Όχι άλλη κοροϊδία στους απόστρατους κ. Υπουργέ–Δεν τηρήσατε την αναδρομικότητα κατάργησης μειώσεων ν.4093/12

Όχι άλλη κοροϊδία στους απόστρατους κ. Υπουργέ–Δεν τηρήσατε την αναδρομικότητα κατάργησης μειώσεων ν.4093/12

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!

Με αφορμή την προ ημερών ανάρτηση σε διαβούλευση του πολυδιαφημισμένου νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ, όπου σε συγκεκριμένο άρθρο διαπιστώνεται η μη τήρηση της δέσμευσης του ΥΕΘΑ επί της αναδρομικότητας της κατάργησης των μειώσεων επί συγκεκριμένων διατάξεων του ν.4093/12 στα μερίσματα των μερισματούχων των Μετοχικών Ταμείων των ΕΔ, ενώ είναι προφανής η κοροϊδία του Υπουργού προς τους τελευταίους, συντάχθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας:

όχι άλλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ

«Στο άτυπα αναρτηθέν στο διαδίκτυο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προ μηνών είχε συμπεριληφθεί άρθρο, στις διατάξεις του οποίου προβλεπόταν ότι «Από 1.1.2021 καταργούνται οι μειώσεις που επιβάλλονται, σύμφωνα με την υποπαρ. Β.3 της παρ. Β του άρθρου πρώτου του ν.4093/2012 (Α’ 222), στα μερίσματα και στην οικονομική ενίσχυση που καταβάλλουν στους μερισματούχους τους τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και οι οικείοι Ειδικοί Κλάδοι».

Προ τριών εβδομάδων, κατατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τροπολογία με το ίδιο ως άνω κείμενο και ημερομηνία αναδρομικότητας, 1.1.2021, την ίδια που το ΥΠΕΘΑ είχε θεσπίσει στο σχέδιο νόμου προ μηνών, την οποία ο Υπουργός δεν έκανε δεκτή.

Στο άρτει αναρτηθέν στη διαβούλευση νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, υφίσταται σχετικό άρθρο με την ίδια ως άνω διάταξη, εκτός από την ημερομηνία αναδρομικότητας, η οποία μετατοπίστηκε κατά ένα έτος ήτοι 1.1.2022, παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις του Υπουργού.

Είναι αδιανόητη τέτοια κοροϊδία από τον Υπουργό προς τους μερισματούχους. Ο Υπουργός έχει ακόμη την ευκαιρία να τηρήσει την δέσμευσή του για θέσπιση της αναδρομικότητας από 1.1.2021. Ας το πράξει!!!»

Για τον Τομέα Άμυνας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Αντιπτέραρχος (Ι) εα Θωμάς Χατζηαθανασίου

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ενώ οι άλλοι από το 2010, με τις αποφάσεις του ΣτΕ κλπ, που έκριναν αντισυνταγματικες οι παράνομες κρατήσεις ,μισθοί,συντάξεις,δώρα,εφάπαξ κλπ, τις υλοποίησαν όλες κ ήταν κοντά στις ΕΔ. Υποκρισία κ τιποτα άλλο απο τους δοσίλογους ,βλέπε σκοπια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να τηρήσουν βρε παιδιά!!! Εδώ δεν έχουν τηρήσει τα αυτονόητα και αποφάσεις δικαστηρίων χρόνων τώρα. Πέταξαν τυράκι 162€ και πιστεύουν πέσαμε στη φάκα... Αυτό που τους περιμένει ούτε οι φιλοκυβερνητικές φυλλάδες δε το περιμένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δει ο κυριος ΥΕΘΑ στις εκλογές από τους ΕΕ και Απόστρατους μαζί με τις οικογένειές τους που θα τον στείλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον είναι επαγγελματίας ΨΕΥΤΗΣ εύλογο είναι να μην έχει φιλότιμο. Τις Άγιες Ημέρες αυτές ,αν τολμά, ας κάμει επίσκεψη σε Μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή