Αυτή είναι η τροπολογία για Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση 600€ σε στελέχη ΣΑ–Ποιοι εξαιρούνται–Πότε θα δοθεί

Αυτή είναι η τροπολογία για Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση 600€ σε στελέχη ΣΑ–Ποιοι εξαιρούνται–Πότε θα δοθεί

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία στο σχέδιο νόμου «Δημοτική Αστυνομία, Φορείς Λαϊκών Αγορών, απλούστευση διαδικασιών μεταξύ Ο.Τ.Α. και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, ρυθμίσεις εξομάλυνσης της εκλογικής διαδικασίας κατοίκων εξωτερικού και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών», για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει η τροπολογία:

Άρθρο 1
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ένστολο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής

1. Χορηγείται στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2022 έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους εξακοσίων (600,00) ευρώ.

2. Η οικονομική ενίσχυση της παρ. 1 χορηγείται στο ακέραιο, εφόσον ο δικαιούχος μισθοδοτήθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, αντίστοιχα, ολόκληρο το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την 30ή Νοεμβρίου 2022, και καταβάλλεται εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2022. Αν έχει καταβληθεί μισθός για χρονικό διάστημα μικρότερο από το οριζόμενο στο πρώτο εδάφιο, καταβάλλεται στον δικαιούχο τμήμα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ανάλογο προς αυτό που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα της μισθοδοσίας του.

3. Η ως άνω ενίσχυση περικόπτεται ανάλογα στην περίπτωση που το προσωπικό της παρ. 1 ευρίσκεται σε απόσπαση στο εξωτερικό ή για λόγους πειθαρχίας εκτίει ποινή αργίας ή τελεί σε αναστολή άσκησης καθηκόντων ή τελεί σε κατάσταση διαθεσιμότητας.

4. Η παροχή της παρ. 1 δεν προσμετράται στο ανώτατο όριο αποδοχών του άρθρου 156 του ν. 4472/2017 (Α' 74), είναι ανεκχώρητη και ακατάσχετη, στα χέρια του δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης αντίθετης διάταξης, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς τη φορολογική διοίκηση και το δημόσιο εν γένει, τους δήμους, τις περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τα πιστωτικά ιδρύματα.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μπραβόοοοοοοοοοοο!!!!!! Όμως την τροπολογία αυτή την βγάλατε εν ριπή οφθαλμού!!!! Τις δικές μας γενικά στα παλιά σας τα παπούτσια για να μην πω κάτι άλλο και με κόψουν..... Εμείς να δείτε στις εκλογές, εκεί να δείτε γλέντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πολυνομοσχέδιο που είναι ΟΕΟ? Πολύ σας περιμέναμε. Αυτές τις μέρες έχω μιλήσει με δεκάδες συναδελφους. Είναι όλοι οργισμένοι και περιμένουν πως και πως να εκδικηθουν στις εκλογές. Θα πάθετε μεγαλο σοκ όταν καταλάβετε ότι το 99% στην κυριολεξία, θα σας μαυρίσει στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε η δικιά μας τροπολογία, το πολυνομοσχέδιο που είναι ρεεεεεεεε. Ουστ να μου χαθείτε. Θα ρθουν εκλογές δεν θα ρθουν? Εκεί θα λογαριασμούμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τροπολογία/νομοσχέδιο στρατού 1,5 χρόνο στον αέρα. Σωμάτων ασφαλείας 2 ημέρες και κατατέθηκε.
    600€ τα σώματα ασφαλείας. 140 οι πληβείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα είναι 600. Με τις κρατήσεις πέφτει στα 400.

      Διαγραφή