις αποδοχών από την 1η Ιανουαρίου σε Ένοπλες Δυνάμεις και συνταξιούχους

Σύμφωνα με χθεσινό (11/12/2022) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

Άμεσα έρχονται και νέες, μόνιμες αυξήσεις αποδοχών στις Ένοπλες Δυνάμεις για νυχτερινή απασχόληση, αναγνώριση πενταετίας κ.λπ., καθώς και σε εκατομμύρια συνταξιούχους.

Αναδρομικά συνταξιούχων: Έχει προβλεφθεί στον Προϋπολογισμό του 2023 κονδύλι 800-900 εκατ. ετησίως μετά την απόφαση του ΣτΕ (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ).

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Δεν τον πιάνει ύπνος τον Θοδωρή τον Σκυλακάκη από την έννοια για τις ΕΔ χαχαχα. Όσο για την πίεση στο ΓΛΚ από τα συνδικαλιστικά όργανα των στρατιωτικών...ειλικρινά κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η πιεση απο τους συνδικαλιστες, ουτε παρασταση στο Δελφιναριο με τον Μουστακα να ητανε.

      Διαγραφή
    2. Έκτακτο επίδομα 8 εκατ. ευρώ σε πυροσβέστες - Άμεσα η χορήγησή του

      Διαγραφή
    3. Έκτακτο επίδομα 8 εκατ. ευρώ σε πυροσβέστες - Άμεσα η χορήγησή του

      Διαγραφή
  2. Απλήρωτες οι υπηρεσίες του 2018, απλήρωτες του 2021, απλήρωτες και για το 2022. Για το ΣΞ πάντα, οι άλλοι τις αποζημιώνονται και καλά κάνουν. 1.500 ερωτήσεις έχουν γίνει για το θέμα στη ΒτΕ με τον Θόδωρο να ψάχνει δημοσιονομικό χώρο....Θα τον βρει ως αντιπολίτευση, θα βγει μπροστά και θα ωρύεται για την αδικία σε βάρος των στρατιωτικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O αδιστακτος και ο ανυπαρκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγαίνει ο άλλος ο εκ της Σάμου ορμώμενος δημοσιογράφος και μιλάει για την πάμφθηνη αναγνώριση 5ετίας για τους στρατιωτικούς με 2.250 ενώ άλλες τάξεις εργαζομένων θέλουν κοντά στις 10.000 και επιβεβαιώνει ο εργατολόγος και πρώην βουλευτής. Ρε σεις ποιος σας τα είπε αυτά και βγαίνετε και λέτε μπαρούφες, άκου εκεί 2.250.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μονο που ψήνεται κυριοι της "κυβερνησης" ειναι η επιστροφή σας στιν εργασιακι βίο..
    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
    Ακου εκει ψήνεται..
    Ναι κατι ψήνεται οπως στην τελεβιζιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομοσχέδιο έκτρωμα που ξεφτιλίζει τους εισαχθέντες στις ΑΣΣΥ από το έτος 1994. Και μετά πετάνε το πουλάκι των 600 ευρώ. Για πόσο λιγούρια τους περνάει τους στρατιωτικούς ;;;; Μου αρέσει που πολλοί θα πανηγυρίζουν αν δώσει 600 ευρώ !!! ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΗΔΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ 600 @@@@@@@@ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιοπρέπεια.
    Θα καταντήσουμε ζητιάνοι για τα δικά μας χρήματα; Για τα αυτονόητα;
    Όταν σήμερα έχουμε βγει από μνημόνια, έχουμε ανάπτυξη και πάνε όλα καλά, το ελάχιστο που θα έπρεπε να γίνει είναι η επιστροφή ολόκληρου η μέρος αυτών, των δώρων αλλά μόνιμα και όχι επιδόματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιωργάκης εκ Σάμου προερχόμενος σε κάθε εκπομπή του χλευάζει τους νόμους του Κατρούγκαλου. Νομίζω ότι έχει δίκαιο, αλλά εγώ του θέτω το ερώτημα, εφόσον ο λαλίστατος και σωτήρας των συνταξιούχων Βρούτσης εκπόνησε νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων γιατί δεν τους κατήργησε και επι πλέον γιατί οι μεικτές συντάξεις όταν υπερβαίνουν τα 1400,00 ευρώ μειώνονται κατά 3%, τα 1700,00 κατά 6% κ.ο.κ. Άρα λοιπόν να είναι αρκετά προσεκτικός και οι τηλεθεατές βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βρουτσης και ο καθε Βρουτσης ειναι καπως ή πολυ δυσκολο να καταργησει τον ν. 4387/2016 (Κατρουγκαλου) διοτι εχουμε καποιο θεμα που λεγεται οικονομικη κριση, και οποιος νομιζει οτι εν μεσω κρισεως μπορει να βρει μαγικο ραβδακι πλαναται πλανη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν δηλώνεις ευάλωτος, υπάρχει πακτωλός, χωρίς να υπολογίζεται, αυτό που λες κρίση! Έγραψα "αν δηλώνεις ευάλωτος", γιατί ακόμα δεν βρήκαν τρόπο για να ξέρουν τους ευάλωτους, ώστε να πω κ γω εντάξει, ας δώσουν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη! Αλλά να δίνουν, σε όσους απλά δηλώνονται, ως ευάλωτοι, καλή τη πίστη, με πιάνει ντελίριο, βλέποντας ποιοι τα παίρνουν κ βγάζουν κ γλώσσα! Φοροδιαφευγοντες, τεμπέληδες, κλπ κλπ.

      Διαγραφή
    2. @12 Δεκ. 11:18: Δεν διαφωνούμε.

      Διαγραφή
  10. Δεν θα ξέρετε τι σας γίνεται το βράδυ των εκλογών εκεί στην κυβέρνηση, υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια και πολύ βαρύ κλίμα σε όλους τους στρατιωτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επιβεβαιώνω, ως πρώην ψηφοφόρος τους, που εννοείται, θα καταψηφίσω, ασυζητητί, οτι κ να κάνουν πλέον, απο δω κ περα, γιατί μου επριξαν τα συκώτια, με τα καμώματά τους, μια 4ετια! Το μόνο που βλέπω, είναι ότι το καραβι μόνο αριστερά βολοδέρνει!

      Διαγραφή
  11. Ντροπή και μόνο ντροπή. Που είναι το πολυνομοσχέδιο ρε ξεφτίλες? Από εμένα και την οικογένειά μου η ΝΔ θα χάσει 8 ψήφους. Και θα πάνε μόνοκούκι εκεί που σας πονάει. Αι σιχτιρ χρονιάρες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρέσει που έκανα και αγώνα για εσάς στην κυβέρνηση,θα φάτε μαύρο που θα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε... Που να φτάσουν τα ψίχουλα που μας δίνουν σε ενοίκια, σε έξοδα μετακινήσεων προς την ιδιαίτερη πατρίδα μας, σε έξοδα παιδιών ή στα έξοδα διαβίωσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ψηνεται".......αλλα ποτε δεν σερβίρετε......
    Μαλλον θα εχει καει στο φούρνο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έχετε λαμβάνειν..μαύρο, όπως ο πάτος του σκεύους σας απ τα πολλά ψησίματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή