Μήνυση Αξκου ε.α. κατά ΥΕΘΑ για τον επί 3 χρόνια εμπαιγμό των αποστράτων σχετικά με τη παύση κράτησης ν.4093/12

Μήνυση Αξκου ε.α. κατά ΥΕΘΑ για τον επί 3 χρόνια εμπαιγμό των αποστράτων σχετικά με τη παύση κράτησης ν.4093/12

Κατατέθηκε σήμερα Μήνυση στον κ. ΥΕΘΑ για τον επί τρία χρόνια εμπαιγμό μας σχετικά με τη διακοπή των αντισυνταγματικών κρατήσεων στα μερίσματά μας.

Επίσης και για όλους εκείνους που συμμετείχαν στον εμπαιγμό μας και που με δικαιολογίες που έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική, δεν έπραξαν το καθήκον τους.

Αναγκάστηκα να αξιοποιήσω όλα τα νόμιμα μέσα, για να προστατεύσω το κύρος μας και την αξιοπρέπειά μας, για την επι δεκαετίας αφαίμαξη μας, η οποία αναίσχυντα και παράνομα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Παναγιώτης Σταμάτης
Πλωτάρχης ΠΝ ε.α.

Το πλήρες κείμενο της Μηνυτήριας Αναφοράς έχει ως εξής:

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. 50.000 μηνύσεις πρέπει να μαζέψει ο συγκεκριμένος ΥΠΕΘΑ, η εξαθλίωση στην οποία μας έχει ρίξει έχει και ένα όριο.....Η άρνηση του να λύσει έστω και τα πιο ανώδυνα χωρίς κόστος προβλήματα των στελεχών,όπως είναι να σταματάνε οι μεταθέσεις μετά από 28-30 χρόνια (τι πιο ανθρώπινο και φυσιολογικό να σταματήσει η τιμωρία της μετάθεσης μετά από 30 ολοκληρα χροοοοοοονια)και να δίνει 2 απαλλαγές από υπηρεσία να εφαρμόζει δηλ.το 40ωρο,είναι εξωφρενική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο του. Όμως κάτι ......net;;;, άκρα σιωπή. Και αν μιλήσει κάποιός..... μαύρο! Έτσι, άμα είσαι χορτάτος, με πλούσια προνόμια, ας τους άλλους να .....''κουρεύονται". Συγχαρητήρια για το θάρρος του. Συγχαρητήρια και στο site που το δημοσιοποίησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για την προσπάθεια και τον κόπο που καταβάλατε για συγκέντρωση των στοιχείων αλλά περισσότερες πιθανότητες έχει να βγει ο ήλιος απο τη Δύση παρά να σε ακούσει ο υπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σας κ. Πλωταρχα.
    Σας ευχαριστούμε όλοι οι εα αξιωματικοί μέτοχοι των ΜΤ.
    Είμαστε όλοι στο πλευρό σας για να τελειώνει επιτέλους αυτή η 5ετης κοροϊδία που αφορά όλους εμάς που αποστρατευτηκαμε πριν το 2016.
    Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους ε.ε και ε.α
    Χρόνια πολλά
    Καλές γιορτές
    Με υγεία.
    Το 2023 να εκπληρώσει όλες τις προσωπικές επιθυμίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mέσα στίs επόμενεs ημέρεs τό νομοσχέδιο εεε;;; Ποιανού αιώνα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακράν ο χειρότερος Υπουργός Άμυνας που επιλέχθηκε.... παλτό μεγάλο .....κατα τ' άλλα 'Αριστος στην απατεωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύγε Πάνο, άξιος! Κάτι ξέραμε και σε εμπιστευτήκαμε για την ΕΑΑΝ. Η αλήθεια είναι ότι ετοιμαζόμουν κάποια στιγμή να σου γράψω ότι "εξαφανίστηκες" μετά την εκλογή σου. Αλλά τουναντίον εσύ επέστρεψες δριμύτερος! Όπως έγραψε και έτερος συνάδελφος, είμαστε όλοι μαζί σου. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, για σένα και για όλους τους συναδέλφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΎΡΙΕ Σταμάτη συγχαρητήρια. Είστε πολεμιστής - αγωνιστής, σε αντίθεση με εμάς τις ανώνυμες "κότες". Γιαυτό διαχρονικά μας διακορεύουν τα όποια πολιτικά ανδρείκελα. Επειδή θα δεχθώ πυρά για τον παραπάνω χαρακτηρισμό μου, διευκρινίζω ότι σύντομα θα ακολουθήσω το δρόμο σας, μόλις απελευθερωθώ από το ηθικό μου πρόβλημα έναντι της καριέρας της συζύγου μου(συνταξιοδοτείται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλο την άλλη βδομάδα λέει μέχρι να φτάσουμε να προκυρηχθουν οι εκλογές και να πει την άλλη βδομάδα θα το κατέθετα αλλά δεν πρόλαβα, αλλά τότε θα έχει έρθει η σειρά μας για ψήφο αλλά δεν θα προλάβουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο κ. Πλωτάρχα.
    Σημασία δεν έχει αν ακούει, αφού ποτέ δεν θέλησε να ακούσει κυρίως τους απόστρατους αρκεί να φανεί η παντελής έλλειψη αξιοπιστία του. Τώρα για τις επόμενες εκλογές θα πάρει και αυτός ότι του αξίζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ραντεβου στις καλπες με τους κυριους ολοι εε εα και τα μελη των οικογενειων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπλε απόστρατα γίδια. Ξανά ψηφίστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια Κε Πλωτάρχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή