ΣΑΣΜΥ προς ΥΕΘΑ: Η επαναφορά επιδομάτων Χριστουγέννων-Πάσχα-Αδείας θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη των Στρατιωτικών

ΣΑΣΜΥ προς ΥΕΘΑ: Η επαναφορά επιδομάτων Χριστουγέννων-Πάσχα-Αδείας θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη των Στρατιωτικών

Επιστολή προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα απέστειλε ο ΣΑΣΜΥ με την οποία ζητά την Επαναφορά των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας στους Στρατιωτικούς

Με βάση και τις δηλώσεις του κυρίου πρωθυπουργού και λόγω του ότι οι περικοπές έγιναν λόγω της επιδείνωσης των δημοσίων οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας που απειλούσε τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα τόσο της ιδίας όσο και της ζώνης του ευρώ εν γένει, παρακαλούμε όπως εξετάσετε την επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας σε όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένου και των Μελών μας) και σε όλους τους συνταξιούχους στη βάση της λογικής του ν.1082/1980.

Κ. υπουργέ εκ μέρους των μελών μας Απόφοιτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) σας προτείνουμε να αποδεχτείτε ότι ένας θεσμός όπως αυτός νομικά αποδεκτός πέραν των 100 ετών δεν νοείται να θεωρείται οριστικά διαγραμμένος και ότι το ζήτημα χρήζει επανεξέταση.

Πιστεύουμε ότι η χορήγηση των εν λόγω επιδομάτων θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη των μελών μας θα ενισχύσει την εμπορική κίνηση και εν τέλει θα γίνει αποδεκτή και από τους ανθρώπους της αγοράς.

Δείτε όλη την επιστολή του ΣΑΣΜΥ:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Που θα πάει ρε. Που θα πάει. Θα πάρετε δρόμο συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουαααχαχαχχχ@α..Εδω αυτοί δεν πληρώνουν δεδικασμενες τελεσιδικες αποφάσεις δικαστηρίων για αποζημιώσεις υπηρεσιών. Μόνο σουρωμένος αν είσαι μπορείς να τους πιστέψεις πλέον και πάλι δύσκολα. Ουαααχχαχαχχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο επιχείρημα.. αγοραστική δύναμη και εμπορική κίνηση... Πείτε για το βιοτικό επίπεδο των στρατιωτικών το οποίο λόγω των συνθηκών γίνεται κουρέλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή