ΜΤΣ: Πότε θα καταβληθεί το Μέρισμα Ιανουαρίου 2023–Δείτε την ανακοίνωση

ΜΤΣ: Πότε θα καταβληθεί το Μέρισμα Ιανουαρίου 2023–Δείτε την ανακοίνωση

Καταβολή Μερίσματος Ιανουαρίου 2023

Σας γνωρίζουμε ότι η ημερομηνία καταβολής του μερίσματος μηνός Ιανουαρίου 2023 θα είναι η Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023.

Αθήνα, 20 Δεκ 2022

-Ο-
Γενικός Διευθυντής
Ταξχος Αντώνογλου Δημήτριος

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Κοιτάξτε να πληρώσετε τα ΒΟΕΑ που περιμένουν τα παιδιά και αφήστε τις γενικού περιεχομένου ανακοινώσεις. Αν αληθεύει, ότι σκοπίμως δεν πληρώσατε τις αιτήσεις Οκτ 22 ε τότε τι να πω? Θα πω απλά ότι έχετε υπερπλεονάσματα ανικανότητας και κουτοπονηριάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το επιπλέον μέρισμα ούτε λόγος.
    Βέβαια θα πρέπει πρώτα να ψηφιστεί το νομοσχέδιο, οπότε πάμε για Πάσχα και βλέπουμε.
    Πάντως καλό θα ήταν να υπάρξει και μια επίσημη ανακοίνωση από τον δντη του ΜΤΣ, για την χορήγηση ή μη αυτού και ποιες ενέργειες έγιναν, από μέρους του.
    Καλές γιορτές σε όλους τους συναδέλφους ε.ε και ε.α.
    Με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι σε διαβούλευση, μεχρι τις 29 Δεκεμβριου τι να πει και ο κύριος διευθυντής . Δυστυχώς μας κοροϊδεύουν με τα λεφτά μας

      Διαγραφή
  3. Και σε συνέχεια αυτού που έγραψα παραπάνω δεν ξέρω εάν με μία εντολή του ΥΕΘΑ, ενόψει της ψηφισης του νομοσχέδιου, θα μπορούσε να δοθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι απόστρατος του ΣΞ. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει το έκτακτο 100 Ευρω γιατί τόσο μου αντιστοιχεί. Με ενοχλεί όμως και μάλιστα πολύ το παιδί μου που έκλεισε τα 25 τον Οκτ που δεν θα πληρωθεί το ΒΟΕΑ εντός του έτους, χάριν της κουτοπονηριάς ορισμένων. Ημέρες που είναι να μην τους ονοματήσω. Ντροπή τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΕΚΟΕΜΣ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρυσι δείτε σχετική ενημέρωση "https://uniformnews.gr/αστυνομία-σώματα-ασφαλείας/μ-τ-σ-ανακοίνωση-καταβολής-βοεα-μηνών/" είχαν πληρωθεί και οι αιτήσεις ΒΟΕΑ μηνός Οκτ εντός του 2021. Φέτος ο τελευταίος μήνας θα είναι ο Σεπτέμβριος. “https://mts.army.gr/anakoinoseis/anakoinosi-katavolis-voea-minos-septemvriou-etous-2022/” Στον προϋπολογισμό του ΜΤΣ όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα του https://mts.army.gr/miniaios-py-2022/ για ΒΟΕΑ είχε 35.000.000 για φέτος. Μέσα στον Νοέμβριο πλήρωσε το ελάχιστο ποσό των 178.000. Έχει υπόλοιπο σχεδόν 9.000.000 για ΒΟΕΑ και οι αιτήσεις κάθε μήνα δεν υπερβαίνουν σε κόστος, όπως προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία, τα 2,5 – 3 εκ Ευρώ. Συνεπώς, θα μπορούσαν να καλυφθούν και οι αιτήσεις Οκτ και Νοε εντός του 2022. Γιατί τέτοιο μπάχαλο σε βάρος των παιδιών μας? Τι κάνει η ΕΑΑΣ και ο Υπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε λεβέντες - βλέπω και το νομοσχέδιο- πως τα κάνατε πάλι τόσο μαντάρα. ή μουντζωμένους σας έχουν ή παντελώς ανίκανοι είστε, δεν εξηγείται διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ημερομηνία πίστωσηs οικονομικήs ενίσχυσηs ΕΚΟΕΜΣ ΙΑΝ 2023 πού είναι;; Συνήθωs αυτέs αναρτώνται μαζί τον τελευταίο μήνα τού προηγούμενου ετούs,γιά όλουs τούs μήνεs τού νέου έτουs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΜΤΣ να ενημερώσει για τον χρόνο επιστροφής της κράτησης του ν. 4093 η οποία ελπίζω να είναι ΕΦΑΠΑΞ και τι πρέπει να κάνουν οι ορφανικές οικογένειες για να λάβουν την επιστροφή για τους εκλιπόντες. Αυτά είναι θέματα που ενδιαφέρουν. Και καλά το ΜΤΣ πέρα βρέχει εκείνη η ΕΑΑΣ δεν πρέπει να ενημερώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια θα βρεθέι κάποιος να εξισώσει, τα Μερίσματα, στους 3 κλαδους. Δε μπορεί Αντιστράτηγος του ΣΞ, να παίρνει μέρισμα, όσο ένας Σμηνίας της Π.Α (Δεν έχω τίποτε με το Σμηνία, τον σέβομαι και τοιν εκτιμώ όσο το Λοχία του ΣΞ). Αλλά το προσωποκό του ΣΞ και αυτό στον Ε.Σ. υπηρέτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί απλά τα κεφάλαια βγαίνουν με ποσοστό %απο δαπάνες κλάδου.Αλλα έσοδα όταν αγοράζεις ένα όχημα αλλά ένα αεροπλάνο ,φρεγάτα κτλ επίσης την μια Πίττα την μοιράζονται 100 την άλλη 1000 λόγω μεγέθους προσωπικού ,μην ξεχνάμε ότι και η αστυνομία περνάει μέρισμα μτς

      Διαγραφή
  10. Κατά τα άλλα τα 8.500.000€ περίπου φέτος και πέρσι περίπου 12.000.000€ περίσσευμα τα γραπωσε παράνομα ο σκυλομούρης, αυτός ντε, που πήγε σε κυριλέ ΣΜ των ΒΠ να ψωνίσει με το καλάθι της π@π@ρι@ς, και τα ενσωμάτωσε στο ΥΠΟΙΚ για να τα δώσει στους κατατρεγμένους, τους λαθρομεταναστες και τους γιούφτους, πάντως ΟΧΙ σε Έλληνες κανονικούς φορολογούμενους νεοραγιάδες που μαλώνουν όλη την ώρα για τα ψίχουλα που θα τα φορολογήσουν και με 42% στην πηγή, εκτός του ότι θα προστεθούν στο εισόδημα και δεν έχουμε σταματήσει να υποβάλλουμε τροποποιητικές από το 2014 άχρηστα ρ€μ@λια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή