Μητσοτάκης: Στο Μαξίμου αύριο ο Παναγιωτόπουλος και οι Αρχηγοί ΓΕ–Τι συμβαίνει

Μητσοτάκης: Στο Μαξίμου αύριο ο Παναγιωτόπουλος και οι Αρχηγοί ΓΕ–Τι συμβαίνει

Μορφή «ενημερωτικής συνάντησης» για τα εξοπλιστικά ζητήματα θα έχει η τακτική, μηνιαία, συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Στο Μαξίμου κλήθηκαν για αύριο το πρωί Πέμπτη από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αλλά και οι τέσσερις Αρχηγοί όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, συμφώνως με τις έως τώρα πληροφορίες.

Επισήμως, μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη «ατζέντα» της προαναφερθείσης συναντήσεως. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι, όπως έλεγαν πηγές του ΥΠΕΘΑ, «δεν πρόκειται για συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, αλλά για ενημέρωση του πρωθυπουργού». Πρόκειται για συνεδρίαση που θα αφορά εξοπλιστικά ζητήματα (SPIKE-NLOS) και πιθανή λήψη απόφασης.

Γεγονός είναι ότι αναμενόταν αυτές τις μέρες η «τακτική», μηνιαία, συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, που θα ασχολούνταν με εξοπλιστικά θέματα. Τώρα, όμως, προβάλλεται το ότι «πρόκειται για ενημερωτική συνάντηση».

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Ας ελπισουμε οτι προκειται για συναντηση ρουτινας κι οχι οτι αρχισε να μυριζει μπαρουτι ειδικα αυτην την περιοδο που οι στρατιωτικοι μας ειναι σφοδρα δυσαρεστημενοι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,από καιρό (τουλάχιστον 3ετία ),σας ενημερώνουμε ότι οι επιλογές σας αναφορικώς με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ (ΥΕΘΑ,ΥΦΕΘΑ.Γεν.Γραμ.,Μπαλωμένο ),όπως και με την στρατιωτική ηγεσία ιδίως του Α/ΓΕΕΘΑ ΄ήταν εκ του προχείρου και άνευ σημασίας της κρισιμότητος του υπουργείου.Τώρα πρέπει να προβήτε στις ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η κρητικιά μαθηματικός της Δάφνης θα μπορούσε να σας βοηθήσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τη διαρροή του εγγράφου του ΓΕΕΘΑ προς τον Υπουργό και την συμμετοχή του αρχηγού των Ενόπλων δυνάμεων στην κομματική εκδήλωση της ΝΔ με στολή, ο Μητσοτάκης συγκαλεί σύσκεψη για να μαζέψει την κόντρα στο Πεντάγωνο. Ο Φλώρος άτυπα έχει προαχθεί σε υπουργό με τη βούλα Μητσοτάκη. Στην σύναξη του Σαμαρά στην πρώτη σειρά ο Φλώρος και ακριβώς από πίσω να βλέπει την πλάτη του ο Παναγιωτοπουλος. Πολιτικά παιχνίδια με τον Ερντογάν να βρυχάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις κάποιο λάθος φίλε δεν ήταν κομματική εκδήλωση η παρουσίαση του ιδρύματος Σαμαρά.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το πολυνομοαχεδιο είναι τελεκα για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα άρχισαν να αντιλαμβάνονται οι κ.Βουλευτές του Β.τομέα την παγίδα που έχουν στήσει ο κ.Δήμαρχος Χολαργού με την Άννα Μαρία για την βουλευτική εκλογή του κ.Φλώρου.Να τους χαίρεσε Κύριε Πρωθυπουργέ !!!!Όπως είπαν και οι 'σύμμαχοι' προ 3μήνου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ 'SLIES OR CUNNING' δηλαδή 'κουτοπόνηρων'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ντρέπεστε λίγο ρε λίγο? Τόσο ξεφτίλες πλέον αποδεδειγμένα ρε φίλε. Γιατί ρε δεν φέρνετε το πολυνομοσχέδιο? Τι στον κορακα θέλετε επιτελους? Τι θέλετε να γίνει? Θα τα πούμε στις εκλογές. Μας μαυρισατε τις ζωές μας εσείς μια, χίλιες εμείς ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους ήρθε η ώρα και θα σας ρίξουμε ρε άχρηστοι. Μας τα κάνατε τσουρέκια με το πολυνομοσχέδιο που όλο έρχετε και ποτέ δεν φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή