«Κεραυνοί» από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Γ. Καμπά: «Η ΕΥΠ πρέπει να προστατεύει τους Στρατηγούς, όχι να τους παρακολουθεί!» (BINTEO)

«Κεραυνοί» από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Γ. Καμπά: «Η ΕΥΠ πρέπει να προστατεύει τους Στρατηγούς, όχι να τους παρακολουθεί!» (BINTEO)

Ξεκάθαρες βολές κατά της κυβέρνησης που παρακολουθούσε τους Στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω της ΕΥΠ εξαπέλυσε ο Στρατηγός ε.α και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Γεώργιος Καμπάς.

Σε τηλεοπτική του παρέμβαση ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ τόνισε: «Η ΕΥΠ όφειλε να προστατεύει όλους αυτούς που παρακολουθούσε. Μιλάω για τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Κλάδων βεβαίως» δήλωσε στο Kontra24 μετά τις αποκαλύψεις του Documento ότι το Μαξίμου παρακολουθούσε τους Στρατηγούς.

Ο ίδιος έθεσε ζήτημα εθνικής ασφάλειας και διερωτήθηκε: «σε ποια χέρια μπορεί να έφτασαν οι υποκλαπείσες συνομιλίες των στρατηγών».

Όπως επισήμανε για την ΕΥΠ: «Μέσα στην αποστολή της είναι και η αντικατασκοπεία. Δηλαδή η προσπάθεια και δράσις έτσι ώστε να προστατεύονται όλοι οι θεσμοί και οι παράγοντες και οι διοικητικοί παράγοντες του Κράτους, από τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες ξένων κρατών».

Μάλιστα, τόνισε: «σε περίοδο πολέμου εάν συλληφθεί κάποιος ο οποίος παρακολουθεί τις στρατιωτικές επικοινωνίες ή τις επικοινωνίες των διοικητών των μειζόνων σχηματισμών και των Αρχηγών, ξέρετε ότι στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα είναι εσχάτη προδοσία» είπε και σημείωσε με νόημα: «Πενήντα χρόνια μετά ξαναζούμε παρακολουθήσεις στρατηγών και πράγματα για τα οποία κάποτε γελούσαμε».

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ντααάξξ, πως κάνεις έτσι μωρέ; Μια ψιλοπαρακολούθηση από κάτι χαμένα κορμιά ανώμαλους, που εκστασιαζονται να ακούν άλλους και να φτιάχνονται. Το ζητούμενο είναι άλλο, το χειροκρότημα στο ίδρυμα σαμαρά το είδες και ζήλεψες μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα στοιχεια που εχεις πηγαινε τα στον εισαγγελεα, θα ελεγα ντροπη, αλλα καποιος που δεν εχει ντροπη σαν εσενα αν του λες ντροπη ειναι σαν να του λες καποια αγνωστη λεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή