ΕΑΑΛΣ Ενημέρωση: Έκτακτο μέρισμα χορηγεί το ΜΤΝ!!!

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι άλλη μια πάγια επιδίωξη της Διοίκησής μας έγινε πραγματικότητα, αφού πριν τα τέλη του μηνός Δεκεμβρίου το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού θα χορηγήσει έκτακτο εφάπαξ μέρισμα στους δικαιούχους του.

Ειδικότερα, η σχετική εισήγηση του Προέδρου ΜΤΝ Αντιναυάρχου (εα) ΠΝ Ι. Σαμαρά, που επικυρώθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού, βρίσκεται στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλου για την τυπική υπογραφή – τελική έγκριση της και θα αφορά στην εφάπαξ χορήγηση ενός (1) μερίσματος στους μερισματούχους του Ταμείου.

Η καταβολή του έκτακτου (και προσαυξημένου) μερίσματος, που θα βαρύνει το πλεόνασμα του ΜΤΝ, θα γίνει περί τις 27 Δεκεμβρίου 2022 και το καθαρό πληρωτέο ποσό που θα λάβουν οι δικαιούχοι του θα είναι μεγαλύτερο εκείνου που καταβάλλεται μηνιαία, καθώς θα απαλλάσσεται από την κράτηση φόρου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το έκτακτο μέρισμα που χορηγεί το Μ.Τ.Ν. στους μερισματούχους του, φανερώνει την υγιή οικονομική θέση του Ταμείου, που ευχόμαστε να συνεχιστεί και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ώστε στο μέλλον να μπορεί να χορηγεί περισσότερα έκτακτα μερίσματα ετησίως (π.χ. και κατά την περίοδο του Πάσχα).

Η νέα Διοίκηση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. εκφράζει την ικανοποίησή της, υποσχόμενη ταυτόχρονα να συνεχίσει να διεκδικεί τη βελτίωση της θέσης του Απόστρατου σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ: eaals.gr

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

 1. Τα λέγαμε γι' αυτό το συντονιστικό δεν ήθελε την κατάργηση της εισφοράς 1% για να παίζει μπαλίτσα με τα έκτακτα μερίσματα. Βέβαια και τις belharra μην τις ξεχνάμε έδωσαν χαρτί στο ΜΤΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και εμείς του ΜΤΣ περιμένουμε ακόμη τον ΥΕΘΑ για να ψηφίσει το νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει (;) την χορήγηση του έκτακτου μερίσματος από το ΜΤΣ.
  Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει.
  Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους Καλές γιορτές με υγεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ/ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ;; ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι ε.α τού ΣΞ είναι από άλλεs ένοπλεs δυνάμειs .NTΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάλι κλάμα για το έκτακτο μέρισμα ΜΤΣ το οποίο ουδείς δικαιούται.ΟΥΔΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ντροπή, τα στελέχη του Στρατού Ξηράς με τις πολλές για αυτά δυσμενείς μεταθέσεις αποτελούν του πληβείους των ΕΔ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι του ΣΞ είναι όπως πάντα οι πιο ριγμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. να πει κάποιος του Δαίδαλου ότι ο Φλώρος είναι ΑΓΕΕΘΑ και δεν θέλουμε να ασχολείται με τα φραφκοδίφραγκα των ΜΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τελικά στην ΕΑΑΣ πρέπει να κοιμούνται όρθιοι. Σέ λίγο καιρό θα φέρνουν βόλτα την Ελλάδα για να τούς ξαναψηφίσουμε για να τά κάνουν ακόμη χειρότερα. Χαιρετίσματα στην εξουσία. Μια ζωή οι τού στρατού ξηράς ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει στα χρόνια της καριέρας μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα το κατάλαβες ότι κοιμούνται στην ΕΑΑΣ?

   Διαγραφή
 10. Ο Δημητρός τι λέει για όλα αυτά? Θα αφήσει κανά ΒΟΕΑ απλήρωτο μήπως και δώσει έκτακτο? Ότι να ναι όμως ειλικρινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Επικό τρολάρισμα των αποστράτων λιμενικών στο Μ.Τ.Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Όσοι ανήκουν στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού δεν ανήκουν μετά την αποστρατεία τους στην Ελλάδα , αλλά θεωρούνται του Αλβανικού ή του Σκοπιανού στρατού , έτσι δεν είναι κύριε ΥΕΘΑ , οπότε δικαίως δεν έχει έξτρα μέρισμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το δικαιούται κάποιος κ δε το παίρνει;;Η έτσι γιατί μας αρέσει;;;ΔΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ

   Διαγραφή
 13. 22/23 ΔΕΚ Η ΣΥΝΤΑΞΗ .ΑΡΧΕΣ ΙΑΝ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΤΣ ΙΑΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ.ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Έχω μια ιδέα δε πάτε όλοι οι απόστρατοι του ΜΤΣ στο ΜΤΝ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή